StoryEditorOCM
Splitpomoć za liječenje

Matea se 11 godina bori s posljedicama strujnog udara. Splitski studenti za nju organiziraju humanitarni kviz, dođite...

Piše Mia Uzinić
5. travnja 2024. - 20:00

Sveučilišni odjel za stručne studije organizira humanitarni događaja - Pub kviz, koji će se održati u četvrtak, 25. travnja u restoranu "Kampus“ s početkom u 21 sat.

- Glavni cilj ovog događaja je prikupljanje sredstava za pomoć Matei Lončar, djevojci koja je stradala od strujnog udara. Matea Lončar, hrabra djevojka koja se suočava s posljedicama strujnog udara, trenutno prolazi kroz složenu fazu liječenja i rehabilitacije.

image
Jakov Matić

Njeni roditelji, koji već 11 godina neumorno rade kako bi joj olakšali život, suočavaju se s izazovima financijske prirode. Kao odgovor na njihovu potrebu, studenti Sveučilišnog odjela za stručne studije odlučili su organizirati ovaj događaj s ciljem prikupljanja sredstva koja će pomoći u pokrivanju troškova liječenja i rehabilitacije.

image
Joško Šupić/Ilustracija/Cropix

Ova humanitarna akcija provodi se u suradnji s udrugom "Volonteri Filipa Nerija", koja podržava ljude u potrebi širom naše zajednice. Pozivamo građane da se pridruže i podrže ovu humanitarnu inicijativu.

Sudjelovanjem u Pub kvizu, ne samo da ćete imati priliku pokazati svoje znanje, već ćete također pružiti značajnu podršku Matei i njenim roditeljima u njihovoj borbi - poručuju studenti Sveučilišnog odjela za stručne studije. 

Matei možete pomoći i uplatom na račun otvoren u "Erste" banci: HR7724020061500138271

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 16:37