StoryEditorOCM
Zvijezde onlineLeu De Seine

Irina Shayk svoju kćer drži podalje od društvenih mreža, ali sada čini iznimku i dijeli dosad neviđenu snimku malene

Piše SCENA SD
16. travnja 2024. - 07:31

Irina Shayk (38) često je viđena na ulicama New Yorka sa svojom kćeri Leom De Seine, bilo na putu do škole, u šetnji ili u šopingu. U prosincu prošle godine tata Bradley Cooper (49) prvi je put odveo svoju djevojčicu na crveni tepih. Tada 6-godišnjakinja bila je u haljini leopardovog uzorka na premijeri filma "Maestro" u Los Angelesu s ocem. Ovo je bilo pravo iznenađenje, jer Irina i Bradley zapravo drže svoju kćer podalje od reflektora. Sada, međutim, manekenka objavljuje simpatičan video svog djeteta.

image

Lea De Seine Shayk Cooper

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Irina je podijelila sliku djevojčice dok je Lea još bila beba. Ponosna mama može se vidjeti kako svojoj kćeri uvijek iznova daje poljubac u obraz i proizvodi smiješne zvukove. To zabavlja malenu, koja se - iako je i vrlo zauzeta nogama - od srca smije u kameru. 

Irinini obožavatelji oduševljeni su rijetkim uvidom u privatni život glumice rođene u Rusiji, koja je bila u vezi s Bradleyjem Cooperom od 2015. do 2019. godine. Osim brojnih pratitelja, poruke i emotikone srca ostavljaju kolegice poput Helen Christensen (55), Karlie Kloss (31) i Emily Ratajkowski (32). "O moj Bože, ovo je najslađa stvar", piše Ashley Graham (36).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 12:51