stdClass Object ( [id] => 61424 [title] => Lana Banely: Čekam da me netko nokautira ljubavlju [alias] => lana-banely-cekam-da-me-netko-nokautira-ljubavlju [catid] => 295 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
One s glupim upadima i manje rječite čeka pedala, to im je dovoljno. Nokaut čuvam za posebnu osobu u mom srcu

Svi ljubitelji sportskih emisija na nacionalnoj dalekovidnici imaju dodatne razloge za zurenje u ekran, osim promatranja travnjaka i nogometne lopte. Kadar je, zasigurno, mnogo ljepši kad se pojavi mlada i zgodna voditeljica Lana Banely. Iako je počela na lokalnoj zagrebačkoj televiziji, zahvaljujući glasu, stasu i diplomi, dugogodišnja sportašica zavladala je i Sportskom redakcijom HTV-a. Bilo je i vrijeme za žensko pojačanje...

Harambaša od malena

Jeste li se naviknuli na ”mušku” redakciju sporta u Informativnom programu? Progledaju li vam koji put kroz prste jer ste djevojka?

Iskreno, nije mi trebalo dugo se navikavati jer sam oduvijek mali harambaša i od malena sam se bolje osjećala u muškome nego ženskom društvu. Ma žene su komplicirane, stalno zanovijetaju, žale se, pa PMS, pa ovo, pa ono, dok kod muških nema toliko problema. Puno su opušteniji i jednostavniji. Tako da sam uletjela u pravu redakciju. A maksimalno što znam užicati od muških kolega što se tiče pomoći jest da mi se zalete do televizijskog trgića po kavu, ha-ha. I to tek odnedavno jer prije godinu i pol kada sam došla, upravo ja sam bila dežurni šegrt za takve stvari, kao najmlađa u redakciji.

Nije valjda da ih nikada niste šarmirali da obave zadatak umjesto vas?

Ma nema kod mene šarmiranja, kako se to uopće radi? Ha-ha-ha. Kod mene je sve crno ili bijelo. Hoćeš ili nećeš. Nema puno filozofiranja.

Znamo da se manekenke pale na nogometaše, a na kakve tipove padaju sportašice? Slijedeći logiku, sigurno su manekeni u pitanju?

A više te manekenke i nogometaši… Pa šta fali toj kombinaciji? Ona lijepa, zgodna, on uspješan, dobro građeni sportaš, pa tko bi se žalio na takvu kombinaciju. Nitko ih ne sili da se spajaju, očito je kombinacija uspješna kad ima toliko takvih parova. Valjda si pašu… A sad sportašice, hm, to su toliko čvrste i izgrađene osobe koje su se naučile brinuti za sebe odmalena. Za život zarađuju jedino svojim radom, znojem i odricanjem, kroz takav režim života naučile su što žele i izgradile svoj stav, koji je vrlo teško probiti. Sumnjam da se neki maneken (iako ne podcjenjujem tu profesiju) koji za život zarađuje njegovanjem tijela i ljepotom može nositi s takvom karakternom ženom. Ali, uvijek postoje iznimke.

A kakvi moraju biti tipovi da osvoje srce manekenke i sportašice?

Ma ne postoji tu određeni tip frajera. Kao klinka sam uvijek govorila da mora biti visok, crn… a onda sam se kroz život lijepila na suprotnosti. Na kraju shvatiš da je fizički izgled u zadnjem planu. Bitan je nastup, bitan je stav, a prije svega da te taj čovjek poštuje, da ti je oslonac u svakom trenutku u svemu što radiš i da mu vjeruješ. A to je danas teško pronaći. U ljubavi nema pravila. Ma, zapravo, dok si živ, učiš o ljubavi, o njezinim dobrim i lošim stranama, ali upravo to je čini zanimljivom i posebnom.

Razvili ste cijelu filozofiju, pa gdje je zapelo u ljubavnom životu? Zar je tako teško pronaći jaču polovicu (od vas)?

Pa, je l’ ti čuješ što sam ti prethodno sve nabrojila, ha-ha-ha! Pa, gdje da to nađem? Ma, sigurno negdje postoji takva osoba za mene. Ali, kada ga i nađem, trebam moliti Boga da izdrži sa mnom, jer priznajem da znam biti jako teška, tvrdoglava i komplicirana. Sa mnom nije lako.

Smatrate li se seks-simbolom? Bez lažne skromnosti, molit ćemo...

Seks-simbol, ha-ha-ha-ha! Nemoj me nasmijavati. Ne smatram se, ali najiskrenije. Smatram se normalnom curom, u životu se želim probiti kroz posao i neke druge stvari, a ne kroz izgled. Od devete do 22. godine bila sam profesionalna sportašica, osvojila tri europske i dvije svjetske medalje. Ne brojim koliko sam državnih prvenstava i međunarodnih turnira osvojila. Danas sam diplomirana novinarka, radim prekrasan posao s predivnim ljudima u sportskoj redakciji, uz to stignem putovati, zabavljati se i sretna sam. Puno sam godina i truda uložila da bih došla do ovoga, a onda snimiš jednu reklamu i ljudi te doživljavaju kao manekenku i pamte te po tome, a sve ostalo pada u zaborav. Inače, kad smo kod seks-simbola, za mene ti je to Elizabeta Gregoraci.

Priča o novim grudima

Pojavila se priča da imate nove grudi, recite nam istinu... Nije valjda da moramo detaljno analizirati fotke? Nije da bismo se žalili.

Vjeruj, požalili biste kad biste stvarno išli detaljno analizirati. Moji bližnji i prijatelji su se dobro nasmijali kada su to čuli. Uostalom, bliži se ljeto pa će se moja “raskoš” vidjeti.

A gdje ćemo ih moći vidjeti?

Ovo je prvo ljeto da baš ništa nisam isplanirala… Dan po dan, vidjet ćemo gdje me voda nosi. Malo ću do Umaga, malo kod roditelja na Dugi otok odmoriti se od svega i napuniti baterije za nove radne pobjede i izazove. Možda malo odem i na neko življe mjesto s društvom… Ma tko zna?! Vruće je jako u Zagrebu i jedva čekam skoknuti dolje do vas i baciti se u more.

Dolaze li u pitanje nudističke plaže?

Ma kakve nudističke! Nikada nisam bila na takvoj plaži, niti me privlačila.

A barem toples na osamljenim plažicama?

Možda negdje na nekoj osami, ali vidim da su naši paparazzi postali sve gori i opasniji, a ne bih voljela baš da negdje osvane moja slika u toplesu, pogotovo iz poštovanja prema poslu koji radim. Ma, zapravo, bila bi takva šteta ne nositi ove divne modele badića koje sam nabavila za ovo ljetovanje, ha-ha.

Koji vam je najžešći upad koji vas je osvojio?

Teško da ću dopustiti da mi se približi neki frajer s nekim upadom iz čista mira. A moram i priznati da nisu bili baš originalni. Ali, evo jednog katastrofa upada. Frajer se vozi u nekom bijesnom autu i misli da je faca, naravno s njim još tri prijatelja i prati mene u mom autu, odjednom se zaustavi ispred mene da ne mogu proći, izlazi kao: “Mala, daš mi broj, a daj molim te kladio sam se s društvom da ćeš mi ga dati pa da ne ispadnem glup.” Ispao je glup!

Oni koji nisu tako rječiti, što njih čeka? Nokaut?

Ma čeka ih pedala, to im je dovoljno. Nokaut čuvam za posebnu osobu u mom srcu. Zapravo, čekam da mene takva osoba nokautira ljubavlju.

Moj je život Švicarska... gotovo pa savršen

U trendu je pisanje biografija, kako bi se zvala vaša knjiga? Nemojte zaboraviti na marketinške zakonitosti.

- Budući da nisam trendovski tip osobe, teško da bih se odlučila za pisanje biografije u ovo vrijeme. Ali, ovako nekako bi se zvala: ”Moj je život Švicarska… gotovo pa savršen.”

Nema ljubomore s Milom Horvat

U kakvom ste odnosu s ostalim kolegicama pred kamerama: Mirnom Zidarić i Milom Horvat?

- Milu rijetko susrećem, Mirnu češće jer smo u istoj redakciji i radimo isti posao. A šta da ti kažem, znaš kako to izgleda sa ženama. Nikada nema mira, uvijek neka akcija.

Nema ljubomore koja je najljepša?

- Ajde, pa ne pričamo o Monici Bellucci, Elizabeti Gregoraci i Heidi Klum. Mogu pričati u svoje ime, nema ljubomore. Svaka od nas ima svoju publiku. Kad sebe prihvatiš kakva jesi, sa svim manama i vrlinama, i kada si zadovoljna i ispunjena osoba, onda tu nema mjesta ljubomori i zavisti. Meni je drago vidjeti zgodniji i uspješniju ženu od mene, jer me takav status tjera biti još bolja i truditi se više u onome što radim.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => One s glupim upadima i manje rječite čeka pedala, to im je dovoljno. Nokaut čuvam za posebnu osobu u mom srcu [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => DUGOGODIŠNJA SPORTAŠICA I MAJSTORICA TAE-KWON-DOA ULJEPŠAVA KADAR SPORTSKOG PROGRAMA HTV-a [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2009-07-29 18:13:05 [created_by] => 39 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2009-07-29 18:22:46 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2009-07-30 11:56:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 17785 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 295 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Specijalni prilog Slobodne Dalmacije s područja filma i televizije. [menu-meta_keywords] => specijalni prilog, zanimljivosti, reflektor, film, tv, tv program [secure] => 0 [page_title] => Reflektor [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2009/07/30/Reflektor/LANA00.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "350x250" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 295 [name] => Reflektor [alias] => reflektor [description] => [parent] => 260 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"260","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7527559 Threads: 4 Questions: 1541158911 Slow queries: 4689333 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110947657 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 36 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sd-plus/reflektor ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 376 [name] => Arhiva [alias] => arhiva [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /arhiva ) [1] => stdClass Object ( [id] => 296 [name] => Stil [alias] => stil [parent] => 260 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /sd-plus/stil ) ) [link] => /sd-plus/reflektor/lana-banely-cekam-da-me-netko-nokautira-ljubavlju-61424 [printLink] => /sd-plus/reflektor/lana-banely-cekam-da-me-netko-nokautira-ljubavlju-61424?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 61031 [name] => LanaBanely [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => lanabanely [link] => /tag/lanabanely ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => One s glupim upadima i manje rječite čeka pedala, to im je dovoljno. Nokaut čuvam za posebnu osobu u mom srcu [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => DUGOGODIŠNJA SPORTAŠICA I MAJSTORICA TAE-KWON-DOA ULJEPŠAVA KADAR SPORTSKOG PROGRAMA HTV-a [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Lana Banely: Čekam da me netko nokautira ljubavlju [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-13-10-14-53-39 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2009/07/30/Reflektor/LANA00.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2009/07/30/Reflektor/LANA00.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
One s glupim upadima i manje rječite čeka pedala, to im je dovoljno. Nokaut čuvam za posebnu osobu u mom srcu

Svi ljubitelji sportskih emisija na nacionalnoj dalekovidnici imaju dodatne razloge za zurenje u ekran, osim promatranja travnjaka i nogometne lopte. Kadar je, zasigurno, mnogo ljepši kad se pojavi mlada i zgodna voditeljica Lana Banely. Iako je počela na lokalnoj zagrebačkoj televiziji, zahvaljujući glasu, stasu i diplomi, dugogodišnja sportašica zavladala je i Sportskom redakcijom HTV-a. Bilo je i vrijeme za žensko pojačanje...

Harambaša od malena

Jeste li se naviknuli na ”mušku” redakciju sporta u Informativnom programu? Progledaju li vam koji put kroz prste jer ste djevojka?

Iskreno, nije mi trebalo dugo se navikavati jer sam oduvijek mali harambaša i od malena sam se bolje osjećala u muškome nego ženskom društvu. Ma žene su komplicirane, stalno zanovijetaju, žale se, pa PMS, pa ovo, pa ono, dok kod muških nema toliko problema. Puno su opušteniji i jednostavniji. Tako da sam uletjela u pravu redakciju. A maksimalno što znam užicati od muških kolega što se tiče pomoći jest da mi se zalete do televizijskog trgića po kavu, ha-ha. I to tek odnedavno jer prije godinu i pol kada sam došla, upravo ja sam bila dežurni šegrt za takve stvari, kao najmlađa u redakciji.

Nije valjda da ih nikada niste šarmirali da obave zadatak umjesto vas?

Ma nema kod mene šarmiranja, kako se to uopće radi? Ha-ha-ha. Kod mene je sve crno ili bijelo. Hoćeš ili nećeš. Nema puno filozofiranja.

Znamo da se manekenke pale na nogometaše, a na kakve tipove padaju sportašice? Slijedeći logiku, sigurno su manekeni u pitanju?

A više te manekenke i nogometaši… Pa šta fali toj kombinaciji? Ona lijepa, zgodna, on uspješan, dobro građeni sportaš, pa tko bi se žalio na takvu kombinaciju. Nitko ih ne sili da se spajaju, očito je kombinacija uspješna kad ima toliko takvih parova. Valjda si pašu… A sad sportašice, hm, to su toliko čvrste i izgrađene osobe koje su se naučile brinuti za sebe odmalena. Za život zarađuju jedino svojim radom, znojem i odricanjem, kroz takav režim života naučile su što žele i izgradile svoj stav, koji je vrlo teško probiti. Sumnjam da se neki maneken (iako ne podcjenjujem tu profesiju) koji za život zarađuje njegovanjem tijela i ljepotom može nositi s takvom karakternom ženom. Ali, uvijek postoje iznimke.

A kakvi moraju biti tipovi da osvoje srce manekenke i sportašice?

Ma ne postoji tu određeni tip frajera. Kao klinka sam uvijek govorila da mora biti visok, crn… a onda sam se kroz život lijepila na suprotnosti. Na kraju shvatiš da je fizički izgled u zadnjem planu. Bitan je nastup, bitan je stav, a prije svega da te taj čovjek poštuje, da ti je oslonac u svakom trenutku u svemu što radiš i da mu vjeruješ. A to je danas teško pronaći. U ljubavi nema pravila. Ma, zapravo, dok si živ, učiš o ljubavi, o njezinim dobrim i lošim stranama, ali upravo to je čini zanimljivom i posebnom.

Razvili ste cijelu filozofiju, pa gdje je zapelo u ljubavnom životu? Zar je tako teško pronaći jaču polovicu (od vas)?

Pa, je l’ ti čuješ što sam ti prethodno sve nabrojila, ha-ha-ha! Pa, gdje da to nađem? Ma, sigurno negdje postoji takva osoba za mene. Ali, kada ga i nađem, trebam moliti Boga da izdrži sa mnom, jer priznajem da znam biti jako teška, tvrdoglava i komplicirana. Sa mnom nije lako.

Smatrate li se seks-simbolom? Bez lažne skromnosti, molit ćemo...

Seks-simbol, ha-ha-ha-ha! Nemoj me nasmijavati. Ne smatram se, ali najiskrenije. Smatram se normalnom curom, u životu se želim probiti kroz posao i neke druge stvari, a ne kroz izgled. Od devete do 22. godine bila sam profesionalna sportašica, osvojila tri europske i dvije svjetske medalje. Ne brojim koliko sam državnih prvenstava i međunarodnih turnira osvojila. Danas sam diplomirana novinarka, radim prekrasan posao s predivnim ljudima u sportskoj redakciji, uz to stignem putovati, zabavljati se i sretna sam. Puno sam godina i truda uložila da bih došla do ovoga, a onda snimiš jednu reklamu i ljudi te doživljavaju kao manekenku i pamte te po tome, a sve ostalo pada u zaborav. Inače, kad smo kod seks-simbola, za mene ti je to Elizabeta Gregoraci.

Priča o novim grudima

Pojavila se priča da imate nove grudi, recite nam istinu... Nije valjda da moramo detaljno analizirati fotke? Nije da bismo se žalili.

Vjeruj, požalili biste kad biste stvarno išli detaljno analizirati. Moji bližnji i prijatelji su se dobro nasmijali kada su to čuli. Uostalom, bliži se ljeto pa će se moja “raskoš” vidjeti.

A gdje ćemo ih moći vidjeti?

Ovo je prvo ljeto da baš ništa nisam isplanirala… Dan po dan, vidjet ćemo gdje me voda nosi. Malo ću do Umaga, malo kod roditelja na Dugi otok odmoriti se od svega i napuniti baterije za nove radne pobjede i izazove. Možda malo odem i na neko življe mjesto s društvom… Ma tko zna?! Vruće je jako u Zagrebu i jedva čekam skoknuti dolje do vas i baciti se u more.

Dolaze li u pitanje nudističke plaže?

Ma kakve nudističke! Nikada nisam bila na takvoj plaži, niti me privlačila.

A barem toples na osamljenim plažicama?

Možda negdje na nekoj osami, ali vidim da su naši paparazzi postali sve gori i opasniji, a ne bih voljela baš da negdje osvane moja slika u toplesu, pogotovo iz poštovanja prema poslu koji radim. Ma, zapravo, bila bi takva šteta ne nositi ove divne modele badića koje sam nabavila za ovo ljetovanje, ha-ha.

Koji vam je najžešći upad koji vas je osvojio?

Teško da ću dopustiti da mi se približi neki frajer s nekim upadom iz čista mira. A moram i priznati da nisu bili baš originalni. Ali, evo jednog katastrofa upada. Frajer se vozi u nekom bijesnom autu i misli da je faca, naravno s njim još tri prijatelja i prati mene u mom autu, odjednom se zaustavi ispred mene da ne mogu proći, izlazi kao: “Mala, daš mi broj, a daj molim te kladio sam se s društvom da ćeš mi ga dati pa da ne ispadnem glup.” Ispao je glup!

Oni koji nisu tako rječiti, što njih čeka? Nokaut?

Ma čeka ih pedala, to im je dovoljno. Nokaut čuvam za posebnu osobu u mom srcu. Zapravo, čekam da mene takva osoba nokautira ljubavlju.

Moj je život Švicarska... gotovo pa savršen

U trendu je pisanje biografija, kako bi se zvala vaša knjiga? Nemojte zaboraviti na marketinške zakonitosti.

- Budući da nisam trendovski tip osobe, teško da bih se odlučila za pisanje biografije u ovo vrijeme. Ali, ovako nekako bi se zvala: ”Moj je život Švicarska… gotovo pa savršen.”

Nema ljubomore s Milom Horvat

U kakvom ste odnosu s ostalim kolegicama pred kamerama: Mirnom Zidarić i Milom Horvat?

- Milu rijetko susrećem, Mirnu češće jer smo u istoj redakciji i radimo isti posao. A šta da ti kažem, znaš kako to izgleda sa ženama. Nikada nema mira, uvijek neka akcija.

Nema ljubomore koja je najljepša?

- Ajde, pa ne pričamo o Monici Bellucci, Elizabeti Gregoraci i Heidi Klum. Mogu pričati u svoje ime, nema ljubomore. Svaka od nas ima svoju publiku. Kad sebe prihvatiš kakva jesi, sa svim manama i vrlinama, i kada si zadovoljna i ispunjena osoba, onda tu nema mjesta ljubomori i zavisti. Meni je drago vidjeti zgodniji i uspješniju ženu od mene, jer me takav status tjera biti još bolja i truditi se više u onome što radim.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sd-plus/reflektor/lana-banely-cekam-da-me-netko-nokautira-ljubavlju-61424 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=e5694ae4dd2f78f22505c72a743d024c23dd225d [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Lana+Banely%3A+%C4%8Cekam+da+me+netko+nokautira+ljubavlju&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsd-plus%2Freflektor%2Flana-banely-cekam-da-me-netko-nokautira-ljubavlju-61424 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsd-plus%2Freflektor%2Flana-banely-cekam-da-me-netko-nokautira-ljubavlju-61424 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => One s glupim upadima i manje rječite čeka pedala, to im je dovoljno. Nokaut čuvam za posebnu osobu u mom srcu [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => DUGOGODIŠNJA SPORTAŠICA I MAJSTORICA TAE-KWON-DOA ULJEPŠAVA KADAR SPORTSKOG PROGRAMA HTV-a [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
ReflektorDUGOGODIŠNJA SPORTAŠICA I MAJSTORICA TAE-KWON-DOA ULJEPŠAVA KADAR SPORTSKOG PROGRAMA HTV-a

Lana Banely: Čekam da me netko nokautira ljubavlju

Piše PSD.
30. srpnja 2009. - 13:56
One s glupim upadima i manje rječite čeka pedala, to im je dovoljno. Nokaut čuvam za posebnu osobu u mom srcu

Svi ljubitelji sportskih emisija na nacionalnoj dalekovidnici imaju dodatne razloge za zurenje u ekran, osim promatranja travnjaka i nogometne lopte. Kadar je, zasigurno, mnogo ljepši kad se pojavi mlada i zgodna voditeljica Lana Banely. Iako je počela na lokalnoj zagrebačkoj televiziji, zahvaljujući glasu, stasu i diplomi, dugogodišnja sportašica zavladala je i Sportskom redakcijom HTV-a. Bilo je i vrijeme za žensko pojačanje...

Harambaša od malena

Jeste li se naviknuli na ”mušku” redakciju sporta u...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 12:14