stdClass Object ( [id] => 496792 [title] => Ovogodišnja Ultra nadmašila sve prethodne, Fedde le Grand oduševio posjetitelje: Nigdje nije ovako dobro, vraćam se i dogodine! [alias] => ovogodisnja-ultra-nadmasila-sve-prethodne-fedde-le-grand-odusevio-posjetitelje-nigdje-nije-ovako-dobro-vracam-se-i-dogodine [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

01:10 - Cijena vode i nealkoholnih pića na Ultri je 30 kuna, dok je cijena žestokih pića između 60 i 90 kuna. Boca vodke od 1.5 litara je 3800 kuna, a za bocu viskija treba platiti između 1200 i 1800 kuna.

00:51 - Event manager Ultra Europe Festivala Marin Grubišić u petak navečer novinarima je izjavio da po danu očekuju do 40 tisuća posjetitelja. Najmasovniji dolasci dosad zabilježeni su u 21 sat i u jedan sat iza ponoći.

"Danas imamo široku plejadu DJ-eva. Tu su trenutno najjači izvođači koji se nalaze u Top 10 DJ Mag, tako da će svaki dan festival zatvoriti druga velika zvijezda. Program se odvija paralelno na četiri mjesta oko stadiona", kazao je Grubišić.

Naveo je i da je osiguranje ove godine podignuto na višu razinu nego lani. "Osiguranje nam je podijeljeno na sektore, a imamo i voditelje sektora koji odgovaraju sigurnosnom stožeru koji kompletan stadion pokriva HD video kamerama. Ako se netko udalji izvan stadiona imamo prvi sigurnosni prsten i prvu blokadu prometnice. U kilometru imamo još osam dodatnih sigurnosnih točki na kojima se promet zatvara u potpunosti, a pogotovo u slučaju bilo kakve prijetnje", kazao je Grubišić. 

No, dodao je i da nemaju nikakvih spoznaja o bilo kakvoj ugrozi za posjetitelje. "Ono što smo mi ispunili ove godine je svjetski nivo osiguranja", izjavio je.

One podižu temperaturu na maksimum: seksi plesačice već su prvu večer Ultre pokazale sve svoje draži!

23:56 - Na prometnicama oko Poljuda u sklopu anterorističkih mjera postavljene su barikade s kamionima napunjenih pijeskom. Organizatori su i ranije najavljivali da će ovogodišnji festival imati posebne sigurnosne mjere.

 Svi posjetitelji prolaze kroz nekoliko osiguranja, pretražuje ih se, kao i sadržaj njihovih torbi, a svi oni koji imaju ruksake bili su prisiljeni kupiti prozirne u koje su potom morali staviti svoje stvari.

23:50 - Na parteru poljudskoga stadiona susreli smo i ekipu Splićana: Hrvoja Malenicu, Ivanu Bilan, Filipa Volodera i Tomislava Bulića.

Odlično je, kažu nam domaći partijaneri i ekipa u najboljim godinama koji najavljuju da će na Poljudu plesati sva tri dana.

23:46 - Prema riječima Ivane Čabraje, šefice PR tima hrvatske Ultre, za praćenje tog festivala akreditiralo se 180 stranih novinara, fotoreportera i snimatelja iz cijelog svijeta. Pa smo tako u press centru Ultre susreli kolege iz SAD-a, Španjolske, Južne Amerike, kao i zemalja regije: Srbije, BiH...

Što se tiče akreditacija za hrvatske novinare i fotoreportere njih je oko 200. Dakle, na Ultri je, po riječima PR tima festivala, akreditirano sveukupno 380 novinara i fotoreportera što je, ako usporedimo protekle Ultre, rekord.

23:20 - Počelo je u 18 sati, a trajat će do ranih jutarnjih sati. Ako je suditi po raspoloženju 'ultraša' ovogodišnji je festival nadmašio sve prethodne.

Dvadesetogodišnja Alex iz Kanade oduševljena je početkom Ultre.

- Prošle godine sam bila prvi puta na festivalu i bilo je sjajno, ali čini se da će ove godine biti još bolje. Ako je prva večer ovako dobra, iduće dvije će biti još bolje. Volim vas, Splite!

I zaista mlada dama ima pravo. Split je danas centar svijeta, pravi melting pot. Tisuće mladih na jednom mjestu, a sve prolazi u najboljem redu. Oduševljenje nije krio ni Ramon iz Venezuele.

- Ovo je savršeno. Idem skoro na svaki Ultra event u svijetu, ali nigdje nije ovako dobro. Prekrasan grad, ljeto, more, prekrasne žene! Vraćam se i dogodine.

A bilo je i domaćih snaga. Maja iz Požege u Splitu je svake godine.

- Ovo je najbolji party na svijetu! Fedde rastura!

Oduševljenje vlada na svakom koraku, a tek je prvi dan. Ultra je ponovno dovela tisuće mladih u grad i stavila Split na partijanersku kartu svijeta.

23:15 - Na ultrinim kioscima još se i dalje prodaju trodnevne ulaznice koje sada zapadaju 1250 kuna, dok su one jednodnevne oko 500 kuna.

23:00 - Prema riječima organizatora posjećenost će biti na razini prošle godine ili blago povećana. Naime, zbog problema koji su se dogodili između centrale Ultre u Miamiju i bivših organizatora prodaja je jedno vrijeme stala, ali se stanje normaliziralo kada je uskočio čovjek koji je i doveo Ultru u Split - Joe Bašić.

22:23 - Poljud se i dalje puni. Trenutno je na pozornici DJ Fedde Le Grand.

Vidljivo je da je ove godine puno bolja organizacija, također bolja je i raznovrsnija ponuda hrane i pića. Među partijanerima primjetili smo puno Španjolaca, Šveđana i Brazilaca

'Grad je predivan, djevojke su vam divne, hrana tako božanstvena, a sve je nevjerojatno jeftino': evo što 'ultraši' kažu o Splitu

21:52 - Policija u civilu zaustavlja partijanere i pretresa ih u kvartu Spinut.

21:30 - Iz policije su potvrdili da do sada nije bilo nikakvih incidenata na i oko stadiona te da sve prolazi u najboljem redu.

18:50 - Velike gužve vladaju na svim prilazima Poljudu, ali policija za sada odlično regulira promet. No, stranci su izgleda pokupili i nešto od običaja domaćih pa smo vidjeli Britance, Kanađane, Braziice i druge ultranaute kako su kupili alkohol u trgovinama i onda su se na zidićima lagano zagrijavali prije ulaska na stadion.

Među partijanerima na Poljudu njih dvije u toplesu, a par metara dalje katolički aktivisti. Ponijeli su vode i imaju plan: 'Poručit ćemo mladima da postoji nešto više'

Poljud se već žestoko trese u ritmu elektro glazbe, no ipak su sve oči uprte u ove gole partijanerice!

On se osigurao: mladi 'ultraš' ponio divovski umjetni penis i mrtav hladan prošetao s njim put Poljuda

PRVA VIJEST - Vrata na poljudskom stadionu otvorila su se u 17 sati, a točno u 18 sati počelo je peto izdanje Ultre koje otvara DJ Justin OH, jedan od novih talenata elektorničke scene koji nam dolazi iz Južne Koreje. Mladić je karijeru počeo 2011., a već je ušao na ljestvicu u 'Top 100 DJs'.

Tisuće poklonika dance glazbe već od 16.30 strpljivo čekaju pred glavnim ulazom na splitski Poljud. Izgleda da su ove godine mjere osiguranja puno strože nego proteklih godina, pa se, koliko smo vidjeli, puno ozbiljnije pregledavaju partijaneri i nije im dopušteno unijeti nikakve veće torbe, boce... Za sada se čini da organizacija teče besprijekorno. Zanimljivo, po cijelom Spinutu i okolnim kvartovima su postavljeni mobilni WC punktovi jer su prigovori Splićana proteklih godina bili da ima partijaneri uriniraju po parkovima.

Organizatori navode da će po danu na splitskom Poljudi biti između 40 i 50 tisuća ljudi, koji će potrošiti desetke milijuna kuna. Dakle u tri dana će na Poljudu biti između 120 i 150 tisuća posjetitelja. Koliko piju i troše, svjedoči i izjava šefice čistoće Ljubice Vrdoljak koja očekuje da partijaneri u tri dana elektro fešte za sobom ostave nevjerojatnih 210 tona smeća!

Inače, danas nakon spomenutog Justina nastupaju Raiden, Frank Walker, Fedde Le Grand, W&W, Axwell / Ingrosso, DJ Snake i zvijezda večeri DJ Tiesto, koji je poznat po tome što je već nekoliko posljednjih godina na listi najbogatijih estradnjaka - bogatsvo koje je zgrnuo od svoje glazbe se penje i na više od 150 milijuna dolara.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":"ludilo na poljudu"},{"id":"1","value":""},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2017-07-14 17:50:45 [created_by] => 39370 [created_by_alias] => Saša Jadrijević Tomas, T.P, J.Dr [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2017-07-15 10:21:03 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2017-07-15 01:11:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 61406 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"is_import_from_dnn":true,"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/zb_ultra_split50-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/15\/ultra_europe63-140717.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/15\/ultra_europe52-140717.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/15\/ultra_europe54-140717.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/zb_ultra_split51-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/zb_ultra_split52-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/zb_ultra_split49-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/ultra_europe32-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/SD Portal\/8918749.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/SD Portal\/8919448.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/SD Portal\/8919447.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/SD Portal\/8919325.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/SD Portal\/8919324.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/SD Portal\/8919320.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/SD Portal\/8919314.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/SD Portal\/8918770.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/SD Portal\/8918763.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/ultra_europe5-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/ultra_europe16-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/ultra_europe18-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/ultra_europe21-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/ultra_europe22-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/ultra_europe23-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/1_ultra_europe37-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/zb_ultra_split1-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/zb_ultra_split13-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/zb_ultra_split44-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/zb_ultra_split47-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/14\/zb_ultra_split48-140717.JPG","\/Archive\/Images\/2017\/07\/15\/ultra_europe50-140717.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/15\/ultra_europe51-140717.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/15\/ultra_europe61-140717.jpg","\/Archive\/Images\/2017\/07\/15\/ultra_europe65-140717.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["zb_ultra_split50-140717.JPG","ultra_europe63-140717","ultra_europe52-140717","ultra_europe54-140717","zb_ultra_split51-140717.JPG","zb_ultra_split52-140717.JPG","zb_ultra_split49-140717.JPG","ultra_europe32-140717.JPG","","","","","","","","","","ultra_europe5-140717.JPG","ultra_europe16-140717.JPG","ultra_europe18-140717.JPG","ultra_europe21-140717.JPG","ultra_europe22-140717.JPG","ultra_europe23-140717.JPG","ultra_europe37-140717.JPG","zb_ultra_split1-140717.JPG","zb_ultra_split13-140717.JPG","zb_ultra_split44-140717.JPG","zb_ultra_split47-140717.JPG","zb_ultra_split48-140717.JPG","ultra_europe50-140717","ultra_europe51-140717","ultra_europe61-140717","ultra_europe65-140717"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1260x840"},{"size0":"1208x840"},{"size0":"1174x840"},{"size0":"1154x840"},{"size0":"1260x840"},{"size0":"1260x840"},{"size0":"1260x840"},{"size0":"1261x840"},{"size0":"1200x715"},{"size0":"960x540"},{"size0":"960x576"},{"size0":"1200x801"},{"size0":"1200x811"},{"size0":"1200x801"},{"size0":"1200x1603"},{"size0":"1200x789"},{"size0":"1200x748"},{"size0":"1260x840"},{"size0":"1120x840"},{"size0":"1280x720"},{"size0":"1261x840"},{"size0":"1260x840"},{"size0":"1263x840"},{"size0":"1260x840"},{"size0":"1260x840"},{"size0":"1260x840"},{"size0":"1260x840"},{"size0":"1260x840"},{"size0":"1260x840"},{"size0":"1262x840"},{"size0":"1209x840"},{"size0":"1228x840"},{"size0":"1262x840"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7835044 Threads: 3 Questions: 1575688779 Slow queries: 4808080 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111892014 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 31 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/ovogodisnja-ultra-nadmasila-sve-prethodne-fedde-le-grand-odusevio-posjetitelje-nigdje-nije-ovako-dobro-vracam-se-i-dogodine-496792 [printLink] => /scena/showbiz/ovogodisnja-ultra-nadmasila-sve-prethodne-fedde-le-grand-odusevio-posjetitelje-nigdje-nije-ovako-dobro-vracam-se-i-dogodine-496792?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 468629 [name] => SD Lito [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => sd-lito [link] => /tag/sd-lito ) [1] => stdClass Object ( [id] => 329554 [name] => ultra2017 [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ultra2017 [link] => /tag/ultra2017 ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Ovogodišnja Ultra nadmašila sve prethodne, Fedde le Grand oduševio posjetitelje: Nigdje nije ovako dobro, vraćam se i dogodine! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-16-23-39-38-39370 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/zb_ultra_split50-140717.JPG [galleryCount] => 33 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => zb_ultra_split50-140717.JPG [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/zb_ultra_split50-140717.JPG [title] => zb_ultra_split50-140717.JPG ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/15/ultra_europe63-140717.jpg [title] => ultra_europe63-140717 ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/15/ultra_europe52-140717.jpg [title] => ultra_europe52-140717 ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/15/ultra_europe54-140717.jpg [title] => ultra_europe54-140717 ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/zb_ultra_split51-140717.JPG [title] => zb_ultra_split51-140717.JPG ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/zb_ultra_split52-140717.JPG [title] => zb_ultra_split52-140717.JPG ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/zb_ultra_split49-140717.JPG [title] => zb_ultra_split49-140717.JPG ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/ultra_europe32-140717.JPG [title] => ultra_europe32-140717.JPG ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/SD Portal/8918749.jpg [title] => ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/SD Portal/8919448.jpg [title] => ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/SD Portal/8919447.jpg [title] => ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/SD Portal/8919325.jpg [title] => ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/SD Portal/8919324.jpg [title] => ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/SD Portal/8919320.jpg [title] => ) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/SD Portal/8919314.jpg [title] => ) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/SD Portal/8918770.jpg [title] => ) [16] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/SD Portal/8918763.jpg [title] => ) [17] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/ultra_europe5-140717.JPG [title] => ultra_europe5-140717.JPG ) [18] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/ultra_europe16-140717.JPG [title] => ultra_europe16-140717.JPG ) [19] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/ultra_europe18-140717.JPG [title] => ultra_europe18-140717.JPG ) [20] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/ultra_europe21-140717.JPG [title] => ultra_europe21-140717.JPG ) [21] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/ultra_europe22-140717.JPG [title] => ultra_europe22-140717.JPG ) [22] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/ultra_europe23-140717.JPG [title] => ultra_europe23-140717.JPG ) [23] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/1_ultra_europe37-140717.JPG [title] => ultra_europe37-140717.JPG ) [24] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/zb_ultra_split1-140717.JPG [title] => zb_ultra_split1-140717.JPG ) [25] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/zb_ultra_split13-140717.JPG [title] => zb_ultra_split13-140717.JPG ) [26] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/zb_ultra_split44-140717.JPG [title] => zb_ultra_split44-140717.JPG ) [27] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/zb_ultra_split47-140717.JPG [title] => zb_ultra_split47-140717.JPG ) [28] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/14/zb_ultra_split48-140717.JPG [title] => zb_ultra_split48-140717.JPG ) [29] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/15/ultra_europe50-140717.jpg [title] => ultra_europe50-140717 ) [30] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/15/ultra_europe51-140717.jpg [title] => ultra_europe51-140717 ) [31] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/15/ultra_europe61-140717.jpg [title] => ultra_europe61-140717 ) [32] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/Images/2017/07/15/ultra_europe65-140717.jpg [title] => ultra_europe65-140717 ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

01:10 - Cijena vode i nealkoholnih pića na Ultri je 30 kuna, dok je cijena žestokih pića između 60 i 90 kuna. Boca vodke od 1.5 litara je 3800 kuna, a za bocu viskija treba platiti između 1200 i 1800 kuna.

00:51 - Event manager Ultra Europe Festivala Marin Grubišić u petak navečer novinarima je izjavio da po danu očekuju do 40 tisuća posjetitelja. Najmasovniji dolasci dosad zabilježeni su u 21 sat i u jedan sat iza ponoći.

"Danas imamo široku plejadu DJ-eva. Tu su trenutno najjači izvođači koji se nalaze u Top 10 DJ Mag, tako da će svaki dan festival zatvoriti druga velika zvijezda. Program se odvija paralelno na četiri mjesta oko stadiona", kazao je Grubišić.

Naveo je i da je osiguranje ove godine podignuto na višu razinu nego lani. "Osiguranje nam je podijeljeno na sektore, a imamo i voditelje sektora koji odgovaraju sigurnosnom stožeru koji kompletan stadion pokriva HD video kamerama. Ako se netko udalji izvan stadiona imamo prvi sigurnosni prsten i prvu blokadu prometnice. U kilometru imamo još osam dodatnih sigurnosnih točki na kojima se promet zatvara u potpunosti, a pogotovo u slučaju bilo kakve prijetnje", kazao je Grubišić. 

No, dodao je i da nemaju nikakvih spoznaja o bilo kakvoj ugrozi za posjetitelje. "Ono što smo mi ispunili ove godine je svjetski nivo osiguranja", izjavio je.

One podižu temperaturu na maksimum: seksi plesačice već su prvu večer Ultre pokazale sve svoje draži!

23:56 - Na prometnicama oko Poljuda u sklopu anterorističkih mjera postavljene su barikade s kamionima napunjenih pijeskom. Organizatori su i ranije najavljivali da će ovogodišnji festival imati posebne sigurnosne mjere.

 Svi posjetitelji prolaze kroz nekoliko osiguranja, pretražuje ih se, kao i sadržaj njihovih torbi, a svi oni koji imaju ruksake bili su prisiljeni kupiti prozirne u koje su potom morali staviti svoje stvari.

23:50 - Na parteru poljudskoga stadiona susreli smo i ekipu Splićana: Hrvoja Malenicu, Ivanu Bilan, Filipa Volodera i Tomislava Bulića.

Odlično je, kažu nam domaći partijaneri i ekipa u najboljim godinama koji najavljuju da će na Poljudu plesati sva tri dana.

23:46 - Prema riječima Ivane Čabraje, šefice PR tima hrvatske Ultre, za praćenje tog festivala akreditiralo se 180 stranih novinara, fotoreportera i snimatelja iz cijelog svijeta. Pa smo tako u press centru Ultre susreli kolege iz SAD-a, Španjolske, Južne Amerike, kao i zemalja regije: Srbije, BiH...

Što se tiče akreditacija za hrvatske novinare i fotoreportere njih je oko 200. Dakle, na Ultri je, po riječima PR tima festivala, akreditirano sveukupno 380 novinara i fotoreportera što je, ako usporedimo protekle Ultre, rekord.

23:20 - Počelo je u 18 sati, a trajat će do ranih jutarnjih sati. Ako je suditi po raspoloženju 'ultraša' ovogodišnji je festival nadmašio sve prethodne.

Dvadesetogodišnja Alex iz Kanade oduševljena je početkom Ultre.

- Prošle godine sam bila prvi puta na festivalu i bilo je sjajno, ali čini se da će ove godine biti još bolje. Ako je prva večer ovako dobra, iduće dvije će biti još bolje. Volim vas, Splite!

I zaista mlada dama ima pravo. Split je danas centar svijeta, pravi melting pot. Tisuće mladih na jednom mjestu, a sve prolazi u najboljem redu. Oduševljenje nije krio ni Ramon iz Venezuele.

- Ovo je savršeno. Idem skoro na svaki Ultra event u svijetu, ali nigdje nije ovako dobro. Prekrasan grad, ljeto, more, prekrasne žene! Vraćam se i dogodine.

A bilo je i domaćih snaga. Maja iz Požege u Splitu je svake godine.

- Ovo je najbolji party na svijetu! Fedde rastura!

Oduševljenje vlada na svakom koraku, a tek je prvi dan. Ultra je ponovno dovela tisuće mladih u grad i stavila Split na partijanersku kartu svijeta.

23:15 - Na ultrinim kioscima još se i dalje prodaju trodnevne ulaznice koje sada zapadaju 1250 kuna, dok su one jednodnevne oko 500 kuna.

23:00 - Prema riječima organizatora posjećenost će biti na razini prošle godine ili blago povećana. Naime, zbog problema koji su se dogodili između centrale Ultre u Miamiju i bivših organizatora prodaja je jedno vrijeme stala, ali se stanje normaliziralo kada je uskočio čovjek koji je i doveo Ultru u Split - Joe Bašić.

22:23 - Poljud se i dalje puni. Trenutno je na pozornici DJ Fedde Le Grand.

Vidljivo je da je ove godine puno bolja organizacija, također bolja je i raznovrsnija ponuda hrane i pića. Među partijanerima primjetili smo puno Španjolaca, Šveđana i Brazilaca

'Grad je predivan, djevojke su vam divne, hrana tako božanstvena, a sve je nevjerojatno jeftino': evo što 'ultraši' kažu o Splitu

21:52 - Policija u civilu zaustavlja partijanere i pretresa ih u kvartu Spinut.

21:30 - Iz policije su potvrdili da do sada nije bilo nikakvih incidenata na i oko stadiona te da sve prolazi u najboljem redu.

18:50 - Velike gužve vladaju na svim prilazima Poljudu, ali policija za sada odlično regulira promet. No, stranci su izgleda pokupili i nešto od običaja domaćih pa smo vidjeli Britance, Kanađane, Braziice i druge ultranaute kako su kupili alkohol u trgovinama i onda su se na zidićima lagano zagrijavali prije ulaska na stadion.

Među partijanerima na Poljudu njih dvije u toplesu, a par metara dalje katolički aktivisti. Ponijeli su vode i imaju plan: 'Poručit ćemo mladima da postoji nešto više'

Poljud se već žestoko trese u ritmu elektro glazbe, no ipak su sve oči uprte u ove gole partijanerice!

On se osigurao: mladi 'ultraš' ponio divovski umjetni penis i mrtav hladan prošetao s njim put Poljuda

PRVA VIJEST - Vrata na poljudskom stadionu otvorila su se u 17 sati, a točno u 18 sati počelo je peto izdanje Ultre koje otvara DJ Justin OH, jedan od novih talenata elektorničke scene koji nam dolazi iz Južne Koreje. Mladić je karijeru počeo 2011., a već je ušao na ljestvicu u 'Top 100 DJs'.

Tisuće poklonika dance glazbe već od 16.30 strpljivo čekaju pred glavnim ulazom na splitski Poljud. Izgleda da su ove godine mjere osiguranja puno strože nego proteklih godina, pa se, koliko smo vidjeli, puno ozbiljnije pregledavaju partijaneri i nije im dopušteno unijeti nikakve veće torbe, boce... Za sada se čini da organizacija teče besprijekorno. Zanimljivo, po cijelom Spinutu i okolnim kvartovima su postavljeni mobilni WC punktovi jer su prigovori Splićana proteklih godina bili da ima partijaneri uriniraju po parkovima.

Organizatori navode da će po danu na splitskom Poljudi biti između 40 i 50 tisuća ljudi, koji će potrošiti desetke milijuna kuna. Dakle u tri dana će na Poljudu biti između 120 i 150 tisuća posjetitelja. Koliko piju i troše, svjedoči i izjava šefice čistoće Ljubice Vrdoljak koja očekuje da partijaneri u tri dana elektro fešte za sobom ostave nevjerojatnih 210 tona smeća!

Inače, danas nakon spomenutog Justina nastupaju Raiden, Frank Walker, Fedde Le Grand, W&W, Axwell / Ingrosso, DJ Snake i zvijezda večeri DJ Tiesto, koji je poznat po tome što je već nekoliko posljednjih godina na listi najbogatijih estradnjaka - bogatsvo koje je zgrnuo od svoje glazbe se penje i na više od 150 milijuna dolara.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
zb_ultra_split50-140717.JPG ultra_europe63-140717 ultra_europe52-140717 ultra_europe54-140717 zb_ultra_split51-140717.JPG zb_ultra_split52-140717.JPG zb_ultra_split49-140717.JPG ultra_europe32-140717.JPG ultra_europe5-140717.JPG ultra_europe16-140717.JPG ultra_europe18-140717.JPG ultra_europe21-140717.JPG ultra_europe22-140717.JPG ultra_europe23-140717.JPG ultra_europe37-140717.JPG zb_ultra_split1-140717.JPG zb_ultra_split13-140717.JPG zb_ultra_split44-140717.JPG zb_ultra_split47-140717.JPG zb_ultra_split48-140717.JPG ultra_europe50-140717 ultra_europe51-140717 ultra_europe61-140717 ultra_europe65-140717









[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/ovogodisnja-ultra-nadmasila-sve-prethodne-fedde-le-grand-odusevio-posjetitelje-nigdje-nije-ovako-dobro-vracam-se-i-dogodine-496792 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=4fd8ab67045620cb9554f0fdde417e6323d5ff04 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Ovogodi%C5%A1nja+Ultra+nadma%C5%A1ila+sve+prethodne%2C+Fedde+le+Grand+odu%C5%A1evio+posjetitelje%3A+Nigdje+nije+ovako+dobro%2C+vra%C4%87am+se+i+dogodine%21&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fovogodisnja-ultra-nadmasila-sve-prethodne-fedde-le-grand-odusevio-posjetitelje-nigdje-nije-ovako-dobro-vracam-se-i-dogodine-496792 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fovogodisnja-ultra-nadmasila-sve-prethodne-fedde-le-grand-odusevio-posjetitelje-nigdje-nije-ovako-dobro-vracam-se-i-dogodine-496792 )
[{"id":"2","value":"ludilo na poljudu"},{"id":"1","value":""},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM
Showbizludilo na poljudu

Ovogodišnja Ultra nadmašila sve prethodne, Fedde le Grand oduševio posjetitelje: Nigdje nije ovako dobro, vraćam se i dogodine!

Piše Saša Jadrijević Tomas, T.P, J.Dr
15. srpnja 2017. - 03:11
zb_ultra_split50-140717.JPG

01:10 - Cijena vode i nealkoholnih pića na Ultri je 30 kuna, dok je cijena žestokih pića između 60 i 90 kuna. Boca vodke od 1.5 litara je 3800 kuna, a za bocu viskija treba platiti između 1200 i 1800 kuna.

00:51 - Event manager Ultra Europe Festivala Marin Grubišić u petak navečer novinarima je izjavio da po danu očekuju do 40 tisuća posjetitelja. Najmasovniji dolasci dosad zabilježeni su u 21 sat i u jedan sat iza ponoći.

"Danas imamo široku plejadu DJ-eva. Tu su trenutno najjači izvođači koji se nalaze u Top 10 DJ Mag, tako da će svaki dan festival zatvoriti druga velika zvijezda. Program se odvija paralelno na četiri mjesta oko stadiona", kazao je Grubišić.

Naveo je i da je osiguranje ove godine podignuto na...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 01:39