stdClass Object ( [id] => 244045 [title] => Jagoda Kumrić: U Zagrebu me najviše hvata nostalgija za morem [alias] => jagoda-kumric-u-zagrebu-me-najvise-hvata-nostalgija-za-morem [catid] => 295 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Je li Nikol Zlatar postala prošlost za Jagodu Kumrić, mlađahnu splitsku glumicu? Pa, baš i ne. Čini joj se kako lik Nikol nikada neće biti njezina zaboravljena prošlost bez obzira što je prošlo više od godinu dana otkada se serija “Larin izbor” prestala prikazivati na malim ekranima. Na cesti joj još uvijek znaju prilaziti u “spomen” na Nikol, živopisni lik koji je u toj seriji glumila - veli Jagoda. No, ujesen ulazi u sasvim drugu “kožu”. Na televizijskim ekranima lijepa će Jagoda zavrtjeti jedan drugi karakter, u dramskoj seriji s elementima humora “Kud puklo da puklo” utjelovit će lik Snježane...

U svojoj dvadeset i drugoj Jagoda ima mnoge želje vezane za glumu i uloge. Kada bi, primjerice, mogla odabrati jedan lik iz prošlosti, najradije bi zaigrala lik Coco Chanel “ona mi je jako interesantna, a kad bih birala lik iz književnosti, izabrala bih Nastasju Filipovnu”. Obitelj, braća judaši splitskog AJK “Student”, omiljeni kućni ljubimac Taz, role, prijatelji, gluma... nedostaje li joj nešto u tom nizu? Ili, izravnije, tko “mirita” Jagodinu ljubav... U ovoj fazi života ne nedostaje joj ništa u tom nizu “a ako bude, lako ću se za to pobrinuti. Sve valjda dođe u svoje vrijeme. Mama Sanja, tata Pero, braća Zlatko i Marko i Taz će mi uvijek biti na prvome mjestu” - kaže mlada Splićanka.

Ujesen na Novoj TV započinje emitiranje dramske serije s elementima humora “Kud puklo da puklo”, autora Vlade Bulića i Mirne Miličić, u kojoj imate ulogu. Je li moguće da će ovaj vaš novi lik zasjeniti Nikol?
- Svaki lik je različit i svaki je dio mene. Novi lik koji radim je Snježana i ona je kao i Nikol posebna na neki svoj način. Što se mene tiče, jednako su mi važne jer puno svoje energije ulažem u to da svaki lik koji glumim što vjernije prikažem publici. A na kraju će publika odlučiti koji lik im je draži.

Znamo da ćete biti tajnoviti što se tiče bilo kakvih pojedinosti vezanih uz seriju, ali... “Leže” li vam humoristični likovi ili ste skloniji igrati spletkarošice, zloće... Možda dobrice? Kakav biste vi lik skrojili baš za sebe? Tko bi vam bio idealni partner na sceni?

- Jako mi se sviđa raditi ovaj žanr, ali moram priznati da je to puno teže od nekih drugih dramskih uloga jer su često najsmješnije upravo one situacije u kojima su glumci potpuno ozbiljni, a nekad je tako teško suzdržati se od smijeha. Želja mi je jednom igrati ozbiljnu slojevitu dramsku ulogu. Recimo da bi za sebe čisto iz znatiželje skrojila lik s nekim psihičkim problemom, recimo bipolarnim poremećajem. To bi mi bio izazov. Idealan partner na sceni ovisi o tome što radiš.

U seriji ‘Kud puklo da puklo’ glumit ćete, među ostalim, s Milanom Štrljićem, Sanjom Vejnović, Jankom Popovićem Volarićem, Ecijom Ojdanić, Ivanom Hercegom, to vam je već “obitelj” iz Larina izbora. Osjećate li se “kao doma”?

- Apsolutno, sjajno se zabavljamo i uživam doći na snimanje. U našu ‘’obitelj’’ pridružili su se i neki novi kolege kao Asim Ugljen, Momčilo Otašević, Mirna Medaković i Stjepan Perić koji su se izvrsno uklopili u našu već uigranu, domaću atmosferu.

U tek nekoliko godina filmske karijere od 2011. do 2014. ušli ste u serije “Kud puklo da puklo”, “Larin izbor”, “Zora dubrovačka”, te “Nikol, povjerljivo”, videoseriju, ali i filmove “Larin izbor: Izgubljeni princ” i “Soba s glasovirom”. Koliko imate u sebi ambicioznosti, a koliko se ovaj niz spleo spontano?

- Moram priznati da sam jako ambiciozna, trudim se biti profesionalna i što bolja na svakom projektu koji radim. Naravno, ima nešto i u sreći i spletu okolnosti.

Koje su, po vama, teške teme, kakve inače filmove preferirate, ali i koja štiva?
- Jako me privlače filmovi rađeni po istinitom događaju. Čak i ne moraju nužno biti po istinitom događaju, ali važno mi je da je priča dovoljno realna da me uvjeri. Nastojim sebi prikazati da su situacije iz filmova uistinu moguće pa volim da film ima snažnu priču. Za mene su teške teme uvijek djeca i jako me pogađaju priče o bolesnoj, napuštenoj i nesretnoj djeci. Što se tiče štiva, volim svašta pročitati, mislim da je jako važno puno čitati. Nekad mi se u ruci nađe klasični roman, a nekad i neki nepoznati naslov koji onako usput kupiš na kiosku, bitno je da se čita. No, trenutno sam u fazi čitanja biografija. Jako me to zanima pa nastojim pročitati što više biografija o nekim ljudima koji su mi interesantni.

Jedan broj”muškića” sanjaja obići Las Vegas, vi ste svojedobno imali želju naći se u Hollywoodu, ali i na Akademiji dramskih umjetnosti... Što je sa Hollywoodom, što je s Akademijom, gdje ste, što ste?

- Akademiju sam pokušala upisati ove godine, ali nisam primljena. Ne mogu reći, nažalost, jer mi se neke predivne stvari koje mi se trenutno događaju ne bi nikad dogodile da sam je upisala. Tako - svako zlo za neko dobro. Obrazovanje mi je jako važno tako da od akademije neću odustati, a razmišljala sam i o nekoj akademiji u inozemstvu. Ali, o tom potom. Što se tiče Hollywooda, to je uvijek simbol za veliki uspjeh u glumačkom svijetu. Cilj mi je jednog dana biti dobra i uspješna glumica, ali ne moram nužno otići u Hollywood da bih to postala. Iako, nikad ne znaš gdje te život može odvesti.

Otkrijte nam, u čemu se ograničavate, cenzurirate, jer u tome ne vidite neki naročiti smisao, a u čemu ste najučinkovitiji, što obožavate?

- Ustvari se u nečemu posebno ne ograničavam. Nastojim se ne opterećivati sitnicama, ali isto tako si dopuštam da me neke sitnice razvesele. Najučinkovitija sam pod pritiskom i u paničnim situacijama. Obožavam nasmijati ljude i primijetiti neke male sitnice u danu koje život čine ljepšim.

Vratimo se filmu, odnosno makedonskom filmu “Soba s glasovirom” (Soba so pijano), dakle, kalili ste se i preko Cro-granica... U omnibusu redatelja Igora Ivanova utjelovili ste mladu djevojku Gogu koja tijekom cijelog filma “prevrće” svoj karakter i emocije. Što ste sve spremni učiniti za film i ulogu?

- Ako je scenaristički opravdano, za filmsku ulogu mislim da bih napravila gotovo sve. Ako bih smatrala da se moj filmski lik mora udebljati, smršavjeti ili ošišati, pa i skinuti, bez problema bih to napravila.

Priželjkujete li i uloge na kazališnim daskama? Kako biste opisali svoju ljubav spram ekrana, a kako ljubav za kazalište i baršunaste zavjese?
- Voljela bih igrati u kazalištu jednom, ali ipak film je moja još neostvarena ljubav. Jednog dana se ipak vidim prije kao filmska nego kao kazališna glumica. Rekla bih da je moja ljubav prema kazalištu kao neka strastvena avantura koja bi brzo završila pa se možda ponovno pojavila, a ljubav prema filmu je prava, iskrena ljubav koja nikad neće prestati i za koju bih puno toga žrtvovala.

Možete li u Zagrebu u kojemu ste često, bilo kako i bilo s kim barem mrvicu nadomjestiti Split? Svojedobno ste Dalmaciju na kontinentu “tražili i pravili” s glumicom Doris Pinčić, zajedničkim druženjima, pripremanjem dalmatinske spize... Za čime vas lovi nostalgija? S kim se najčešće družite u Zagrebu?

- Ja jako volim Zagreb i mogu zamisliti svoj život u Zagrebu jednog dana. Naravno da me hvata nostalgija, najviše za morem i zimi za burom. Nisam nikad mislila da će mi bura falit, ali eto. U Zagrebu se i družim najviše s Dalmatincima. Moje prijateljice i prijatelji iz Splita i Igrana većinom rade ili studiraju u Zagrebu pa provodimo vrijeme zajedno. U zadnje vrijeme se često družim i s kolegicom Tijanom Pečenčić jer puno radimo zajedno, a i super se slažemo. Naravno, i dalje se družim sa svojim dalmatinskim kolegicama Anom Maras i Doris Pinčić.

Jeste li barem jedan put u životu u nekoj životnoj, svakodnevnoj situaciji zaigrali na kartu glume da biste brže i lakše postigli cilj?

- Možda i jesam, al’ se ne sjećam, haha...

Senka Bakota

Impulzivna i temperamentna

Je li, po vama, propao R’N’R, koliko je u vama rockerskog duha, neke eksplozivnosti, možda svojeglavosti? Koja “područja” pokrivate da bi vam duh bio zadovoljen, što vas opušta, što vas duhovno hrani?
- U meni ima i previše eksplozivnosti. Jako sam impulzivna i temperamentna. Ljudi s kojima sam bliska mogu vidjeti moju impulzivnost na dnevnoj bazi, ali smatram to dobrom osobinom jer proizlazi iz iskrenosti. Oni koje me ne poznaju dobro obično me znaju okarakterizirati kao hladnu. Glazba i ples me opuštaju i duhovno hrane. Bilo da odem na koncert ili da puštam glazbu u četiri zida, to me rekupera.

Igrane za dušu i tijelo

Kako i gdje provodite ljeto, gdje se uspješno odmaknete od “zvjezdane prašine”, seta, castinga?
- Ove godine ću se nekoliko dana zabavljati sa svojima po Gardalandu, a ostatak godišnjeg planiram provesti u Igranima kraj Makarske. Tek to mi je odmor za dušu i tijelo.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Jagoda Kumrić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => intervju [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [extra_fields_search] => * [created] => 2014-08-20 17:22:12 [created_by] => 38 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2014-08-20 17:36:21 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2014-08-21 14:00:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 13410 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 295 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Specijalni prilog Slobodne Dalmacije s područja filma i televizije. [menu-meta_keywords] => specijalni prilog, zanimljivosti, reflektor, film, tv, tv program [secure] => 0 [page_title] => Reflektor [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Medium [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2014/08/21/Teme/kumric4-120814.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "800x533" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 295 [name] => Reflektor [alias] => reflektor [description] => [parent] => 260 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"260","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 8147782 Threads: 4 Questions: 1684180787 Slow queries: 5018993 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 112543629 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 34 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /sd-plus/reflektor ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 376 [name] => Arhiva [alias] => arhiva [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /arhiva ) [1] => stdClass Object ( [id] => 296 [name] => Stil [alias] => stil [parent] => 260 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /sd-plus/stil ) ) [link] => /sd-plus/reflektor/jagoda-kumric-u-zagrebu-me-najvise-hvata-nostalgija-za-morem-244045 [printLink] => /sd-plus/reflektor/jagoda-kumric-u-zagrebu-me-najvise-hvata-nostalgija-za-morem-244045?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 200787 [name] => JagodaKumrić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => jagodakumric [link] => /tag/jagodakumric ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [Subtitle] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Jagoda Kumrić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => intervju [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Jagoda Kumrić: U Zagrebu me najviše hvata nostalgija za morem [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-19-15-06-59-38 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2014/08/21/Teme/kumric4-120814.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2014/08/21/Teme/kumric4-120814.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Je li Nikol Zlatar postala prošlost za Jagodu Kumrić, mlađahnu splitsku glumicu? Pa, baš i ne. Čini joj se kako lik Nikol nikada neće biti njezina zaboravljena prošlost bez obzira što je prošlo više od godinu dana otkada se serija “Larin izbor” prestala prikazivati na malim ekranima. Na cesti joj još uvijek znaju prilaziti u “spomen” na Nikol, živopisni lik koji je u toj seriji glumila - veli Jagoda. No, ujesen ulazi u sasvim drugu “kožu”. Na televizijskim ekranima lijepa će Jagoda zavrtjeti jedan drugi karakter, u dramskoj seriji s elementima humora “Kud puklo da puklo” utjelovit će lik Snježane...

U svojoj dvadeset i drugoj Jagoda ima mnoge želje vezane za glumu i uloge. Kada bi, primjerice, mogla odabrati jedan lik iz prošlosti, najradije bi zaigrala lik Coco Chanel “ona mi je jako interesantna, a kad bih birala lik iz književnosti, izabrala bih Nastasju Filipovnu”. Obitelj, braća judaši splitskog AJK “Student”, omiljeni kućni ljubimac Taz, role, prijatelji, gluma... nedostaje li joj nešto u tom nizu? Ili, izravnije, tko “mirita” Jagodinu ljubav... U ovoj fazi života ne nedostaje joj ništa u tom nizu “a ako bude, lako ću se za to pobrinuti. Sve valjda dođe u svoje vrijeme. Mama Sanja, tata Pero, braća Zlatko i Marko i Taz će mi uvijek biti na prvome mjestu” - kaže mlada Splićanka.

Ujesen na Novoj TV započinje emitiranje dramske serije s elementima humora “Kud puklo da puklo”, autora Vlade Bulića i Mirne Miličić, u kojoj imate ulogu. Je li moguće da će ovaj vaš novi lik zasjeniti Nikol?
- Svaki lik je različit i svaki je dio mene. Novi lik koji radim je Snježana i ona je kao i Nikol posebna na neki svoj način. Što se mene tiče, jednako su mi važne jer puno svoje energije ulažem u to da svaki lik koji glumim što vjernije prikažem publici. A na kraju će publika odlučiti koji lik im je draži.

Znamo da ćete biti tajnoviti što se tiče bilo kakvih pojedinosti vezanih uz seriju, ali... “Leže” li vam humoristični likovi ili ste skloniji igrati spletkarošice, zloće... Možda dobrice? Kakav biste vi lik skrojili baš za sebe? Tko bi vam bio idealni partner na sceni?

- Jako mi se sviđa raditi ovaj žanr, ali moram priznati da je to puno teže od nekih drugih dramskih uloga jer su često najsmješnije upravo one situacije u kojima su glumci potpuno ozbiljni, a nekad je tako teško suzdržati se od smijeha. Želja mi je jednom igrati ozbiljnu slojevitu dramsku ulogu. Recimo da bi za sebe čisto iz znatiželje skrojila lik s nekim psihičkim problemom, recimo bipolarnim poremećajem. To bi mi bio izazov. Idealan partner na sceni ovisi o tome što radiš.

U seriji ‘Kud puklo da puklo’ glumit ćete, među ostalim, s Milanom Štrljićem, Sanjom Vejnović, Jankom Popovićem Volarićem, Ecijom Ojdanić, Ivanom Hercegom, to vam je već “obitelj” iz Larina izbora. Osjećate li se “kao doma”?

- Apsolutno, sjajno se zabavljamo i uživam doći na snimanje. U našu ‘’obitelj’’ pridružili su se i neki novi kolege kao Asim Ugljen, Momčilo Otašević, Mirna Medaković i Stjepan Perić koji su se izvrsno uklopili u našu već uigranu, domaću atmosferu.

U tek nekoliko godina filmske karijere od 2011. do 2014. ušli ste u serije “Kud puklo da puklo”, “Larin izbor”, “Zora dubrovačka”, te “Nikol, povjerljivo”, videoseriju, ali i filmove “Larin izbor: Izgubljeni princ” i “Soba s glasovirom”. Koliko imate u sebi ambicioznosti, a koliko se ovaj niz spleo spontano?

- Moram priznati da sam jako ambiciozna, trudim se biti profesionalna i što bolja na svakom projektu koji radim. Naravno, ima nešto i u sreći i spletu okolnosti.

Koje su, po vama, teške teme, kakve inače filmove preferirate, ali i koja štiva?
- Jako me privlače filmovi rađeni po istinitom događaju. Čak i ne moraju nužno biti po istinitom događaju, ali važno mi je da je priča dovoljno realna da me uvjeri. Nastojim sebi prikazati da su situacije iz filmova uistinu moguće pa volim da film ima snažnu priču. Za mene su teške teme uvijek djeca i jako me pogađaju priče o bolesnoj, napuštenoj i nesretnoj djeci. Što se tiče štiva, volim svašta pročitati, mislim da je jako važno puno čitati. Nekad mi se u ruci nađe klasični roman, a nekad i neki nepoznati naslov koji onako usput kupiš na kiosku, bitno je da se čita. No, trenutno sam u fazi čitanja biografija. Jako me to zanima pa nastojim pročitati što više biografija o nekim ljudima koji su mi interesantni.

Jedan broj”muškića” sanjaja obići Las Vegas, vi ste svojedobno imali želju naći se u Hollywoodu, ali i na Akademiji dramskih umjetnosti... Što je sa Hollywoodom, što je s Akademijom, gdje ste, što ste?

- Akademiju sam pokušala upisati ove godine, ali nisam primljena. Ne mogu reći, nažalost, jer mi se neke predivne stvari koje mi se trenutno događaju ne bi nikad dogodile da sam je upisala. Tako - svako zlo za neko dobro. Obrazovanje mi je jako važno tako da od akademije neću odustati, a razmišljala sam i o nekoj akademiji u inozemstvu. Ali, o tom potom. Što se tiče Hollywooda, to je uvijek simbol za veliki uspjeh u glumačkom svijetu. Cilj mi je jednog dana biti dobra i uspješna glumica, ali ne moram nužno otići u Hollywood da bih to postala. Iako, nikad ne znaš gdje te život može odvesti.

Otkrijte nam, u čemu se ograničavate, cenzurirate, jer u tome ne vidite neki naročiti smisao, a u čemu ste najučinkovitiji, što obožavate?

- Ustvari se u nečemu posebno ne ograničavam. Nastojim se ne opterećivati sitnicama, ali isto tako si dopuštam da me neke sitnice razvesele. Najučinkovitija sam pod pritiskom i u paničnim situacijama. Obožavam nasmijati ljude i primijetiti neke male sitnice u danu koje život čine ljepšim.

Vratimo se filmu, odnosno makedonskom filmu “Soba s glasovirom” (Soba so pijano), dakle, kalili ste se i preko Cro-granica... U omnibusu redatelja Igora Ivanova utjelovili ste mladu djevojku Gogu koja tijekom cijelog filma “prevrće” svoj karakter i emocije. Što ste sve spremni učiniti za film i ulogu?

- Ako je scenaristički opravdano, za filmsku ulogu mislim da bih napravila gotovo sve. Ako bih smatrala da se moj filmski lik mora udebljati, smršavjeti ili ošišati, pa i skinuti, bez problema bih to napravila.

Priželjkujete li i uloge na kazališnim daskama? Kako biste opisali svoju ljubav spram ekrana, a kako ljubav za kazalište i baršunaste zavjese?
- Voljela bih igrati u kazalištu jednom, ali ipak film je moja još neostvarena ljubav. Jednog dana se ipak vidim prije kao filmska nego kao kazališna glumica. Rekla bih da je moja ljubav prema kazalištu kao neka strastvena avantura koja bi brzo završila pa se možda ponovno pojavila, a ljubav prema filmu je prava, iskrena ljubav koja nikad neće prestati i za koju bih puno toga žrtvovala.

Možete li u Zagrebu u kojemu ste često, bilo kako i bilo s kim barem mrvicu nadomjestiti Split? Svojedobno ste Dalmaciju na kontinentu “tražili i pravili” s glumicom Doris Pinčić, zajedničkim druženjima, pripremanjem dalmatinske spize... Za čime vas lovi nostalgija? S kim se najčešće družite u Zagrebu?

- Ja jako volim Zagreb i mogu zamisliti svoj život u Zagrebu jednog dana. Naravno da me hvata nostalgija, najviše za morem i zimi za burom. Nisam nikad mislila da će mi bura falit, ali eto. U Zagrebu se i družim najviše s Dalmatincima. Moje prijateljice i prijatelji iz Splita i Igrana većinom rade ili studiraju u Zagrebu pa provodimo vrijeme zajedno. U zadnje vrijeme se često družim i s kolegicom Tijanom Pečenčić jer puno radimo zajedno, a i super se slažemo. Naravno, i dalje se družim sa svojim dalmatinskim kolegicama Anom Maras i Doris Pinčić.

Jeste li barem jedan put u životu u nekoj životnoj, svakodnevnoj situaciji zaigrali na kartu glume da biste brže i lakše postigli cilj?

- Možda i jesam, al’ se ne sjećam, haha...

Senka Bakota

Impulzivna i temperamentna

Je li, po vama, propao R’N’R, koliko je u vama rockerskog duha, neke eksplozivnosti, možda svojeglavosti? Koja “područja” pokrivate da bi vam duh bio zadovoljen, što vas opušta, što vas duhovno hrani?
- U meni ima i previše eksplozivnosti. Jako sam impulzivna i temperamentna. Ljudi s kojima sam bliska mogu vidjeti moju impulzivnost na dnevnoj bazi, ali smatram to dobrom osobinom jer proizlazi iz iskrenosti. Oni koje me ne poznaju dobro obično me znaju okarakterizirati kao hladnu. Glazba i ples me opuštaju i duhovno hrane. Bilo da odem na koncert ili da puštam glazbu u četiri zida, to me rekupera.

Igrane za dušu i tijelo

Kako i gdje provodite ljeto, gdje se uspješno odmaknete od “zvjezdane prašine”, seta, castinga?
- Ove godine ću se nekoliko dana zabavljati sa svojima po Gardalandu, a ostatak godišnjeg planiram provesti u Igranima kraj Makarske. Tek to mi je odmor za dušu i tijelo.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/sd-plus/reflektor/jagoda-kumric-u-zagrebu-me-najvise-hvata-nostalgija-za-morem-244045 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=63b9ffe402317e9bc4810a281603651e7bb65804 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Jagoda+Kumri%C4%87%3A+U+Zagrebu+me+najvi%C5%A1e+hvata+nostalgija+za+morem&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsd-plus%2Freflektor%2Fjagoda-kumric-u-zagrebu-me-najvise-hvata-nostalgija-za-morem-244045 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fsd-plus%2Freflektor%2Fjagoda-kumric-u-zagrebu-me-najvise-hvata-nostalgija-za-morem-244045 )
Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 1 [name] => Subtitle [value] => Jagoda Kumrić [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 1 [alias] => Subtitle ) [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => intervju [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [2] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) )
StoryEditorOCM
Reflektorintervju

Jagoda Kumrić: U Zagrebu me najviše hvata nostalgija za morem

Piše PSD.
21. kolovoza 2014. - 16:00

Je li Nikol Zlatar postala prošlost za Jagodu Kumrić, mlađahnu splitsku glumicu? Pa, baš i ne. Čini joj se kako lik Nikol nikada neće biti njezina zaboravljena prošlost bez obzira što je prošlo više od godinu dana otkada se serija “Larin izbor” prestala prikazivati na malim ekranima. Na cesti joj još uvijek znaju prilaziti u “spomen” na Nikol, živopisni lik koji je u toj seriji glumila - veli Jagoda. No, ujesen ulazi u sasvim drugu “kožu”. Na televizijskim ekranima lijepa će Jagoda zavrtjeti jedan drugi karakter, u dramskoj seriji s elementima humora “Kud puklo da puklo” utjelovit će lik Snježane...

U svojoj dvadeset i drugoj Jagoda ima mnoge želje vezane za glumu i uloge. Kada bi, primjerice, mogla odabrati jedan lik iz prošlosti, najradije bi zaigrala li...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. svibanj 2024 17:07