StoryEditorOCM
SplitSMOTRA NA KAMPUSU

Splitsko Sveučilište poziva učenike da se uvjere kako je super ovdje studirati. Još će se i zabaviti, program je za 5¨!

Piše Mia Uzinić
3. prosinca 2023. - 16:52

Sveučilište u Splitu i ove godine organizira Smotru Sveučilišta u Splitu koja će se tradicionalno održati u sklopu Adventa na Kampusu, od 4. do 8. prosinca.

image
Sveučilište U Splitu

Svečano otvorenje održat će se u ponedjeljak 4. prosinca u 11 sati a trajat će sve do 16 sati u auli PMF-a. Srednjoškolci, a posebice maturanti, imat će priliku saznati sve što ih zanima o studijskim programima koji se nude na splitskom Sveučilištu i dobiti promo materijale. 

image

Lanjska Smotra Sveučilišta u Splitu

Božidar Vukičević/Cropix

- Naši studenti će im iz prve ruke kazati svoja iskustva  s predavanja i polaganja ispita, o životu u studentskom domu i hrani u našim menzama. Saznat će gdje i kako putovati, kojim se sportskim i kulturnim aktivnostima mogu baviti i. naravno. kako se najbolje u predahu od učenja zabaviti na našem Kampusu - poručuju sa Sveučilišta. 

U narednim danima, od utorka do petka, u poslijepodnevnim satima predstavit će se svaki fakultet, odjel i studij pojedinačno.

 - Željeli bismo maturantima omogućiti da osjete dobru energiju našeg Kampusa i šarm studiranja na njemu te da u opuštenoj atmosferi dobiju sve relevantne informacije, zato će se Smotra nakon prvog dana, odvijati u večernjim satima od 18 do 20 sati.

image
Sveučilište U Splitu

Prema dosad iskazanom interesu učenika iz srednjih škola kako naše Županije, tako i drugih gradova od Zadra do Dubrovnika pa sve do susjednog Mostara stiže nam veliki broj učenika - najavio je prorektor za studente nastavu i poslovanje prof. dr. sc. Nikola Koceić-Bilan.

image

Advent na Kampusu

Universitas

Tako je i nastala ideja da se održi manifestacija Advent na Kampusu, kao cjelodnevni predblagdanski šušur te da se učenici, nakon što se informiraju o izabranim studijima, mogu i vrhunski zabaviti.

Studentski centar je u sklopu manifestacije Advent na kampusu koja započinje 1. prosinca, za svaku večer pripremio bogat zabavni program od kvizova do koncerta. Tako će u ponedjeljak, 4. prosinca na dan otvaranja Smotre u večernjim satima nastupiti grupa Magazin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:58