StoryEditorOCM
Showbizbeba na putu

Velika radost u obitelji Igora Štimca; Tatina mezimica očekuje prinovu, otkriven i spol bebe

Piše SCENA SD
23. veljače 2024. - 18:01

Dea Agić, čiji je otac bivši nogometni reprezentativac Igor Štimac, otkrila je jednu slatku tajnu - obitelj će im se uskoro proširiti dolaskom male djevojčice. Dea i njezin suprug Amer ne mogu sakriti svoju ogromnu sreću i uzbuđenje povodom ovog blagoslova.

‘‘Zahvaljujemo svima na čestitkama, ali pokušavamo zadržati ovu radost za sebe koliko god je to moguće. Jedino što mogu reći jest da smo oduševljeni što će naš mali dobiti sestricu‘‘, ekskluzivno je izjavila Dea za Večernji list.

image
Karim Jaafar/Afp

Kći poznatog nogometaša Igora Štimca ne krije svoju radost zbog dolaska još jednog djeteta u njihov dom, posebno s obzirom na to da su Dea i Amer prošle godine postali roditelji dječaka Edina.

Dea je najmlađa kći iz braka Igora i njegove bivše supruge Suzane Žunić Milačić. U tajnosti se udala za Amera Agića 2022. godine u Splitu, u prisustvu najbliže obitelji, kumova i prijatelja.

Iako izbjegava medijsku pažnju, Dea svoje vrijeme provodi upravljajući kozmetičkim salon u Splitu.

Igor i Suzana, koja je bila Miss Jugoslavije, bili su u braku 19 godina i imaju troje djece zajedno. Njihova kći Mia majka je djevojčice Laure, dok sin Luka s splitskom stomatologinjom također ima kćerkicu Irinu, čineći ovo prvim unukom u obitelji.

Bivši nogometaš ima još dvojicu sinova, Ivana i Niku, s dugogodišnjom partnericom Lanom Buncat. Suzana je 2015. godine sklopila brak s košarkašem Damir Milačićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 21:44