StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZABRINUO FANOVE

Dalmatinski youtuber za kojim luduje regija javio se nakon hitne operacije u splitskom KBC-u; evo što je bilo...

Piše SCENA SD
16. travnja 2024. - 14:25

Uspješni hrvatski influencer, Trogiranin Marko Vuletić, zabrinuo je pratitelje objavom iz bolnice, nakon čega je objasnio s kakvim se problemom suočio.

Premda se javio fotografijom iz bolničkog kreveta, uspio je nasmijati svoje pratitelje.

"Život ti priredi svašta u 24 sata. Prvo je počela neka bol u stomaku, nikada je dosad nisam imao. U panici odem na Hitnu i žena mi kaže možda je slijepo crijevo. Sinoć operiran, jutros bez slijepog crijeva i nikad zgodniji" – napisao je, naime, Marko ispod fotografije.

Uslijedili su brojni komentari, pratitelji su mu zaželjeli uspješan oporavak.

Vuletić se javio i nakon izlaska iz bolnice.

“Pušten vani! Sve je ok, moram se paziti naredna dva mjeseca s ishranom i ne dizati veliki teret. Neka vam budem odličan  primjer, ako vas nešto boli, odmah otiđite liječniku, jer je ovo moglo prsnuti i cijela situacija bi bila još gora“ - poručio je.

image

Influencer Marko Vuletić

Instagram

Marko je jedan od najprepoznatljivijih youtubera s ovih prostora, vrlo praćen i popularan diljem regije. U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju prije pet godina ispričao je kako je sve krenulo:

"Prvo sam bio gledatelj, a onda sam nakon možda dva mjeseca gledanja sjeo ispred kamere i pokušao snimiti video. Bila je to čista katastrofa! Danas više nije dostupan široj javnosti, već ga čuvam u privatnom kanalu kako bih mogao vidjeti svoj napredak. U Hrvatskoj su tada bila svega tri ili četiri youtubera, tako da se zaista mogu pohvaliti kako sam krenuo među prvima".

No, tvrdi, do prvih deset tisuća pratitelja nije bilo lako doći.

"Išlo je jako sporo, trebala mi je cijela godina do prve desetke...".

O zamkama svog zanata je rekao i ovo:

"Internetskim platformama se treba baviti isključivo iz ljubavi. YouTube obavezno treba raditi iz ljubavi, nikako iz koristi, jer ako na to gledaš kao na platformu za skupljanje novca, propadaš polako, ali sigurno" - rekao je tada.

Upitan za razloge svoje uspješnosti, Marko Vuletić je za Slobodnu rekao:

"Vole me, među ostalim, jer pričam dalmatinski, krenuo sam kad nije bilo ni jednog youtubera iz Dalmacije. A naš naglasak svi vole" - zaključio je mladi i superuspješni Vuletić.

image

Marko Vuletić trenutno studira u Zagrebu i radi kao vanjski suradnik u jednoj zagrebačkoj agenciji

Marka mnogi vole i zbog njegove iskrenosti, a ona je osim na njegovom Instagramu i Tik Toku prožeta i na Podcastu. Markov Podcast mjesto je na kojem progovara o raznim temama, kojima ruši vječne tabue.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 14:35