StoryEditorOCM
SplitVIJEST IZ BOLNICE

Policajac teško ozlijeđen u navijačkim neredima nakon pet dana pušten kući! Čeka ga dug oporavak...

Piše Božidar Lončar
9. travnja 2024. - 14:58

Policajac koji je teško ozlijeđen u navijačkim neredima nakon utakmice Hajduka i Dinama prošlu srijedu, u ponedjeljak je otpušten iz bolnice. Bio jedan od osam policajaca zaprimljenih na OHBP-u splitske bolnice te jedini od njih zadržan. Policija je izvjestila kako je u neredima ozlijeđeno ukupno 14 policajaca, njih 12 lakše. 

Policajac od 56 godina je nakon nereda zaprimljen na Hitni prijem s teškom ozljedom u vidu frakture bedrene kosti, tijekom večeri je operiran i hospitaliziran, kazali su tada iz bolnice.

Policajac je otpušten na kućnu njegu i pred njim je fizikalna rehabilitacija i dug oporavak, danas su nam potvrdili iz bolnice.

Nakon navijačkih nereda privedeno je ukupno 54 navijača, od čega 14 navijača Dinama. Istražni zatvor je određen za 13 navijača od kojih su četiri mlađa punoljetnika u dobi od 18 do 21 godinu. Sve navijače se tereti da su počinili kazneno djelo prisile prema službenoj osobi i izazivanje nereda nakon utakmice u Splitu na Poljudu, šetnici stadiona i ulicama u prstenu stadiona.

Iz policije su nam potvrdili kako je njihov teško ozlijeđeni kolega privremeno nesposoban za rad i trenutno odsutan s posla. Sada je sve u rukama njegovog obiteljskog liječnika te su izrazili nadu u potpun oporavak njihovog kolege.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:26