StoryEditorOCM
Receptiimamo recepte

Ova biljka je čudo! Spremna je za branje, a s njom možete napuniti frižider finim stvarima. Sirupi, kokteli, kreme...

Piše Anita Matić
21. travnja 2024. - 15:15

Ne treba previše isticati kako nam je proljeće ove godine došlo ranije nego inače. Štoviše, čak smo temperaturno na nekoliko dana primirisali i ljeto, na koje ćemo ipak morati malo pričekati. Paralelno s vremenom, logično, događaju se promjene i u prirodi, pa smo tako mnogima omiljene šparoge brali u ožujku, dok bismo nekad ranije na ovu deliciju i njezino branje morali čekati svibanj.

Isto se događa i s bazgom. Uranila je i ona, pa za sve one koji su već iskusili dobrobiti ove biljke, ali i one koji će se s njom tek sresti, preporuka je da je iskoriste čim prije. Već je procvjetala, a bilo bi šteta da kiša, vjetar ili neko nevrijeme, koje nipošto nije isključeno u sve luđim meteorološkim situacijama s kojima se suočavamo, ne otpuhne pelud s njezinih cvjetova.

Ak...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 15:15