StoryEditorOCM
Domaći nogometpregovori traju

Rijeka produžila ugovore sa svojim talentima, a gdje je zvijezda koju Hajduk želi dovesti?

Piše SPORT SD
30. studenog 2023. - 20:42

Velika je bila vijest za navijače Hajduka potpisivanje novih ugovora Pukštasa i Sigura, dva dijamanta kluba potekla iz akademije, a sada nositelji igre prve momčadi.

Sličnim stopama je krenula i Rijeka, objavio je klub s Kvarnera danas vijest kojom je obradovao svoje navijače, riječ je o produženju ugovora dvojice mladih talenata kluba. Ivan Smolčić i Niko Galešić su potpisali i novi ugovori ih vežu s Rijekom do ljeta 2026. godine.

Zanimljivi su igrači Rijeke Obregon, Grgić, Dilaver, Mitrović i Lindon Selahi. Svima njima istječe ugovor iduće ljeto, a još uvijek nisu potpisali nova produženja.

Posebno je zanimljiv Selahi, prijašnjih dana se pojedinim medijima proširila vijest da je Hajduk jako zainteresiran za 24-godišnjeg veznjaka. Spominje se i potencijalna odšteta od milijun eura, i to već na zimu. Selahi je ponajbolji igrač Rijeke, igra na poziciji zadnjeg veznog, može pokriti i poziciju osmice. 

Rijeka mu nudi opciju produljenja ugovora, a Selahiju je sportski direktor Darko Raić-Sudar dao do znanja da ga čeka puno manja minutaža ukoliko ne produži ugovor koji mu ističe u ljeto 2024. godine.

Potpisali su Smolčić i Galešić, a informacija o Selahiju još nema. Ne želi Rijeka tek tako izgubiti ponajboljeg igrača dok je ovako gusta situacija na vrhu prvenstva, a nema sumnje da drugi klubovi sve prate i čekaju svoju priliku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:12