StoryEditorOCM
Zvijezde online‘krug se zatvorio‘

Danijela Dvornik uzbuđeno otkrila da ju je Brač spojio s posebnom osobom u životu, fotografije iz maslinika pune emocija

Piše SCENA SD
9. travnja 2024. - 21:28
Danijela uz kuću u Sutivanu u kojoj je pozirala našem fotoreporteru u jesen 2022. ima i malenu kućicu u masliniku, u kojem je pozirala sa svojom kumomVojko Bašić/Cropix

Danijela Dvornik, udovica neprežaljenog Dina Dvornika, na društvenim mrežama pohvalila se lijepim vijestima u svojem životu.

Objavila je niz fotografija na kojima pozira u društvu važne osobe u svojem životu s kojom ju je sudbina opet spojila na Braču, gdje je zadnjih godina izgradila svoj dom.

"Znamo se od srednje škole, ona mi je bila vjenčana kuma kad sam se udavala. Životi su nam se mnogo puta razdvajali pa opet sastavljali, ona u Beogradu, ja u Zagrebu, a mjesto naših viđanja, osim u ta dva grada, često bi bio Split. Mjesto gdje smo se rodile i zajedno odrastale.

Kako je život nepredvidljiv i često puta pun iznenađenja, prošli smo cijeli jedan životni krug i gle čuda... sve tri je sudbina dovela na Brač (jedna fali, ali će doći). I sad se krug zatvorio, ovdje!" napisala je presretna Danijela.

Na objavu je odmah reagirala Danijelina splitska prijateljica i kuma, povjsničarka umjetnosti Andrea Lentić Raičević, napisavši: "Tako je draga moja, još puno lijepih godina i druženja pred nama, da smo žive i zdrave", na što je Danijela uzvratila: "To nam je najvažnije".

"Ništa nema lipše od tih prijateljstava iz djetinjstva. Uživajte cure🍷" - poželjela im je jedna Kaštelanka.

Danijeline pratiteljice su, osim emotivnih reakcija na sagu o prijateljstvu, redom komplimentirale i Danijelinu poljsku kućicu u bračkom masliniku.

"Predivna je ova kućica!", "Prelipo..." - pišu joj.

image

Danijela i Dino Dvornik ispred kuće u Sutivanu

Cropix

Danijela na Braču živi u kući koju su pokojni Boris Dvornik i njegova supruga Diana kupili svojim sinovima Dinu i Deanu. Nakon Dinove smrti, Dean Dvornik svoju je polovicu dobrovoljno prepisao na Danijelu, kako je i obećao bratu, navodi dnevnik.hr.

image

Danijelina fotografija iz maslinika

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:38