StoryEditorOCM
Splitosam TEŠKIH DANA

Nakon borbe za život u bolnici, propucani HGSS-ovac je otpušten iz bolnice: ‘Dobro se drži, lagano šeta, muči ga san..‘

Piše Božidar Lončar
9. travnja 2024. - 18:25

Krunoslav Bolibruh, 44-godišnji pripadnik HGSS-a propucan u Kaštelima na Uskršnji ponedjeljak nakon povratka s dežurstva jutros je otpušten iz bolnice, potvrdili su nam iz KBC-a.

Iako smo boravili ispred bolnice dobrih dva sata, nismo imali prilike ga vidjeti niti razgovarati s njim. Treba mu još dan do dva oporavka kako bi bio spreman za medijski istup rekao nam je Branimir Jukić, pročelnik splitskog HGSS-a te je u pratnji obitelji otpraćen kući.

Njegov otac Ivica Bolibruh u petak 5. travnja je na Facebooku opisao stanje svog sina. Naveo je kako mu je sin na Intenzivnoj, oštećenog desnog plućnog krila, odstranjen mu je dio tankih crijeva, ima oštećenje kostiju lijeve natkoljenice i mišića te ne može micati prstima, napisao je.

U razgovoru za Dnevno.hr objavljenog jučer izrazio je sreću zbog čitavog događaja i opisao ono što se navodno dogodilo:

- I mom sinu je prije kobnog napada četiri puta trgao retrovizor, ali Kruno ga se nije plašio. Nije mislio da napadač može ići tako daleko. On je mog sina, zapravo, planirao ubiti. Nakon što ga je cijelog izrešetao, vratio se kući po dvije sjekire da ga dokrajči, ali tu se onda našao Krunin kolega koji je zadobio udarce namijenjene mom sinu – kazao je za Dnevno.hr gdje su objavljene i fotografije iz bolnice.

Pročelnik Jukić nam kaže kako se nije danas čuo s njim, ali mu je bio u posjetu jučer:

- Dobar je, dobro se drži, u svojoj je borbi. Oporavlja se. Lagano i šeta, samo ga još muči spavanje. Je i obitelj se oporavlja, svi se dobro drže. Malo pomalo - kratko nam je kazao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:43