StoryEditorOCM
Splitumiljata i živahna

Splićanka objavila da nalazniku psića nudi bogatu nagradu, počeo joj zvoniti mobitel, a onda je doznala što se dogodilo

Piše T. Ga.
28. siječnja 2024. - 20:56

Jutros (u nedjelju) u 6 sati nestao je pas, pomeranac, s Visoke u Splitu. Psić je umiljat i odaziva se na ime Koko. Svaka informacija je dobrodošla, a nalazniku novčana nagrada - javila nam se čitateljica, a samo pola sata nakon što smo objavili njenu objavu, doznala je što se dogodilo s njenim ljubimcem.

- Jutros je Koko tražila da izađe vanka kako bi obavila nuždu. S obzirom na to da često zna sama napravit đir po kvartu, nije bilo čudno što se odmah nije vratila. Svi u susjedstvu je znaju i svima se javlja s obzirom na to da je velika maza. Uvijek se vrlo brzo sama vrati kući. No, danas nije bilo tako. Koko je ženka, čistokrvni pomeranac, čipirana.. Ima 4,5 godine i 4 kilograma. Vrlo je umiljata, živahna i razigrana, te nam je svaka pomoć i informacija dobrodošla. Nadamo se da će se naša Koko vratiti kući - kazala nam je Iva koja je nalazniku nudila 700 eura nagrade. 

image

Koko i Teo

Privatni album

Psića čeka i njen životinjski prijatelj koji se odaziva na ime Teo.

- Najbolji su prijatelji, pa nam je i Teo tužan i na vratima je čeka - ispričala nam je Iva.

U roku pola sata na objavljeni broj mobitela primila je 10 poziva ljudi koji su psića jutros vidjeli. Onda je uslijedila najgora vijest za svakog vlasnika ljubimca - psića je udarilo auto.

image
Facebook/screenshot
image

Koko 

Privatni album
image

Koko i Teo

Privatni album
image

Koko 

Privatni album
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:17