StoryEditorOCM
Zvijezde onlineSNAGA ZAJEDNIŠTVA

Lejla otkrila kako joj izgleda starija sestra Đenana. Još se sjećamo sramotnog skandala kad joj je oduzeta titula misice

Piše Scena SD
21. veljače 2024. - 10:46

Prelijepa Dubrovčanka Lejla Filipović, nekadašnja Miss Hrvatske, uspješni model i supruga voditelja i glumca Tarika Filipovića, na Instagramu je oduševila pratitelje objavom fotografija, na kojima pozira sa svojom majkom Fehmom i sestrama.

Lejlina sestra Đenana, naime, u Dubrovniku je slavila rođendan, koji je okupio obitelj na zajedničkom ručku.

‘‘Moja ‘‘mlađa starija‘‘ sekica slavi rođendan… Odlikašica, 55! Sretno srećo moja, sretne smo što te imamo, sretna sam što te imam u životu… Puno te voli tvoja mala seka‘‘, napisala joj je Lejla.

Pored Đenane, Lejla ima i drugu sestru Amelu.

Lejla je jako bliska s majkom i sestrama, a dodatno ih je povezala obiteljska tragedija, piše showbuzz.dnevnik.hr.

image

Lejla Filipović s mamom i sestrama na fotografiji ranije objavljenoj na instagramu

Instagram/

Dok su Lejla i njezine sestre još bile maloljetne, naime, iznenada im je umro tata, pa su se brinule jedna od drugoj dok je njihova majka Fehma radila kako bi im omogućila školovanje.

image

Lejla Šehović kao okrunjena Miss Hrvatske 1998. u Opatiji: tada se smiješila, nije ni slutila kakva je drama očekuje

Tom Dubravec/Cropix

Inače, Lejla je titulu Miss Hrvatske ponijela 1998. godine, a njezina pobjeda ostala je u sjeni skandala. Pet dana nakon izbora, zbog navodnih nepravilnosti tijekom glasovanja, a zapravo samo zbog njezine vjeroispovijesti, Lejli je bila oduzeta titula, a misicom je proglašena njezina prva pratilja Ivana Petković.

image

lejla Šehović kao Miss Hrvatske 1998.

Berislava Picek/Cropix

No zbog velikog pritiska javnosti i kritika, Lejli je kruna na kraju ipak vraćena i predstavljala je Hrvatsku na svjetskom izboru u San Cityju, i to vrlo uspješno.

Lejla se 2008. godine udala za glumca Tarika Filipovića, s kojim je dobila sina Armana. Iz svog prvog braka sa Zagrepčaninom Dadom Majolijem, bratom uspješne tenisačice Ive Majoli, Lejla ima sina Dina, kojeg je Tarik prihvatio kao svojeg.

image

Vjenčanje lejle i Tarika održano je 3. srpnja 2008. na luksuznom imanju Marincel

Damjan Tadić/Cropix
image
Tonći Plazibat/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:19