StoryEditorOCM
ShowbizSREĆI NEMA KRAJA

Udaje se naša poznata missica nakon obiteljske tragedije i razvoda: Na svadbu stiže i njen bivši suprug

Piše Ivana Prgomet
16. travnja 2024. - 12:57

Ivana Paris prije dvije i pol godine doživjela je obiteljsku tragediju - iznenada je preminula njena mlađa sestra nakon čega se povukla iz javnosti. U intervjuu koji nam je dala krajem prošle godine rekla je da joj je vjera puno pomogla da prebrodi najteže trenutke u životu.

Prije četiri godine razvela se od nekadašnjeg Mistera Hrvatske Dina Bubičića, uoči desete godišnjice braka. Do razvoda je došlo zbog "nepremostivih razlika" u karakteru. Više nisu imali iste poglede na život. Ivana nam je nedavno rekla kako danas imaju korektne odnose kad je u pitanju odgoj djece.

- Dino je odličan tata, viđa djecu i provodi s njima vrijeme kad god želi - rekla je Ivana.

image

Ivana Paris

Instagram

Posljednjih nekoliko mjeseci, kako smo nedavno doznali, Ivana je ponovno sretno zaljubljena, što nam je tad i potvrdila.

- Moj odabranik nije javna osoba pa ne mogu otkriti njegov identitet, ali ono što mogu reći je da sam presretna i da sam konačno našla onog pravog. Volim, živim i postojim za moje muškarce, a to su moj partner i moji sinovi, Bogu hvala - rekla nam je tad bivša missica.

Ivana i njen partner znaju se godinama, a upoznali su se dok je radila kao marketing menadžerica u jednom zagrebačkom lounge baru. Njen sadašnji partner javio joj se prije nekoliko mjeseci i pozvao je na piće. Ivana je tih dana morala iz rodne Rijeke, u kojoj živi, u Zagreb. On ju je dočekao i od tad su nerazdvojni. Žive na relaciji Zagreb - Rijeka. Njen partner posjećuje je kad god mu dopuštaju poslovne obaveze. Ivana ga hvali kao pravog životnog partnera koji ima i odlične odnose s njenom djecom, što joj je jako bitno.

Početkom mjeseca Ivana je na svom Instagram Storyju objavila fotografiju sa zaručničkim prstenom. Tad nije bila dostupna za komentar, no njeni prijatelji potvrdili su nam da se zaručila. 

image

Vjenčanje Ivane Paris i Dine Bubičića bilo je u Puli

Srećko Niketić/Cropix

Kako sad doznajemo, Ivana i njen partner svadbu planiraju u rujnu u Istri. Svadba bi bila kod matičara, u uskom krugu ljudi, s  masksimalno 50-ak uzvanika. Ivana na svadbu planira pozvati i bivšeg supruga Dina Bubičića.

- Ivana je u svom sadašnjem partneru pronašla sve ono što je od muškarca očekivala i priželjkivala. Konačno je pronašla sreću u u životu - rekli su prijatelji nekadašnje missice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:57