StoryEditorOCM
Zvijezde onlineTUGA I PONOS

Jeste bili u splitskom ‘Hollywoodu‘ ‘89. kad je Dino ovo pjevao? Ella Dvornik objavila snimku i riječi koje kidaju srce

Piše Scena SD
21. ožujka 2024. - 13:24
Danijela, Dino i Ella, koja je o tati napisala: ‘Ja vam ne mogu riječima opisati koliko meni ovaj čovjek nedostaje.Ovo je bio MUŠKARAC u svakom smislu riječi, rijetki se rode takvi. Toliko sam ponosna što mi je otac bio lik koji je vjerovao u sebe, borio se za nas‘Privatni album

Ella Dvornik je dirnula u srce svoje brojne pratitelje, a posebno one koje na posebnom mjestu u srcu zauvijek čuvaju njezinog oca Dina Dvornika, objavom na Instagramu.

Ondje je Ella podijelila video iz 1989. godine, u kojemu Dino pjeva svoju baladu "Lady" u splitskom klubu.

"Ja vam ne mogu riječima opisati koliko meni ovaj čovjek nedostaje. On je bio puno više od oca, bio je brat, prijatelj i mentor. Živio je za to što voli i to ga je ubilo. I kad je umro nisam toliko ni žalila, jer znam da je samo živio za to što voli.

Sve njegove mane na stranu, ovo je bio MUŠKARAC u svakom smislu riječi, rijetki se rode takvi. Toliko sam ponosna što mi je otac bio lik koji je vjerovao u sebe, borio se za nas, koji nije pokleknuo trendu i nije se izdao.

image

Mala Ella i veliki Dino

Arhiva Glorije

Vama je on DINO DVORNIK, meni je ‘tata‘. Uvijek je bio najdjetinjastija i najvažnija figura u našim životima. I što god ljudi pričali o njemu, on se uvijek izborio za nas" - poručila je Ella Dvornik.

U dugoj objavi koja je, očekivano, izazvala brojne reakcije, pa i vječne rasprave na temu "je li umro od droge ili zatajenja srca", a s kojima se Ella nosi, kao i uvijek, snažno i iskreno, Dinova jedinica napisala je dalje:

"Ovo nije ni čovjek, ovo je ljudina i bog. Ispoštovao nas je i na svoje zlo, i držimo ga u srcu zauvijek jer prije pjevača, on je bio čovjek - i to kakav. Neizmjerno će nam nedostajati, prazninu koju je ostavio nitko neće zamijeniti, ali ćemo sve uspoređivati s njim. 

image
Damjan Tadić/Cropix

I da nije bilo moje majke koja ga je toliko voljela i podržavala - ne bi bilo ničega. Drago mi je da sam potekla od to dvoje, jer će me zauvijek podsjećati što je prava ljubav i srodne duše, a one se ne rađaju nego se stvaraju. Vama Romeo i Julija, meni Dino i Danijela… zauvijek", poručila je za kraj Ella, koja, očito, proživljava teške trenutke usred brakorazvodne parnice i razočarenja koje je doživjela s muškarcem za kojeg je vjerovala da je ljubav njenog života.

image

U Sutivanu 2006.

Duje Klarić/Cropix

Ella je u čast tati i mami, i njihovoj ljubavi, u storyju objavila i kultni Dinov videospot za predivnu baladu "Ljubav se zove imenom tvojim", snimljen na Peristilu, a u kojemu je glavna protagonistica upravo ona čijim se imenom zvala Dinova ljubav - Danijela Dvornik.

image

Dino i Danijela u sceni iz kultnog videospota snimljenog na Peristilu

Instagram

"Znači moja mama je živila sve naše snove. Ne samo da je bila s likom kojeg su svi htjeli, nego joj je još napisao pjesmu koja je postala evergreen stoljeća svima i STAVIO JU JE U SPOT. Znači pobjeda života žena", komentirala je.

image
Duje Klarić/Cropix
image
Cropix
image

Splitska dica 1993.: Dino Dvornik, Marijan Ban i Neno Belan

Jadran Babić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 23:19