StoryEditorOCM
Zvijezde onlineTETOVAŽA I KRV

Novi video glazbenika Machine Gun Kellyja iznenadio sve: ‘Danas je dan kada započinjem fizičku promjenu tijela‘

Piše SCENA SD
2. travnja 2024. - 10:38

Machine Gun Kelly (33) svojim je pratiteljima na društvenim mrežama dao pogled iza kulisa rada na njegovoj novoj tetovaži. Na Instagramu glazbenik dijeli video dugotrajnog procesa kojem se podvrgnuo kako bi prekrio prethodnu tetovažu na ramenima, prsima i većem dijelu ruku.

"Danas je dan kada započinjem fizičku promjenu tijela. Da vidimo što će to biti", kaže na početku videa. Pjevač je pretrpio dosta boli dok je rađena nova tetovaža. Na snimci vidimo da je pjevačeva ruka puna krvi. "Odradili smo oko sedam seansi. Radimo na tome već dva tjedna. Ovo je najbolnija stvar ikad", kaže u svom video dnevniku. Ovo su seanse od šest sati. Ukupno je prošao više od trinaest seansi. Kasnije u videu, umjetnik koristi hiperbaričnu terapiju kisikom kako bi pomogao tetovaži, koja pokriva gotovo cijeli torzo, da brže zacijeli.

Prema tattoo umjetnici ROXX, pjevačeva nova tetovaža ima osobni značaj.
"Mislio je da su njegove brojne tetovaže previše kaotične. Tražio je promjenu i želio je više mira u svom životu." Tattoo majstorica je također rekla da Machine Gun Kelly ima visok prag boli. "Stvarno je jako boljelo. On je najjača mušterija koju sam imala u posljednjih 30 godina."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 08:21