StoryEditorOCM
ShowbizBEZVREMENSKA LJEPOTA

Sretno zaljubljena Monica Bellucci blistala na festivalu u Grčkoj: Dobila nagradu, no svi pričaju o njenoj ljepoti

Piše I.P.
11. studenog 2023. - 08:30

Monica Bellucci (59) pojavila se na Međunarodnom filmskom festivalu u Solunu u pripijenoj crnoj haljini s dekolteom i izavala oduševljenje prisutnih. "Kako je lijepa", "ona je kao vino - što starija to bolja", samo su neki od komentara na račun talijanske glumice. Monica je na festivalu u Grčkoj dobila nagradu Golden Alexander i nije skidala osmijeh s lica s čime je očarala prisutne.

image

Monica Bellucci

Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Svjetsku slavu i status najseksi žene svijeta glumica je stekla glavnom ulogom u talijanskom filmu ‘Malèna‘ iz 2000.

- Ljepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osjećam se dobro i ugodno u svojem tijelu, ali ne zbog toga što sam lijepa. Poznajem mnoge lijepe ljude i njihovi su životi užasni. Jako su nesigurni u sebe. Sretna sam što sam voljena i što imam divnu porodicu - izjavila je jednom prilikom Monica i dodala: "Ne vježbam, ne trčim, volim puno jesti, jednostavno rečeno - lijena sam! I od toga ne bježim".

image

Monica Bellucci i Tim Burton

Tiziana Fabi/Afp

Monica je odnedavno u sretnoj vezi s redateljem Timom Burtonom. S njim je započela vezu nakon prekida s 18 godina mlađim francuskim umjetnikom Nicolasom Lefebvreom. Prethodno je bila s francuskim glumcem Vincentom Casselom koji je u međuvremenu promijenio nekoliko, znatno mlađih partnerica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 15:52