StoryEditorOCM
Splitšto se tamo događa?

Misterij nestalih sirnica i buđole: ima li na listi u Pučkoj kuhinji mrtvih duša i prodanih kartica? Optužbe su ozbiljne

Piše Mirela Goreta
4. travnja 2024. - 21:39

– Neistinita je tvrdnja da je podijeljeno 50 sirnica, neistinita je tvrdnja da prošle subote poslije 10 sati nije bilo sirnica. Istina je da je gospođa Laco u utorak dobila tri sirnice, kao i pečenicu. Gospođa Laco je u subotu došla na liniju nakon što je podijeljeno svih 300 obroka, o čemu imamo službenu evidenciju svih korisnika koji su obroke preuzeli.

ako se gospođa Laco u konačnici ne bi osjećala zakinuto, u utorak joj je Ustanova DES uručila tri velike sirnice, tri paketa pečenice i, kao poseban znak isprike, bocu ekstra djevičanskog ulja proizvedenog u našem masliniku – reagirao je Stenko DellOrco, ravnatelj Ustanove DES, na kritiku Jagode Laco, osnivačice splitske humanitarne udruge "Empatija" i samohranu majku troje djece.

Ona je, kao korisnica Pučke kuhinje smještene u spomenutoj ustanovi u subotu, uoči Uskrsa, obznanila kako je, skupa s kćerima, ostala bez sirnice i buđole iako je na vrijeme stigla na podjelu hrane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 17:36