stdClass Object ( [id] => 145249 [title] => Marković: Slaven ostaje i trebamo mu se nakloniti kad nas odvede na Euro 2012. [alias] => markovic-slaven-ostaje-i-trebamo-mu-se-nakloniti-kad-nas-odvede-na-euro-2012 [catid] => 276 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
Subotnje jutro proteklo je u priči o najavljenoj smjeni Slavena Bilića. Nogometna javnost pripremila se na ‘sječu glava’. I malo je tko sumnjao u takav ishod, dvojbeno je bilo tek odlazi li izbornik prije meča s Latvijom u utorak ili nakon njega?

No, kako su minute i sati odmicali, pojavila su se i druga razmišljanja.

Prvi stručnjak Saveza

- Normalno je da će nas Slaven voditi i protiv Latvije i u dodatnim kvalifikacijama. Smjena!? Taman posla. On je naš prvi stručnjak i ostaje prvi stručnjak Saveza. A svi koji ga ne vole, ili ga mrze... Mogu govoriti što hoće - kazao nam je predsjednik HNS-a Vlatko Marković.

Zbog čega ste onda najavili sastanak Izvršnog odbora HNS-a te ste najavili i neke važne poteze? Konkretne poteze i prije Latvije?

- O smjenama nismo ni pomišljali. Kamoli razgovarali. Imamo i mi i on previše ozbiljan posao pred sobom. Moramo se plasirati na završnicu Eura. U što svi mi vjerujemo. I imamo fantatične izglede. Poslije svake utakmice obavezno imamo nešto kao sjednicu, vijeće, gdje Srebrić podnosi izvještaj, i jasno mi ostali dajemo svoje mišljenje i govorimo, najviše ja jer sam i najkompetentniji - kazao je Marković.

I kakvo je bilo izvješće nakon Grčke? Igra je bila loša, ishod užasan?

- Sigurno je da sve utakmice koje se loše odigraju i sve što se događa oko jednog trenera nije jednostrano. Niti on može biti sam kriv niti sam sve može spasiti. A ja to, hvala Bogu, mogu komentirati jer imam iskustvo, bio sam 33 godine trener i to ne bilo kakvim klubovima, između ostalih i Hajduku.

Mnogi govore da reprezentacija već dugo ne igra dobro. Da se provlačimo?

- Da se razumijemo. Kada smo dovodili Slavena, onda ste napravili takvu halabuku da smo doveli Boga, ne mi, nego običan narod je to govorio. Drugo, dabome da je Slaven u svim svojim namjerama i htijenjima i potezima bio izvanredan i da ostaje za sva vremena kao jedan od bitnih činilaca HNS-a. Zna što očekujemo i on je nama sve pružio... I korektnost i poštenje i htijenje i duhovitost i ljubav prema igračima, prema državnoj himni kad se svira... Mi u HNS-u imamo 25 raznih reprezentacija... Sve to na svoj način kontrolira i pogleda i Slaven, što nam je vrlo bitno. Apsolutno je momak koji zaslužuje sve pohvale.

No, vratimo se na petak uvečer, ipak ste pričali o konkretnim potezima...? Konzultacijama, Izvršnom odboru...?

Senzacija kao obveza

- Pošto je senzacija u novinarstvu postala obaveza, normalno da se od jedne proste rečenice može napraviti naslov, ‘bomba’. Ponavljam, ni u jednom momentu nam nije palo na pamet niti će da Slaven treba ići.

Ostaje nam, dakle sa Slavenom Bilićem na čelu, borba kako dalje? Kao se plasirati na Euro? Dojam iz Grčke je crn, no i dalje imamo ozbiljne izglede za prolaz dalje?

- Potpuno je svejedno kako ćemo dograbiti Euro, zna se kako smo išli i na druga prvenstva. Nije baš da smo uvijek prohujali kvalifikacijama. Slavenu se treba nakloniti kad se to ispuni, kad se kvalificiramo - zaključio je Marković.

PERO SMOLČIĆ

Cico: Promjena ne bi pomogla

Zlatko Kranjčar: Ne vjerujem da bi promjena donijela nešto pozitivno. Jednostavno treba izgurati do kraja baraža i iskoristiti priliku da ova generacija zaigra na završnici. Igrači su ti koji trebaju preuzeti inicijativu i pokazati da mogu prevladati ovu situaciju jer za to imamo kvalitetu.

Mene nitko nije nazvao. Možda o tome razmišljaju, ali do kontakta nije došlo.

Sergije Krešić: Neka odluči HNS

Sergije Krešić: Kada se govori o smjenama onda se nikako ne smije voditi činjenicom da je izbornik izgubio posao zbog jednog poraza, već se ovdje radi o tome je li radio dobro ili nije kroz određeni period.

Bilić je odgovoran ljudima u HNS-u koji odluku treba donijeti na temelju procjena i rezultata svakodnevnoga praćenja njegova rada. Zato vam je sada jasno zašto ja ne mogu dati osobnu ocjenu da li Bilića u ovom trenutku treba smijeniti ili ne.

Robert Jarni: Trebalo je prije misliti

Robert Jarni: Je li pravi trenutak za smjenu? Nisam siguran. Možda je o tome trebalo i ranije razmišljati, već nekoliko se utakmica mučimo i provlačimo, nije to Hrvatska kakvu želimo i koja je sposobna za velike stvari.

Ljudi u HNS-u će o tome odlučiti. Ono što trebamo napraviti jest posvetiti se ‘play-offu’ jer ne vjerujem da će Grci propustiti priliku u Gruziji kročiti na Euro.

Ivan Pudar: Pričekati kraj ciklusa

Ivan Pudar: Ja nikada nisam bio za to da se izbornika smijeni prije završetka ciklusa, Bilić treba ostati još ove preostale utakmice. Očito je kriza igre u reprezentaciji, ali ne treba odmah posezati za drastičnim mjerama.

Trebamo odigrati još tu jednu utakmicu u skupini i dvije u doigravanju, pa neka onda u Savezu odluče o daljnjim koracima. Ne znam koliko šok terapija može donijeti dobra?

Ivan Katalinić: Ne treba mijenjati

Ivan Katalinić: Ne treba mijenjati izbornika u ovoj situaciji, jer ja mislim da možemo kroz kvalifikacije doći na završnicu Europskog prvenstva.

Izvući pouke iz poraza u Grčkoj, to svakako moramo i to što prije, ali ne treba mijenjati u trenutku kad je sve otvoreno i kad su naše šanse za plasmanom u završnicu Europskog prvenstva i dalje sasvim realne.

Josip Skoblar: Sačuvajmo mir i Bilića

Ma ne mijenjati, nego istrajati dalje, možemo mi još uspjeti... Nitko ne apsotrofira kako nam je nedostajao Srna, kapetan, a on bi gurao momčad naprijed i naprijed, on je kao lokomotiva...

Možda sad javnost već traži Pedra jer smo mi euforični. Ili smo prvaci svijeta ili ne vrijedimo ništa, nećemo se mi nikad prizemljiti, a sad su u Europi nedodirljivi tek Španjolska, Njemačka i Nizozemska. Sačuvajmo mir, sačuvajmo Bilića!

Stanko Poklepović: Ne, ne i ne!

Stanko Poklepović: Ne, ne i ne, ništa od smjene! To ne znači da neću reći kako smo gledali trećerazredni nogomet, čujete li me, trećerazredni...

Ni veliki Modrić nije napravio potez, a vrijedi, koliko ono milijuna eura? Tri su postulata kad se trener mijenja: kad ima momčad, a nema igru, kad momčad nije fizički sposobna za trčanje i treće ako trener više nema autoritet u svlačionici. Ajmo dobit Latviju, pa se maksimalno pripremit za baraž!

Nenad Gračan: Ništa preko noći

Nenad Gračan: Svi Slavenu Biliću daju podršku već šest godina, pa ne vidim zašto bismo sad preko noći to mijenjali. Završimo ovaj ciklus i bolje se pripremimo za Latviju, a posebno za vjerojatni baraž.

Kažem vjerojatni, jer nisam siguran da Grčka baš ne može izgubiti u Gruziji, zašto ne, sve su to tvrde utakmice... Još smo u igri da budemo prvi. A ako ne, imamo šansu u doigravanju, sigurno ćemo biti maksimalno ozbiljni.

Mario Stanić: Bez komentara

Mario Stanić: Apsolutno nemam nikakvog komentara. Ne bih se želio uvlačiti u ovakve priče i radije ne bih komentirao novonastalu situaciju. Bez ljutnje, zovite me drugom prilikom.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => ‘Smjena!? Taman posla.   Izbornik i u dodatnim kvalifikacijama ostaje, ako ih budemo igrali’ [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => predsjednik hns-a oštro opovrgnuo špekulacije kako će se i prije latvije tražiti novi izbornik [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2011-10-09 11:26:07 [created_by] => 35 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2011-10-09 11:35:00 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2011-10-09 11:30:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 3531 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 276 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti o domaćem nogometu. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, sport, domaći nogomet [secure] => 0 [page_title] => Domaći nogomet [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2011/10/09/SPORT/mar00.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "350x250" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 276 [name] => Domaći nogomet [alias] => domaci-nogomet [description] => [parent] => 255 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 2 [params] => {"inheritFrom":"255","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7796526 Threads: 13 Questions: 1570146984 Slow queries: 4789849 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111747459 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 46 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sport/domaci-nogomet ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /sport/domaci-nogomet/markovic-slaven-ostaje-i-trebamo-mu-se-nakloniti-kad-nas-odvede-na-euro-2012-145249 [printLink] => /sport/domaci-nogomet/markovic-slaven-ostaje-i-trebamo-mu-se-nakloniti-kad-nas-odvede-na-euro-2012-145249?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 132995 [name] => grčkahrvatska [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => grckahrvatska [link] => /tag/grckahrvatska ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => ‘Smjena!? Taman posla.   Izbornik i u dodatnim kvalifikacijama ostaje, ako ih budemo igrali’ [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => predsjednik hns-a oštro opovrgnuo špekulacije kako će se i prije latvije tražiti novi izbornik [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Marković: Slaven ostaje i trebamo mu se nakloniti kad nas odvede na Euro 2012. [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-16-12-57-40-35 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2011/10/09/SPORT/mar00.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2011/10/09/SPORT/mar00.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
Subotnje jutro proteklo je u priči o najavljenoj smjeni Slavena Bilića. Nogometna javnost pripremila se na ‘sječu glava’. I malo je tko sumnjao u takav ishod, dvojbeno je bilo tek odlazi li izbornik prije meča s Latvijom u utorak ili nakon njega?

No, kako su minute i sati odmicali, pojavila su se i druga razmišljanja.

Prvi stručnjak Saveza

- Normalno je da će nas Slaven voditi i protiv Latvije i u dodatnim kvalifikacijama. Smjena!? Taman posla. On je naš prvi stručnjak i ostaje prvi stručnjak Saveza. A svi koji ga ne vole, ili ga mrze... Mogu govoriti što hoće - kazao nam je predsjednik HNS-a Vlatko Marković.

Zbog čega ste onda najavili sastanak Izvršnog odbora HNS-a te ste najavili i neke važne poteze? Konkretne poteze i prije Latvije?

- O smjenama nismo ni pomišljali. Kamoli razgovarali. Imamo i mi i on previše ozbiljan posao pred sobom. Moramo se plasirati na završnicu Eura. U što svi mi vjerujemo. I imamo fantatične izglede. Poslije svake utakmice obavezno imamo nešto kao sjednicu, vijeće, gdje Srebrić podnosi izvještaj, i jasno mi ostali dajemo svoje mišljenje i govorimo, najviše ja jer sam i najkompetentniji - kazao je Marković.

I kakvo je bilo izvješće nakon Grčke? Igra je bila loša, ishod užasan?

- Sigurno je da sve utakmice koje se loše odigraju i sve što se događa oko jednog trenera nije jednostrano. Niti on može biti sam kriv niti sam sve može spasiti. A ja to, hvala Bogu, mogu komentirati jer imam iskustvo, bio sam 33 godine trener i to ne bilo kakvim klubovima, između ostalih i Hajduku.

Mnogi govore da reprezentacija već dugo ne igra dobro. Da se provlačimo?

- Da se razumijemo. Kada smo dovodili Slavena, onda ste napravili takvu halabuku da smo doveli Boga, ne mi, nego običan narod je to govorio. Drugo, dabome da je Slaven u svim svojim namjerama i htijenjima i potezima bio izvanredan i da ostaje za sva vremena kao jedan od bitnih činilaca HNS-a. Zna što očekujemo i on je nama sve pružio... I korektnost i poštenje i htijenje i duhovitost i ljubav prema igračima, prema državnoj himni kad se svira... Mi u HNS-u imamo 25 raznih reprezentacija... Sve to na svoj način kontrolira i pogleda i Slaven, što nam je vrlo bitno. Apsolutno je momak koji zaslužuje sve pohvale.

No, vratimo se na petak uvečer, ipak ste pričali o konkretnim potezima...? Konzultacijama, Izvršnom odboru...?

Senzacija kao obveza

- Pošto je senzacija u novinarstvu postala obaveza, normalno da se od jedne proste rečenice može napraviti naslov, ‘bomba’. Ponavljam, ni u jednom momentu nam nije palo na pamet niti će da Slaven treba ići.

Ostaje nam, dakle sa Slavenom Bilićem na čelu, borba kako dalje? Kao se plasirati na Euro? Dojam iz Grčke je crn, no i dalje imamo ozbiljne izglede za prolaz dalje?

- Potpuno je svejedno kako ćemo dograbiti Euro, zna se kako smo išli i na druga prvenstva. Nije baš da smo uvijek prohujali kvalifikacijama. Slavenu se treba nakloniti kad se to ispuni, kad se kvalificiramo - zaključio je Marković.

PERO SMOLČIĆ

Cico: Promjena ne bi pomogla

Zlatko Kranjčar: Ne vjerujem da bi promjena donijela nešto pozitivno. Jednostavno treba izgurati do kraja baraža i iskoristiti priliku da ova generacija zaigra na završnici. Igrači su ti koji trebaju preuzeti inicijativu i pokazati da mogu prevladati ovu situaciju jer za to imamo kvalitetu.

Mene nitko nije nazvao. Možda o tome razmišljaju, ali do kontakta nije došlo.

Sergije Krešić: Neka odluči HNS

Sergije Krešić: Kada se govori o smjenama onda se nikako ne smije voditi činjenicom da je izbornik izgubio posao zbog jednog poraza, već se ovdje radi o tome je li radio dobro ili nije kroz određeni period.

Bilić je odgovoran ljudima u HNS-u koji odluku treba donijeti na temelju procjena i rezultata svakodnevnoga praćenja njegova rada. Zato vam je sada jasno zašto ja ne mogu dati osobnu ocjenu da li Bilića u ovom trenutku treba smijeniti ili ne.

Robert Jarni: Trebalo je prije misliti

Robert Jarni: Je li pravi trenutak za smjenu? Nisam siguran. Možda je o tome trebalo i ranije razmišljati, već nekoliko se utakmica mučimo i provlačimo, nije to Hrvatska kakvu želimo i koja je sposobna za velike stvari.

Ljudi u HNS-u će o tome odlučiti. Ono što trebamo napraviti jest posvetiti se ‘play-offu’ jer ne vjerujem da će Grci propustiti priliku u Gruziji kročiti na Euro.

Ivan Pudar: Pričekati kraj ciklusa

Ivan Pudar: Ja nikada nisam bio za to da se izbornika smijeni prije završetka ciklusa, Bilić treba ostati još ove preostale utakmice. Očito je kriza igre u reprezentaciji, ali ne treba odmah posezati za drastičnim mjerama.

Trebamo odigrati još tu jednu utakmicu u skupini i dvije u doigravanju, pa neka onda u Savezu odluče o daljnjim koracima. Ne znam koliko šok terapija može donijeti dobra?

Ivan Katalinić: Ne treba mijenjati

Ivan Katalinić: Ne treba mijenjati izbornika u ovoj situaciji, jer ja mislim da možemo kroz kvalifikacije doći na završnicu Europskog prvenstva.

Izvući pouke iz poraza u Grčkoj, to svakako moramo i to što prije, ali ne treba mijenjati u trenutku kad je sve otvoreno i kad su naše šanse za plasmanom u završnicu Europskog prvenstva i dalje sasvim realne.

Josip Skoblar: Sačuvajmo mir i Bilića

Ma ne mijenjati, nego istrajati dalje, možemo mi još uspjeti... Nitko ne apsotrofira kako nam je nedostajao Srna, kapetan, a on bi gurao momčad naprijed i naprijed, on je kao lokomotiva...

Možda sad javnost već traži Pedra jer smo mi euforični. Ili smo prvaci svijeta ili ne vrijedimo ništa, nećemo se mi nikad prizemljiti, a sad su u Europi nedodirljivi tek Španjolska, Njemačka i Nizozemska. Sačuvajmo mir, sačuvajmo Bilića!

Stanko Poklepović: Ne, ne i ne!

Stanko Poklepović: Ne, ne i ne, ništa od smjene! To ne znači da neću reći kako smo gledali trećerazredni nogomet, čujete li me, trećerazredni...

Ni veliki Modrić nije napravio potez, a vrijedi, koliko ono milijuna eura? Tri su postulata kad se trener mijenja: kad ima momčad, a nema igru, kad momčad nije fizički sposobna za trčanje i treće ako trener više nema autoritet u svlačionici. Ajmo dobit Latviju, pa se maksimalno pripremit za baraž!

Nenad Gračan: Ništa preko noći

Nenad Gračan: Svi Slavenu Biliću daju podršku već šest godina, pa ne vidim zašto bismo sad preko noći to mijenjali. Završimo ovaj ciklus i bolje se pripremimo za Latviju, a posebno za vjerojatni baraž.

Kažem vjerojatni, jer nisam siguran da Grčka baš ne može izgubiti u Gruziji, zašto ne, sve su to tvrde utakmice... Još smo u igri da budemo prvi. A ako ne, imamo šansu u doigravanju, sigurno ćemo biti maksimalno ozbiljni.

Mario Stanić: Bez komentara

Mario Stanić: Apsolutno nemam nikakvog komentara. Ne bih se želio uvlačiti u ovakve priče i radije ne bih komentirao novonastalu situaciju. Bez ljutnje, zovite me drugom prilikom.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sport/domaci-nogomet/markovic-slaven-ostaje-i-trebamo-mu-se-nakloniti-kad-nas-odvede-na-euro-2012-145249 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=743c44e28b2809dd6823778b1af998b5aeee3ddc [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Markovi%C4%87%3A+Slaven+ostaje+i+trebamo+mu+se+nakloniti+kad+nas+odvede+na+Euro+2012.&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fdomaci-nogomet%2Fmarkovic-slaven-ostaje-i-trebamo-mu-se-nakloniti-kad-nas-odvede-na-euro-2012-145249 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsport%2Fdomaci-nogomet%2Fmarkovic-slaven-ostaje-i-trebamo-mu-se-nakloniti-kad-nas-odvede-na-euro-2012-145249 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => ‘Smjena!? Taman posla.   Izbornik i u dodatnim kvalifikacijama ostaje, ako ih budemo igrali’ [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => predsjednik hns-a oštro opovrgnuo špekulacije kako će se i prije latvije tražiti novi izbornik [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Domaći nogometpredsjednik hns-a oštro opovrgnuo špekulacije kako će se i prije latvije tražiti novi izbornik

Marković: Slaven ostaje i trebamo mu se nakloniti kad nas odvede na Euro 2012.

Piše PSD.
9. listopada 2011. - 13:30

Cico: Promjena ne bi pomogla

Zlatko Kranjčar: Ne vjerujem da bi promjena donijela nešto pozitivno. Jednostavno treba izgurati do kraja baraža i iskoristiti priliku da ova generacija zaigra na završnici. Igrači su ti koji trebaju preuzeti inicijativu i pokazati da mogu prevladati ovu situaciju jer za to imamo kvalitetu.

Mene nitko nije nazvao. Možda o tome razmišljaju, ali do kontakta nije došlo.

Sergije Krešić: Neka odluči HNS

Sergije Krešić: Kada se govori o smjenama onda se nikako ne smije voditi činjenicom da je izbornik izgubio posao zbog jednog poraza, već se ovdje radi o to...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. svibanj 2024 14:57