StoryEditorOCM
Showbizod 20 sati

Peco najavio večerašnji spektakl na Dalmatia Boat Showu

Piše Promo
20. travnja 2024. - 13:15

Danas posjetitelje Dalmatia Boat Showa, međunarodnog sajma nautike koji je već svojim prvim izdanjem nadmašio očekivanja, očekuje bogat zabavni program koji će kulminirati večernjim nastupom uz more jednog od najpoznatijih domaćih pjevača Marka Pecotića – Pece:

Izuzetna mi je čast što večeras sa svojim bendom nastupam na Dalmacija Boat Showu u prekrasnoj Marini Baotić. Pozivam sve da dođu ranije i razgledaju sajam, ima dosta toga za vidjeti, sve je stvarno na visokom nivou.“ – poručio je popularni pjevač i pozvao sve na večernji provod:

Da se zabavimo, zaplešemo, popijemo koju i naravno -  zapivamo. Vidimo se večeras u Segetu Donjem!“

Podsjetimo, na Dalmacija Boat Showu, izlaže više od 120 domaćih i internacionalnih izlagača, pripremljena je bogata gastronomska ponuda prilagođena svim ukusima, a posjetitelji posebno hvale ambijent Marine Baotić:

Mislim da nam je stvarno nedostajao ovakav proljetni sajam. Čak i da ništa ne kupujete lipo je prošetat uz more, razgledat brodove i osjetit ovaj šušur.“ – rekla nam je Tomislava, jedna od brojnih posjetitelja sajma koji imaju priliku razgledati i kupiti nove te rabljene brodove, sportska plovila, Flybridge jahte ili dnevne kruzere.

U marini je osigurano stotinu parkirnih mjesta, a postoji i mogućnost parkiranja u Trogiru, na parkiralištu Foša, gdje je dostupan besplatan Taxy boat, koji posjetitelje svakih dvadeset minuta, od 9 do 19 sati, vozi na sajam.

Sutra, posljednjeg dana Dalmatia Boat Showa, održat će se panel rasprava „More snova“, Instituta za oceanografiju i ribarstvo te ekološka akcija čišćenja podmorja marine u organizaciji UPA ROSTRUM SPLIT.

image

Dalmatia boat show

Dodatne informacije o Dalmatia Boat Showu možete pronaći na službenoj web stranici i društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 17:44