stdClass Object ( [id] => 491230 [title] => 'Uopće ne idem u teretanu!': Žanamari razotkrila pravu istinu o svojoj seksi figuri uz erotske fotke na kojima je pozirala suprugu [alias] => uopce-ne-idem-u-teretanu-zanamari-razotkrila-pravu-istinu-o-svojoj-seksi-figuri-uz-erotske-fotke-na-kojima-je-pozirala-suprugu [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg plasmana na showu 'Tvoje lice zvuči poznato', Žanamari Perčić, kantautorica poznata po pobjedi na showu 'Hrvatski idol' i brojnim singlovima, pritajila se u svoj kućni studio, odakle u posljednje vrijeme izlaze samo hitovi.

Fanove bi, doduše, svako malo na društvenim mrežama počastila s nekoliko fotografija na kojima uvijek izgleda spektakularno, a sve je posebno oduševila novim singlom 'Love On The Dance Floor', snimljen sa suprugom Mariom Perčićem.

A u pauzama između snimanja novih hitova našla je vremena i za jedan photo session samo za Slobodnu Dalmaciju, pa vam donosimo najnovije vruće i ljetno izdanje Žanamari, koje još nigdje niste imali priliku vidjeti.

Kako je zadovoljna reakcijama na novu pjesmu i je li ona, s obzirom na to da je na engleskom jeziku, najava osvajanja strane glazbene scene, upitali smo Žanamari koja posljednjih godina živi u rodnim Tučepima sa suprugom Mariom i kćerkicom Gabrielom.

Reakcije su ludilo!

- Budući da moj muž i ja imamo kod kuće studio, odlučili smo doslovno izbacivati sve što nam srce poželi, i to jer tako želimo... bez ikakvih očekivanja. Očito je to formula uspjeha, jer otkad se povodimo samo inspiracijom, najbolje nam ide. Reakcije su ludilo! I na spot i na pjesmu. Komentari su uglavnom da zvuči 'američki', što smo i htjeli. Ova godina je, što se tiče pjesama i spotova, bila najplodnija dosad - čak šest singlova i spotova u godinu dana! Među njima je i ovaj na engleskome, a bit će ih još.

Već radimo za nekoliko inozemnih artista, a s obzirom na to da Mario radi produkciju i piše pjesme kao i ja, s jednom nogom smo već na inozemnom tržištu. Ja ću i dalje izbacivati singlove na engleskom i skupljati inozemnu fan bazu, ali ostajem sa svojim hrvatskim izdavačem 'Menartom', koji je u stvari hrvatski Sony, tako da sve što izdamo može se slušati i kupiti u cijelom svijetu preko iTunesa i sličnih servisa - odgovara nam Žanamari.

'Love On The Dance Floor' prvi je duet bračnog para Perčić. A suprug Mario je pod imenom Joshua Macks nedavno izbacio i solo singl 'Demons', koji se vrtio i na MTV-u.
 


- Iznimno sam ponosna na njega i volim njegov 'pop s pomakom', kako ja volim reći. Poslušajte Demons na YouTubeu. Jako je cool stvar. Malo me čak atmosferski podsjeća na The Weeknda - ponosno će Žanamari, koja dodaje da je za nju snimanje spota i pjesme sa suprugom bilo - najbolje iskustvo na svijetu.

Točno zna kako me namjestiti

- Mario točno zna kako me namjestiti da izgledam dobro i kako me nasmijati i opustiti. On me čak savjetuje o stylingu. Imali smo i divne cure u spotu, inače moje prijateljice i plesačice Željku, Ellu i Tiu, s kojima sam se izvrsno zabavljala kupajući se u bazenu Wellness centra hotela 'Miramare' u Makarskoj - otkriva nam i gdje se snimao atraktivni spot kojemu svakog dana raste broj pregleda na Youtubeu.


Inače, tekst nove pjesme potpisuju Žanamari i Mario, a Darko Vuković, njihov snimatelj i prijatelj, i ovaj put bio je oko iza kamere.

Nakon rođenja curice Gabriele, kako se snalazite u ulozi majke i jeste li sad, dvije godine od poroda, već ekspert u toj ulozi?

- Uvijek želim bolje i svaki dan se trudim biti najbolja što mogu, kao i sve majke. Naučila sam procijeniti svaki Gabicin udisaj, a i razumjeti njezine riječi koje su drugima vjerojatno još nerazumljive. Mama joj je joker za sve, ali imam dojam da isto nije najbolje ako joj nastavim sve udovoljavati. To je vječna dilema, koliko biti popustljiv. I ja i Mario toliko obožavamo Gabi, ali ona nam to i vraća - odgovara nam pjevačica za koju se od malih nogu, puno prije Hrvatskog Idola, već znalo da ima veliki glazbeni talent.

A zanima nas, pa je i pitamo, kako uopće stiže čuvati dijete, snimati pjesme i nastupati...

- Ne znam! S obzirom da sam s Gabrielom dvadeset i četiri sata na dan, uglavnom pišem pjesme noću, dok ona „pajki“. Snimanje u studiju uvijek planiram unaprijed, pa se dogovorim s prijateljicom Louise da dođe do nas i bude s Gabicom. S obzirom da su u susjednoj sobi, uvijek mogu doletjeti i dati joj pusu, vidjeti treba li ju nahraniti i slično. Onda kad ja ne snimam, Mario je sam u studiju i radi nove pjesme i aranžmane.

Kad se male ruke slože

Kad radimo fotke za Instagram, to traje petnaestak minuta, pa je onda pripaze baka i dida koji žive kat ispod nas. Gabi obožava didu i baku, pa joj to bude baš veselje, ali je jako hiperaktivna pa onda pazim da je ne ostavim predugo kod njih da ih ne iscrpi. Uglavnom, pomažemo si međusobno i snalazimo se. Kad se male ruke slože, može se! - otkriva nam Žanamari svoju tajnu dobrog organiziranja.

Što se tiče sljedećih glazbenih poteza ne otkriva nam baš mnogo, osim da će uskoro biti objavljen novi singl na hrvatskom, a na jesen će imati novi val YouTube akustičnih obrada direktno iz Live rooma Perčića u Tučepima.

- Budući da sam zadnjih godinu dana iskušala dosta akspekata popa, mislim da će uslijediti jedan akustični pop singl... A s obzirom na to da puno sviramo akustično, time ćemo zapravo i spojiti tu priču - dodaje Žanamari.



Gdje nastupate ovo ljeto? Hoće li to biti na Makarskoj rivijeri s obzirom da ste se sa suprugom Mariom prije nekoliko godina iz Zagreba doselili u rodne Tučepe?

- Tako je. Najviše se veselim svom već tradicionalnom koncertu u Tučepima, koji svake godine održim na blagdan Velike Gospe 15. kolovoza na rivi. Također smo ove godine i na proslavi Sv. Vicenca pet dana kasnije u Podgori. Dođite nam! Sviramo još na dosta evenata od firmi i privatnih, uglavnom kao akustični duo, ali njih ne najavljujemo na društvenim mrežama. Ljudi su poludili za našim akustičnim coverima na YouTubeu i od tada radimo ko ludi!

Volim biti doma

Nije tajna da na društvenim mrežama pratitelje često počastite svojim atraktivnim fotografijama. Kako ste nakon poroda uspjeli skinuti dobivene kilograme, i dobili liniju još i bolju nego prije trudnoće?


- Uvijek prije sam se čudila ženama koje se brzo vrate u formu nakon poroda, ali sad znam kako se to 'dogodi'. Kad dojiš, umireš od brige oko svog novorođenčeta i jednostavno ne misliš na hranu. Onih nekoliko mjeseci poslije poroda sam jela samo kad me je muž doslovno posjeo i rekao - evo moraš jesti! I dan-danas mi je hrana daleko na listi prioriteta, pored svih majčinskih briga i obaveza, a i poslovnih obaveza.

Tako da se kilogrami jednostavno nisu stigli ponovo skupiti i mislim da će tako i ostati. Ne stignem ići u teretanu uopće, ali kod kuće napravim nekoliko serija čučnjeva kad god stignem, a kardio imam s Gabicom svaki dan - govori nam Žanamari, koja će ljetne dane i noći, kada nije zauzeta gažama, provesti kod kuće na Makarskoj rivijeri.

- Najviše volim biti doma. I ljeti i zimi... isto mi je. Valjda zato što zbog posla i svirki jako puno putujem već godinama, pa mi vrijeme kod kuće dođe kao najbolji odmor i najveći zen koji mogu zamisliti - veli Žanamari.

 

 

Nova tetovaža

Mnogima je u oko upala vaša tetovaža na leđima - krilo s ružom. Jeste li se u međuvremenu možda počastili još nekom?

- Nisam još, ali planiram poslije ljeta napraviti novu. Neću odati što ću tetovirati, jer još nisam sigurna, ali imam nekoliko ideja. Mislim da će pasti tetovaža taman iza mog rođendana i voljela bih ići zajedno s mužem pa da skupa tetoviramo nešto lijepo i osobno vezano uz nas i Gabrielu.

 

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"POTPUNO NOVI RITAM "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2017-06-12 13:19:12 [created_by] => 3193 [created_by_alias] => NIna Glučina [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2017-06-12 15:21:10 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2017-06-12 13:19:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 73867 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"is_import_from_dnn":true,"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/Archive\/Images\/2017\/06\/08\/Nedjelja\/8800280.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/06\/08\/Nedjelja\/8800282.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/06\/08\/Nedjelja\/8800281.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/06\/08\/Nedjelja\/8800279.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/06\/08\/Nedjelja\/8800278.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/06\/08\/Nedjelja\/8800276.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/06\/08\/Nedjelja\/8800275.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/06\/08\/Nedjelja\/8800270.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/06\/08\/Nedjelja\/8800266.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1200x800"},{"size0":"1200x1800"},{"size0":"1200x1800"},{"size0":"1200x800"},{"size0":"1200x800"},{"size0":"1200x800"},{"size0":"1200x800"},{"size0":"1200x800"},{"size0":"1200x1800"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7729851 Threads: 6 Questions: 1561755056 Slow queries: 4762793 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111521750 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/uopce-ne-idem-u-teretanu-zanamari-razotkrila-pravu-istinu-o-svojoj-seksi-figuri-uz-erotske-fotke-na-kojima-je-pozirala-suprugu-491230 [printLink] => /scena/showbiz/uopce-ne-idem-u-teretanu-zanamari-razotkrila-pravu-istinu-o-svojoj-seksi-figuri-uz-erotske-fotke-na-kojima-je-pozirala-suprugu-491230?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 243395 [name] => žanamari lalić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => zanamari-lalic [link] => /tag/zanamari-lalic ) [1] => stdClass Object ( [id] => 600937 [name] => Žanamari Perčić [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => zanamari-percic [link] => /tag/zanamari-percic ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => 'Uopće ne idem u teretanu!': Žanamari razotkrila pravu istinu o svojoj seksi figuri uz erotske fotke na kojima je pozirala suprugu [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3193 [name] => Nina Glučina Ramadža [username] => nina-glu-ina-ramad-a [email] => nina-glu-ina-ramad-a@sd.hr [password] => $2y$10$nKb.j.rMNdy29P223J8I.OFqjhRk6NdbPWmkIXW215PoaPsMKzB/2 [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/nina-glucina-ramadza-3193 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1711 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/9c267e9dcfa64cb269b2da69290eda57?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/06/08/Nedjelja/8800280.jpg [galleryCount] => 9 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/06/08/Nedjelja/8800280.jpg [title] => ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/06/08/Nedjelja/8800282.jpg [title] => ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/06/08/Nedjelja/8800281.jpg [title] => ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/06/08/Nedjelja/8800279.jpg [title] => ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/06/08/Nedjelja/8800278.jpg [title] => ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/06/08/Nedjelja/8800276.jpg [title] => ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/06/08/Nedjelja/8800275.jpg [title] => ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/06/08/Nedjelja/8800270.jpg [title] => ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/06/08/Nedjelja/8800266.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg plasmana na showu 'Tvoje lice zvuči poznato', Žanamari Perčić, kantautorica poznata po pobjedi na showu 'Hrvatski idol' i brojnim singlovima, pritajila se u svoj kućni studio, odakle u posljednje vrijeme izlaze samo hitovi.

Fanove bi, doduše, svako malo na društvenim mrežama počastila s nekoliko fotografija na kojima uvijek izgleda spektakularno, a sve je posebno oduševila novim singlom 'Love On The Dance Floor', snimljen sa suprugom Mariom Perčićem.

A u pauzama između snimanja novih hitova našla je vremena i za jedan photo session samo za Slobodnu Dalmaciju, pa vam donosimo najnovije vruće i ljetno izdanje Žanamari, koje još nigdje niste imali priliku vidjeti.

Kako je zadovoljna reakcijama na novu pjesmu i je li ona, s obzirom na to da je na engleskom jeziku, najava osvajanja strane glazbene scene, upitali smo Žanamari koja posljednjih godina živi u rodnim Tučepima sa suprugom Mariom i kćerkicom Gabrielom.

Reakcije su ludilo!

- Budući da moj muž i ja imamo kod kuće studio, odlučili smo doslovno izbacivati sve što nam srce poželi, i to jer tako želimo... bez ikakvih očekivanja. Očito je to formula uspjeha, jer otkad se povodimo samo inspiracijom, najbolje nam ide. Reakcije su ludilo! I na spot i na pjesmu. Komentari su uglavnom da zvuči 'američki', što smo i htjeli. Ova godina je, što se tiče pjesama i spotova, bila najplodnija dosad - čak šest singlova i spotova u godinu dana! Među njima je i ovaj na engleskome, a bit će ih još.

Već radimo za nekoliko inozemnih artista, a s obzirom na to da Mario radi produkciju i piše pjesme kao i ja, s jednom nogom smo već na inozemnom tržištu. Ja ću i dalje izbacivati singlove na engleskom i skupljati inozemnu fan bazu, ali ostajem sa svojim hrvatskim izdavačem 'Menartom', koji je u stvari hrvatski Sony, tako da sve što izdamo može se slušati i kupiti u cijelom svijetu preko iTunesa i sličnih servisa - odgovara nam Žanamari.

'Love On The Dance Floor' prvi je duet bračnog para Perčić. A suprug Mario je pod imenom Joshua Macks nedavno izbacio i solo singl 'Demons', koji se vrtio i na MTV-u.
 


- Iznimno sam ponosna na njega i volim njegov 'pop s pomakom', kako ja volim reći. Poslušajte Demons na YouTubeu. Jako je cool stvar. Malo me čak atmosferski podsjeća na The Weeknda - ponosno će Žanamari, koja dodaje da je za nju snimanje spota i pjesme sa suprugom bilo - najbolje iskustvo na svijetu.

Točno zna kako me namjestiti

- Mario točno zna kako me namjestiti da izgledam dobro i kako me nasmijati i opustiti. On me čak savjetuje o stylingu. Imali smo i divne cure u spotu, inače moje prijateljice i plesačice Željku, Ellu i Tiu, s kojima sam se izvrsno zabavljala kupajući se u bazenu Wellness centra hotela 'Miramare' u Makarskoj - otkriva nam i gdje se snimao atraktivni spot kojemu svakog dana raste broj pregleda na Youtubeu.


Inače, tekst nove pjesme potpisuju Žanamari i Mario, a Darko Vuković, njihov snimatelj i prijatelj, i ovaj put bio je oko iza kamere.

Nakon rođenja curice Gabriele, kako se snalazite u ulozi majke i jeste li sad, dvije godine od poroda, već ekspert u toj ulozi?

- Uvijek želim bolje i svaki dan se trudim biti najbolja što mogu, kao i sve majke. Naučila sam procijeniti svaki Gabicin udisaj, a i razumjeti njezine riječi koje su drugima vjerojatno još nerazumljive. Mama joj je joker za sve, ali imam dojam da isto nije najbolje ako joj nastavim sve udovoljavati. To je vječna dilema, koliko biti popustljiv. I ja i Mario toliko obožavamo Gabi, ali ona nam to i vraća - odgovara nam pjevačica za koju se od malih nogu, puno prije Hrvatskog Idola, već znalo da ima veliki glazbeni talent.

A zanima nas, pa je i pitamo, kako uopće stiže čuvati dijete, snimati pjesme i nastupati...

- Ne znam! S obzirom da sam s Gabrielom dvadeset i četiri sata na dan, uglavnom pišem pjesme noću, dok ona „pajki“. Snimanje u studiju uvijek planiram unaprijed, pa se dogovorim s prijateljicom Louise da dođe do nas i bude s Gabicom. S obzirom da su u susjednoj sobi, uvijek mogu doletjeti i dati joj pusu, vidjeti treba li ju nahraniti i slično. Onda kad ja ne snimam, Mario je sam u studiju i radi nove pjesme i aranžmane.

Kad se male ruke slože

Kad radimo fotke za Instagram, to traje petnaestak minuta, pa je onda pripaze baka i dida koji žive kat ispod nas. Gabi obožava didu i baku, pa joj to bude baš veselje, ali je jako hiperaktivna pa onda pazim da je ne ostavim predugo kod njih da ih ne iscrpi. Uglavnom, pomažemo si međusobno i snalazimo se. Kad se male ruke slože, može se! - otkriva nam Žanamari svoju tajnu dobrog organiziranja.

Što se tiče sljedećih glazbenih poteza ne otkriva nam baš mnogo, osim da će uskoro biti objavljen novi singl na hrvatskom, a na jesen će imati novi val YouTube akustičnih obrada direktno iz Live rooma Perčića u Tučepima.

- Budući da sam zadnjih godinu dana iskušala dosta akspekata popa, mislim da će uslijediti jedan akustični pop singl... A s obzirom na to da puno sviramo akustično, time ćemo zapravo i spojiti tu priču - dodaje Žanamari.



Gdje nastupate ovo ljeto? Hoće li to biti na Makarskoj rivijeri s obzirom da ste se sa suprugom Mariom prije nekoliko godina iz Zagreba doselili u rodne Tučepe?

- Tako je. Najviše se veselim svom već tradicionalnom koncertu u Tučepima, koji svake godine održim na blagdan Velike Gospe 15. kolovoza na rivi. Također smo ove godine i na proslavi Sv. Vicenca pet dana kasnije u Podgori. Dođite nam! Sviramo još na dosta evenata od firmi i privatnih, uglavnom kao akustični duo, ali njih ne najavljujemo na društvenim mrežama. Ljudi su poludili za našim akustičnim coverima na YouTubeu i od tada radimo ko ludi!

Volim biti doma

Nije tajna da na društvenim mrežama pratitelje često počastite svojim atraktivnim fotografijama. Kako ste nakon poroda uspjeli skinuti dobivene kilograme, i dobili liniju još i bolju nego prije trudnoće?


- Uvijek prije sam se čudila ženama koje se brzo vrate u formu nakon poroda, ali sad znam kako se to 'dogodi'. Kad dojiš, umireš od brige oko svog novorođenčeta i jednostavno ne misliš na hranu. Onih nekoliko mjeseci poslije poroda sam jela samo kad me je muž doslovno posjeo i rekao - evo moraš jesti! I dan-danas mi je hrana daleko na listi prioriteta, pored svih majčinskih briga i obaveza, a i poslovnih obaveza.

Tako da se kilogrami jednostavno nisu stigli ponovo skupiti i mislim da će tako i ostati. Ne stignem ići u teretanu uopće, ali kod kuće napravim nekoliko serija čučnjeva kad god stignem, a kardio imam s Gabicom svaki dan - govori nam Žanamari, koja će ljetne dane i noći, kada nije zauzeta gažama, provesti kod kuće na Makarskoj rivijeri.

- Najviše volim biti doma. I ljeti i zimi... isto mi je. Valjda zato što zbog posla i svirki jako puno putujem već godinama, pa mi vrijeme kod kuće dođe kao najbolji odmor i najveći zen koji mogu zamisliti - veli Žanamari.

 

 

Nova tetovaža

Mnogima je u oko upala vaša tetovaža na leđima - krilo s ružom. Jeste li se u međuvremenu možda počastili još nekom?

- Nisam još, ali planiram poslije ljeta napraviti novu. Neću odati što ću tetovirati, jer još nisam sigurna, ali imam nekoliko ideja. Mislim da će pasti tetovaža taman iza mog rođendana i voljela bih ići zajedno s mužem pa da skupa tetoviramo nešto lijepo i osobno vezano uz nas i Gabrielu.

 

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>









[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/uopce-ne-idem-u-teretanu-zanamari-razotkrila-pravu-istinu-o-svojoj-seksi-figuri-uz-erotske-fotke-na-kojima-je-pozirala-suprugu-491230 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=d44704a643ef25167bb588b57e669997762d6cb8 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=%26%23039%3BUop%C4%87e+ne+idem+u+teretanu%21%26%23039%3B%3A+%C5%BDanamari+razotkrila+pravu+istinu+o+svojoj+seksi+figuri+uz+erotske+fotke+na+kojima+je+pozirala+suprugu&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fuopce-ne-idem-u-teretanu-zanamari-razotkrila-pravu-istinu-o-svojoj-seksi-figuri-uz-erotske-fotke-na-kojima-je-pozirala-suprugu-491230 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fuopce-ne-idem-u-teretanu-zanamari-razotkrila-pravu-istinu-o-svojoj-seksi-figuri-uz-erotske-fotke-na-kojima-je-pozirala-suprugu-491230 )
[{"id":"2","value":"POTPUNO NOVI RITAM "},{"id":"1","value":" "},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
ShowbizPOTPUNO NOVI RITAM

'Uopće ne idem u teretanu!': Žanamari razotkrila pravu istinu o svojoj seksi figuri uz erotske fotke na kojima je pozirala suprugu

Piše NIna Glučina
12. lipnja 2017. - 15:19

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg plasmana na showu 'Tvoje lice zvuči poznato', Žanamari Perčić, kantautorica poznata po pobjedi na showu 'Hrvatski idol' i brojnim singlovima, pritajila se u svoj kućni studio, odakle u posljednje vrijeme izlaze samo hitovi.

Fanove bi, doduše, svako malo na društvenim mrežama počastila s nekoliko fotografija na kojima uvijek izgleda spektakularno, a sve je posebno oduševila novim singlom 'Love On The Dance Floor', snimljen sa suprugom Mariom Perčićem.

A u pauzama između snimanja novih hitova našla je vremena i za jedan photo session samo za Slobodnu Dalmaciju, pa vam donosimo najnovije vruće i ljetno izdanje Žanamari, koje još nigdje niste imali priliku vidjeti.

Kako je zadovoljna reakcijama na novu pjesmu i je li ona, s obzirom na to da j...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. svibanj 2024 20:26