StoryEditorOCM
Showbizživotu je demantirao

Vlatka Pokos se zbog ljubavi vratila u Hrvatsku! Priznala je: ‘Osvojio me šarmom i to na aerodromu!‘; Vraća se pjevanju

Piše Scena SD
16. travnja 2024. - 18:42

Vlatka Pokos vratila se iz Irske i ponovno će živjeti u Hrvatskoj. Povratku u domovinu kumovala je ljubav. U ekskluzivnom razgovoru s Davorom Garićem za IN Magazin Vlatka je otkrila da se zaljubila, a njezin ju je novi odabranik oborio s nogu šarmom i izgledom. Uz novu ljubav, otkrila nam je i da priprema nove pjesme te se vraća na glazbenu scenu.

‘‘Da! Meni nije nikad dosadno, vratila sam se u Hrvatsku, da‘‘, rekla je za In magazin. 

image

Mislila je da se nikad neće vratiti u Zagreb, ali život ju je demantirao

Josip Moler/Cropix

Koji je plan i program?

‘‘Pa radim i na novim nekim pjesmama s jako mladom ekipom, imaju 21 godinu, i radim na još jednom projektu vezanom uz Europsko prvenstvo za ragbi koje će se održati u Makarskoj u šestom mjesecu‘‘, kaže, a priznala je i da je njezinom povratku u Hrvatsku kumovao frajer. 

‘‘Naravno da je‘‘, rekla je i priznala da je opet jako zaljubljena, no više od toga nije htjela otkrivati, osim pokoju sitnicu. 

‘‘Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu!‘‘, ispričala je, a evo i gdje su se upoznali. 

‘‘Na letu iz Dublina u Hrvatsku!‘‘, rekla je Vlatka i naglasila da ne bi dalje išl u detalje.

No što se tiče novih pjesama nije bila tako tajanstvena. 

‘‘Pa velika su mi očekivanja, mogu samo reći da sam upoznala dva sjajna mada repera/producenta/pjevača/autora. Jedan se zove Sharky i drugi se zove Giovanne. Prekrasni su dečki, baš uživam radit s njima, tako da su očekivanja velika, a vidjet ćemo ono što radimo kako će proć kod publike, ali totalno nešto drugačije, nešto što nitko od mene ne očekuje‘‘, otkrila je. 

‘‘Pa da, valjda će raspleti biti dobri! Kako si to lijepo rekao! Je, je, evo povod mog povratka je stvarno lijep to je zato što sam rekla da više nikad neću živjeti u Zagrebu, ali život me demantirao, tako to obično ide‘‘, zaključila je Vlatka. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 18:48