StoryEditorOCM
Splitpripremite papire

Roditelji, nemojte propustiti rok: Grad Split pokreće postupak upisa djece u dječje vrtiće za iduću pedagošku godinu

Piše split sd
5. travnja 2024. - 12:48

Grad Split objavio je da sljedeći tjedan kreće postupak upisa djece u programe vrtića i jaslica dječjih vrtića na području grada Splita za pedagošku godinu 2024./2025.

- Zahtjevi za upis djece zaprimaju se elektroničkim putem na poveznici upisi-vrtici.split.hr od utorka, 9. travnja, do utorka, 16. travnja 2024. godine. Obavijest o upisima sa svim informacijama dostupna je na web stranicama DV Marjan, DV Grigor Vitez, DV Radost i DV Cvit Mediterana.

Postupak upisa djece u programe gradskih dječjih vrtića ove godine po prvi put se provodi istodobno s upisima u programe privatnih dječjih vrtića.

Sam postupak prijave je unaprijeđen i pojednostavljen tako da je roditeljima u aplikaciji omogućen pretpregled prijave i provjera priložene dokumentacije, kako bi se umanjila mogućnost grešaka, odnosno dostave pogrešne dokumentacije.

S obzirom na otvaranje novih jasličkih grupa u privatnim i gradskim vrtićima, očekujemo da će u narednoj pedagoškoj godini sva djeca čija su oba roditelja zaposlena i imaju prebivalište na području grada Splita biti upisana - objavili su iz Grada Splita. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 13:11