Scena Showbizz

 ‘daily mail’ otkrio identitet bosanke prostitutke koju je tužio poznati nogometaš

Beckhamova prostitutka je sarajevska izbjeglica, iz ugledne obitelji Nezirović

 ‘daily mail’ otkrio identitet bosanke prostitutke koju je tužio poznati nogometaš

Irma Nici,  trenutačno najpoznatija prostitutka na svijetu, odrasla je u Sarajevu, s ocem vojnim časnikom, majkom Nadijom, psihijatricom, i mlađim bratom Damirom

Irma Nici, brineta bosanskih korijena koja tvrdi da je spavala s Davidom Beckhamom, zbog čega ju je slavni nogometaš tužio, izbjeglica je iz Bosne, pravim imenom Irma Nezirović, donosi “Daily Mail”.

Irma je, navodno, ispričala najbližim prijateljima da je svjedočila zločinima, točnije silovanju u logoru u Bosni i Hercegovini, a njezin prijatelj je “Daily Mailu” otkrio da je Nici odrasla u Sarajevu, s ocem oficirom, majkom Nadijom, psihijatricom, i mlađim bratom Damirom, sad 22-godišnjakom, koji je tjelesno hendikepiran.

Prema njegovim riječima, po izbijanju rata Irmina oca su odveli u vojsku, a tada devetogodišnja Irma, njezina majka i brat bili su prisiljeni otići u logor u vojnoj bazi. Nakon devet mjeseci obitelj je otišla u Nizozemsku, gdje su jedva preživljavali.

Moždani udar

Svoja saznanja o trenutačno najpoznatijoj svjetskoj prostitutki iznijela je i Kristen Davis, koja je zaposlila Irmu u agenciji “Wicked Models” na Manhattanu. Kristen je kazala da joj je Bosanka povjerila kako je prekinula vezu s Britancem nakon što je njezin momak našao dnevnik u kojemu je pisala i o svom životu kao prostitutke u Nizozemskoj, gdje je odrastala kao izbjeglica.

- On je zaprijetio da će pozvati novine i njezinu majku. Nije mu vjerovala u početku, ali onda je on doista nazvao njezinu majku, koja je već sumnjala da se njezina kći bavi prostitucijom. Majka Nadija se jako uznemirila, s obzirom na to da se radi o obitelji koja je pripadala gornjem sloju društva u Sarajevu. Irma je shvatila da će tada njezina priča dospjeti u medije - kazala je Davis i dodala:

- Bila je pod tolikim stresom da je, kako mi je rekla, doživjela moždani udar koji joj je privremeno paralizirao desnu stranu lica i završila je u bolnici, gdje je provela 10 dana u prosincu 2009. Kad je izišla, odlučila je da će svoju priču sama ispričati medijima.

Bila je vrlo tražena

Davis se pohvalila i kako je Irma bila vrlo tražena.

- Javila se na oglas za posao i tako sam je upoznala. Ona je lijepa, inteligentna i šarmantna. Naravno, dobila je posao. Bila je jedna od mojih top djevojaka. Odustala je od daljnjeg školovanja, kako mi je rekla, nakon prekida s momkom, koji je Arapin, a kojega je jako voljela. Rekla mi je da se nakon prekida s njime vratila životu prostitutke, ali i da joj je bilo jako teško u Londonu, jer je tržište prepuno istočnoeuropskih djevojaka. Radeći za mene u New Yorku, vjerojatno bi zarađivala nekoliko stotina tisuća dolara godišnje, ali problem je bio u tome što je krala moje klijente - otkrila je Davis.

“Daily Mailu” se javila i jedna žena koja je izjavila da je Irmi spomenuti mladić iz jedne arapske kraljevske obitelji na njezin bankovni račun uplatio 250.000 dolara i kupio joj “mercedes” od 150.000 dolara, te kako je na popisu njezinih klijenata bio i Eliot Spitzer, bivši guverner New Yorka, koji je podnio ostavku 2008. godine nakon što je priznao da je spavao s prostitutkom za tisuću dolara.

Popularni nogometaš i njegova supruga Victoria optužbe su nazvali “potpuno neistinitim i smiješnim”, a nogometaš je na Vrhovnom sudu pokrenuo sudski postupak protiv magazina “In Touch” za naknadu štete zbog klevete, uvreda i duševne boli.

lucija lučić, foto: facebook

Arapin darivao i majku?

‘Oni su imali dvosoban stan u Londonu, bogati Arapin s kojim je Irma bila vozio je ‘lamborghini’ i kupio joj je puno nakita. Pomagao je i njezinoj obitelji, njezinoj je majci kupio dijamantni prsten, a njezinu bratu je kupovao odjeću. Kad su prekinuli, rekla mi je da se vratila prostituciji. Nije mogla na drugi način održati stil života kojim je već bila navikla živjeti. A osjećala je i odgovornost za svoju obitelj...’, ispričao je Irmin prijatelj za ‘Daily Mail’.Naslovnica Showbizz