StoryEditorOCM
SplitŠTITI GA I DALJE

Puljak ne da na Ivoševića zbog vrijeđanja Đerek: U internoj komunikaciji uvijek ima problema. On dobro radi svoj posao

Piše Split
10. kolovoza 2023. - 14:04

Suspendirana pročelnica Upravnog odjela za gradsku imovinu Maja Đerek je rekla da će tužiti Puljka za defamaciju i dogradonačelnika Bojana Ivoševića za mobbing, o čemu je gradonačelnik ovo kazao za N1:

- Mi smo o toj temi sve rekli. Neću više ponavljati, to su interne stvari gradske uprave. Ono na što smo mi sada koncentrirani je uvođenje reda koji nije započeo s gospođom Đerek, a neće ni stati s njom.

Sada radimo na uređenju većeg broja socijalnih jedinica kako bi listu socijalnih stanova pokušali iscrpiti što više, da dodijelimo što više stanova.

Isto tako smo koncentrirani na popis zemljišta jer smo u gradu zatekli veliki nered. Završili smo s popisom stanova, a sad su na redu i završavanja poslovnih prosotra.

Ono što je zaključak već nekoliko sastanaka Gradskog vijeća je da molimo državu da prepusti sve nekretnine koje ima na teritoriju grada Splita Gradu Splitu kako bi mi mogli njime upravljati - poručuje Puljak.

image
Tom Dubravec/Cropix

Na pitanje smatra li da je pogriješio postupanjem oko Maje Đerek, Puljak je odgovorio da su napravili ono što su mislili da je najbolje za grad. Objasnio je i zašto joj nije osobno uručio otkaz nego je Đerek za to saznala putem medija.

- Taj dan je ona otišla na bolovanje i ja sam je zvao, ali nije bila dostupna", kaže Puljak.

Na nekoliko puta postavljeno pitanje naše reporterke o tome treba li se Ivošević ispričati za neprimjerene izjave o Maji Đerek, Puljak je svaki put izbjegao konkretan odgovor.

- Mi uvijek pazimo na to kako ćemo komunicirati, na koji način se ponašamo. U jednoj internoj komunikaciji uvijek ima problema. U svakoj većoj organizaciji ima međuljudskih problema koji se rješavaju na najbolji mogući način - poručuje Puljak.

- Zadovoljan sam radom gospodina Ivoševića, mislim da radi za dobro grada Splita i tako će nastaviti. Svatko od nas svaki dan radi na poboljšanju svega, a i na komunikacijskim vještinama" - zaključio je gradonačelnik za N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 11:58