StoryEditorOCM
Showbizsnizila rejting

Šok za Karleušu, Vučić je izbacio iz svih planova, potjerali je s TV-a: ‘Njeno javno djelovanje štetilo je stranci‘

Piše SCENA SD
11. prosinca 2023. - 18:22

Jelena Karleuša "izbačena" je sa snimanja posljednje epizode Amidži showa na Pinku, gdje je trebala gostovati kod predsjednika države Aleksandra Vučića, prenosi danas.rs.

Emisija je snimana tijekom vikenda, a u emisiji će gostovati i predsjednik.

Prvobitni dogovor je bio da se zajedno s voditeljem Ognjenom Amidžićem pojave predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i pjevačica Jelena Karleuša, no prilog je snimljen bez nje.

Na listi podrške Srpskoj naprednoj stranci, među 2.000 potpisa, također nema imena Jelene Karleuše, dok su na listi puno manje poznate javne ličnosti.

Razlog za ove promjene je, kako portal Nova.rs saznaje u krugovima Srpske napredne stranke, to što je Karleušino javno djelovanje više štetilo rejtingu ove stranke nego koristilo. Prema njihovim procjenama, ulaganje u njega samo je snizilo rejting SNS-a.

Ognjen Amidžić trebao bi najaviti svog ovotjednog gosta - Aleksandra Vučića.

Karleuša je u proteklom razdoblju glasno podržavala Srpsku naprednu stranku i predsjednika države, žestoko vrijeđajući oporbene političare i aktere, ali i pokušavajući relativizirati masakr u Osnovnoj školi Vladislav Rybnikar. Navodno je od državnog Telekoma dobila milijun i pol eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 14:51