StoryEditorOCM
ShowbizTRODNEVNA AFERA

Slavni pjevač ‘teži‘ 300 milijuna dolara, a sin mu spava na ulici. Nikad ga nije htio upoznati, a on želi samo jedno

Piše SCENA SD
11. travnja 2024. - 14:28

Velška glazbena senzacija Tom Jones ostao je udovac 2016. godine, kada mu je supruga Linda preminula nakon duge borbe s rakom.

Kako je više puta tvrdio, uvijek je volio samo nju, iako ju je varao, i to puno puta, a u jednoj od afera dobio je i izvanbračno dijete.

S manekenkom Katherine Berkery jednom od brojnih ljubavnica, Tom Jones je krajem osamdesetih dobio sina Jonathana.

Oni su se upoznali 1987., dok je pjevač bio na turneji po Americi, a manekenka je radila kao managerica jednog hotela. Zajedno su proveli samo tri strastvena dana, a uskoro se ispostavilo da je ona u drugom stanju. Jonathan je došao na svijet 1988., a pjevač je odmah odbio imati ikakav odnos s njim.

Ljepotica ga je tužila, napravljeno je i DNK testiranje kako bi se utvrdilo očinstvo, a na kraju je odlučeno da je Tom Jones doista dječakov otac. Izjavio je da je to istina, ali da nije zainteresiran za susret s njim.

Sud je naložio da pjevač dječaku plaća alimentaciju u iznosu od 1.700 funti mjesečno, što je ujedno i jedina poveznica koju je Jones ikada imao s djetetom.

Danas se bogatstvo Toma Jonesa kreće oko 300 milijuna dolara, ali budući da mu je sin punoljetan - ne može se osloniti na biološkog oca, pa su mediji pisali da je Jonathan beskućnik i da krov nad glavom nalazi u skloništima. Mnogo puta je bio prisiljen spavati u parkovima, na klupama, piše Glossy.

U mladosti je bio ovisan o narkoticima, a opijatima se, kaže, odao kako bi se nosio s činjenicom da ga je otac odbacivao od rođenja.

Jonathan je 2018. godine pristao na razgovor za medije, kada je istaknuo kako bi volio razgovarati s ocem "prije nego što bude prekasno", budući da je glazbena senzacija u poznim godinama.

Ne želim da mi to pomogne u karijeri ili nešto slično, rekao je za Daily Mail. "Samo želim upoznati svog oca prije nego što bude prekasno."

Tom Jones, inače, ima i sina Marka kojeg je dobio u braku s Lindom, a i on je bio dio glazbene industrije i godinama je menadžer, između ostalog i svom slavnom ocu.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 15:52