StoryEditorOCM
Splitsjajna vijest

Propucanog HGSS-ovca u splitskoj bolnici posjetile kolege: ‘Kruno je puno bolje, ustao je iz bolničkog kreveta...‘

Piše Božidar Lončar
8. travnja 2024. - 16:37

Splitska stanica HGSS-a je objavila lijepe vijesti. Kako su naveli u objavi za medije, njihov član 44-godišnji Kruno Bolibruh dobro se oporavlja u KBC Split nakon što je teško ozlijeđen na Uskrsni ponedjeljak u Kaštelima.

Brutalan napad se zbio prilikom povratka kući s dežurstva oko 19:30 kada je propucan dok je drugi član HGSS-a, 49-godišnji Mario J., koji mu je išao pomoći napadnut od iste osobe, 58-godišnjeg J.K. s dvije sjekire. Tom su prilikom oboje prevezeni u bolnici s teškim ozljedama.

image
Paun Paunović/Cropix

Tjedan dana nakon u posjet su mu stigle i kolege: Branimir Jukić, pročelnik splitskog HGSS-a, Vinko Prizmić, nekadašnji pročelnik HGSS-a te Grgo Puljas iz kaštelanske ispostave HGSS-a. S njima su bili i kaštelanski gradonačelnik Denis Ivanović, Damir Gabrić, županijski pročelnik za branitelje i civilnu zaštitu ze splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban.

– Kruno je puno bolje, nama je najbitnije da je sad dobro i da se jako dobro oporavlja. Svi vjerujemo da će se vrlo brzo oporaviti i vratiti svojoj obitelji i nama u službu - kazao je Jukić. 

image

Branimir Jukić

Privatni Album

Kruno je samozatajan i ne voli baš medijsku pompu, ali je sjajna vijest da se počeo ustajati iz bolničkog kreveta i šetati, dodao je pročelnik splitskog HGSS-a.

Brz oporavak su mu zaželjeli prijatelji i poznanici putem Facebooka gdje je primio na desetke poruka potpore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:44