StoryEditorOCM
Splitbanovina gori

‘Splitom upravlja rastrojeni delinkvent recidivist s fiksacijom na žene‘, kaže Tomislav Šuta nakon istupa Maje Đerek

Piše Split SD
8. kolovoza 2023. - 15:03

Nakon što je Maja Đerek bacila još jednu bombu objavivši kako će podnijeti kaznenu prijavu za mobing protiv zamjenika gradonačelnika Bojana Ivoševića, oglasio se i splitski HDZ.

- Ova vlast, ne samo da je nesposobna, nego je i pri tom nasilna. Ono na što već dugo upozoravamo, danas je dobilo još jednu potvrdu. Gradom Splitom upravlja rastrojeni delinkvent recidivist sa fiksacijom na žene.

image
Darko Tomaš/Cropix/

Po priznanju smijenjene pročelnice Đerek, radionice lijepog ponašanja Marijane Puljak nisu ostavile traga na Bojana Ivoševića. Zadnja žrtva njegove agresije je Maja Đerek, a o mobingu je i pisanim putem obavijestila Ivicu Puljka. Njegova reakcija je bila hitna smjena Maje Đerek.

Ključno pitanje je kako se Bojan Ivošević ponaša prema drugim djelatnicama Banovime, ako je jednu pročelnicu nazivao "glupom i autističnom"? Naravno da na posao dolaze s grčem u želucu jer je očito da Bojanova agresija prema ženama nije iznimka nego pravilo i samo je pitanje tko će biti iduća žrtva.

image
Tom Dubravec/Cropix

Svima osim Ivici Puljku je jasno da osoba s pravomoćnom optužnicom za prijetnju ženi i prijavom za mobing ne može više obnašati funkciju zamjenika gradonačelnika.

Svima je jasno da se to neće dogoditi jer je Puljak politički trgovac koji štiteći Bojana kupuje njegov politički mir jer zna da Bojan ima 5 vijećnika u Gradskom vijeću. Odlaskom tih 5 vijećnika Puljak bi izgubio većinu pa bi mu uzaludna bila i kupovina žetona Barbira.

Očigledno je da će se ova gradska vlast raspasti sama od sebe do kraja mandata, a najveća žrtva će biti grad Split i njegovi građani. Sve što će nakon njih ostati je rekordno zaduženje od 150 milijuna koje ćemo otplaćivati još 25 godina - stoji u priopćenju Gradskog odbora HDZ-a Split koje potpisuje Tomislav Šuta, predsjednik splitskog HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:44