StoryEditorOCM
Domaći nogometPOVIŠENE TENZIJE

Jakirović ljutit nakon pobjede nad četvrtoligašem: ‘Što je ovo trebalo tom igraču? Radio je cirkus‘

Piše SPORT SD
1. studenog 2023. - 17:46

Dinamo je s uvjerljivih 8:0 pobijedio Oriolik u osmini finala SuperSport kupa Hrvatske. Ovo je bilo prvo u nizu četiri gostovanja Modrih, a trener Sergej Jakirović je zadovoljan kako je njegova kombinirana momčad odradila ovu utakmicu, pišu Sportske novosti.

- Momci su sve profesionalno odradili, maksimalno se trudili i probali se nametnuti. Bila je želja da pokušamo maksimalno stvoriti šansi, da stavimo Oriolik pod pritisak kako bi što prije otključali mrežu. Kad smo to napravili, sve je ostalo bilo lako.

Strateg Modrih, pak, nije bio zadovoljan tenzijama na početku utakmice, posebno onima koje je generirao Branimir Kokotović kojeg je trener Oriolika zbog toga i zamijenio u 23. minuti.

- Nisu mi jasne tenzije koje su se događale, koje je inicirao s brojem 8. Ne znam zašto mu je to trebalo, mi smo bili apsolutno normalni i korektni. Meni je jasno da se igrači bore za sebe i svoj klub, ali sve ima svoje granice. Jako sam ljut radi toga zato što smo ovdje bili prije dva i pol tjedna, proslavili stogodišnjicu kluba. Nema veze, doći ćemo opet, nema nikakvih problema, ali moraju postojati neka pravila ponašanja. Čestitam protivničkom treneru Stefanoviću koji je napravio najbolju moguću stvar, zamijenio igrača koji je radio cirkus na terenu.

Dinama sada čekaju gostovanja kod Varaždina, Viktorije Plzen i Rijeke.

- Svaka je utakmica teška, idemo utakmicu po utakmicu. Vidimo da su se četiri momčadi odvojile. Napravit ćemo sve da se što bolje pripremimo i pokušamo pobijediti u Varaždinu.

Josip Drmić je danas dočekao svoju priliku i postigao hat-trick.

- Drago mi je zbog momčadi što smo postigli ovakav rezultat. Odradili smo zadatak, ono što je trener očekivao. Bilo je puno golova i drago mi je da se tako razvila utakmica. Prilike su tu, mijenjao je trener dosta, svi su dali sve od sebe što se danas i pokazalo te samo tako moramo nastaviti.

I Drmić je najavio nastavak Dinamovog niza gostovanja.

- Bit će teško. To su dobre momčadi, mi ćemo se maksimalno fokusirati i pripremiti, dati sve od sebe. Danas smo pokazali da smo svi spremni, da želimo davati maksimalno u tako važnim utakmicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:21