stdClass Object ( [id] => 1228698 [title] => Ovo je 25 najbogatijih pjevačica na svijetu: jedna se kraljevski udala, druga debelo profitirala na Božiću. Jedno ime nećete ni znati, a stekla je kapital kuhačom! Evo priče [alias] => ovo-je-25-najbogatijih-pjevacica-na-svijetu-jedna-se-kraljevski-udala-druga-debelo-profitirala-na-bozicu-jedno-ime-necete-ni-znati-a-stekla-je-kapital-kuhacom-evo-price [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Neke od najbogatijih žena na svijetu pripadnice su glazbene industrije. Svaka od ovih talentiranih pjevačica proslavila se u industriji prvenstveno glazbom, a zatim je svoju slavu pametno iskoristila pretvorivši je i u druge unosne izvore prihoda.

Dok se neke od izvođačica striktno drže koncerata, albuma, ploča i glazbenih TV-emisija, druge šire svoju djelatnost, okušavajući se i u filmskoj industriji, modellingu ili proizvodnji beauty linija.

 

Ovo je 25 najbogatijih žena u glazbenoj industriji i aspekti koji su akumulirali njihovo bogatstvo:

---

image
Karin Tornblom/Tt News Agency Via Afp
---

#25 Agnetha Fältskog

- Neto vrijednost: 200 milijuna dolara

Agnetha Fältskog bila je dio megapopularnog švedskog kvarteta ABBA. A njena neto vrijednost nije samo produkt popularnih pjesama poput "Dancing Queen" ili "Gimme gimme". Ona ima vlastitu producentsku tvrtku, što uvelike pridonosi njezinom računu.

---

image
Robyn Beck/Afp
---

#24 Pink

- Neto vrijednost: 200 milijuna dolara

Pink je jedna od svjetski najprodavanijih izvođačica s više od 90 milijuna prodanih ploča. Ipak, ova popularna pjevačica također zarađuje od promocija. Neke od tvrtki koje Pink promovira uključuju T-Mobile, Covergirl i mnoge druge.

---

image
Fpa/Full Picture Agency Via Afp
---

#23 Ariana Grande

- Neto vrijednost: 200 milijuna dolara

Prihodi Ariane Grande obično su povezani s njezinom glazbom, ali i ugovorima o sponzorstvu. Pjevačica si je, međutim, nedavno pronašla još jedan izvor prihoda. Godine 2021. Grande je potpisala ugovor s televizijskim showom "The Voice" kao celebrity-sutkinja. Ariana se može pohvaliti i popularnom linijom parfema, ali i kozmetičkom linijom "r.e.m. beauty".

---

image
Niklas Halle‘n/Afp
---

#22 Adele

- Neto vrijednost: 220 milijuna dolara

Adelini obožavatelji ‘luduju‘ za njezinim koncertima, što ih čini značajnim izvorom prihoda ove pjevačice. Adele jako dobro zarađuje i prodajom albuma. I to u vrijeme kad je baš taj aspekt u krizi na svjetskoj razini godinama. Iznimke puno govore o njihovoj iznimnosti. 

---

image
/Afp
---

#21 Tina Turner

- Neto vrijednost: 250 milijuna dolara

Slavna pjevačica i glumica Tina Turner svoje je bogatstvo stekla putem ta dva kreativna kanala. Ali Turner je i oborila rekord prodavši više ulaznica za koncert od bilo kojeg drugog solo izvođača na svijetu za vrijeme svog koncerta u Rio De Janeiru 1988. godine.

---

image
Paul Bergen/Anp Via Afp
---

#20 Diana Ross 

- Neto vrijednost: 250 milijuna dolara

Kao pjevačica legendarne grupe The Supremes, Diana Ross, odigrala je kapitalnu ulogu u usponu najprodavanije grupe svih vremena. I Ross tu nije stala. Nakon što je sama krenula kao solo umjetnica, otisnula se i u filmsku industriju. Na velikom platnu je 1972. godine glumila poznatu pjevačicu, Billie Holiday u filmu "Lady Sings the Blues".

---

image
Angela Weiss/Afp
---

#19 Bette Midler

- Neto vrijednost: 250 milijuna dolara

Bette Midler se proslavila kao pjevačica, ali pravo bogatstvo je zaradila kao uspješna glumica. 1985. je pokrenula i vlastitu producentsku tvrtku All Girl Productions. Uz sve to, uspješna je i kao redateljica i spisateljica.

---

image
Sven Nackstrand/Afp
---

#18 Anni-Frid Lyngstad 

- Neto vrijednost: 300 milijuna dolara

Još jedna članica slavne ABBA-e, Anni-Frid Lyngstad ima neobičan izvor bogatstva izvan prodaje ploča. Naime, u 1990-ima, desetljeće nakon raspada pop grupe, pjevačica se udala za člana kraljevske obitelji, postavši tako princeza Reuss i grofica od Plauena.

---

image
Pierre-philippe Marcou/Afp
---

#17 Shakira 

- Neto vrijednost: 300 milijuna dolara

Shakira se uspješno proslavila kao glazbenica na španjolskom i engleskom jeziku. Priča se da je prodala svoj katalog ploča za 100 milijuna dolara te da je potpisala ugovor s Live Nationom vrijedan 300 milijuna dolara.

---

image
Theo Wargo/Afp
---

#16 Mariah Carey

- Neto vrijednost: 320 milijuna dolara

Mariah Carey obogatila se sklapanjem značajnih poslova s diskografskim kućama. Navodno je njezin ugovor s Universalom iznosio 7,5 milijuna dolara po albumu, a kad joj je jedan ugovor propao, povukla se s 28 milijuna dolara.

Jedan od njezinih hitova  "All I Want for Christmas Is You" iz 1994. godine postao je božićni evergreen na kojemu sustavno množi zaradu. Carey je također zaradila više od 60 milijuna dolara samo na glazbenim streaming stranicama. 

---

image
Patrick T. Fallon/Afp
---

#15 Lady Gaga 

- Neto vrijednost: 320 milijuna dolara

Lady Gaga svjetski je poznata pjevačica s brojnim hitovima iza sebe. Povrh svoje glazbene karijere, pokazala se i sjajnom i profitabilnom glumicom. Zaradila je značajnu količinu novca od svoje linije šminke, ali i etikete parfema koju je pokrenula 2012. pod nazivom Fame.

---

image
Robyn Beck/Afp
---

#14 Katy Perry

- Neto vrijednost: 330 milijuna dolara

Katy Perry zaradila je mnogo novca od svojih turneja i prodaje ploča. Još jedan veliki izvor prihoda za Perry: sutkinja je u iznimno popularnom televizijskom showu "American Idol". Perry je navodno najplaćenija sutkinja u showu, jer zarađuje vrtoglavih 25 milijuna dolara po sezoni.

---

image
Michael Tran/Afp
---

#13 Cher

- Neto vrijednost: 360 milijuna dolara

Cher je među mnogima omiljena glazbenica, ali nije dopustila da joj pjevanje bude jedini izvor prihoda ili umjetničkog izražavanja. Zvijezda je odigrala izvrsne filmske uloge, poput one u "Mjesečini", za koju je osvojila Oscara za najbolju glumicu.

---

image
Matt Campbell/Afp
---

#12 Trisha Yearwood 

- Neto vrijednost: 400 milijuna dolara

Trisha Yearwood iznimno je uspješna zvijezda country glazbe. Osim ljubavi prema pjevanju, Trisha i svoju strast prema kuhanju pretvorila u izvor prihoda. Yearwood prikazuje emisiju na Food Networku pod nazivom "Trishina južnjačka kuhinja", koju obožavaju milijuni.

---

image
Valerie Macon/Afp
---

#11 Taylor Swift 

- Neto vrijednost: 400 milijuna dolara

Obožavatelji i obožavateljice Taylor Swift (koji sebe nazivaju "Swifties") jako su odani ovoj pop ikoni koja ima nekoliko najprodavanijih ploča svih vremena, a značajan izvor prihoda dolazi i od njezine robne linije. Taylor također drži rekord za turneju s najvećom zaradom svih vremena.

---

image
Angela Weiss/Afp
---

#10 Shania Twain

- Neto vrijednost: 400 milijuna dolara

Glazba Shanie Twain najprodavanija je u povijesti country glazbe. Naime, Shaia je prodala više od 100 milijuna ploča. Twain je napisala autobiografiju 2011., koja je bila vrlo prodavana, u nekoliko TV showova, uključujući "RuPaul‘s Drag Race" i "American Idol", zarađivala je kao sutkinja.

---

image
Angela Weiss/Afp
---

#9 Jennifer Lopez 

- Neto vrijednost: 400 milijuna dolara

"Jenny iz kvarta" je "ubola" sve, i hitove i turneje i filmove. Svom nevjerojatnom bogatstvu dodala je i prihod koji ubire kao sutkinja u "American Idolu", za koji je navodno bila plaćena 20 milijuna dolara po sezoni.

---

image
Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance Via Afp
---

#8 Barbra Streisand

- Neto vrijednost: 400 milijuna dolara

Barbra Streisand legendarna je pjevačica koja je zaradila novac na brojne načine. Uz pjevanje, imala je glavne uloge  u mnogim poznatim filmovima i TV emisijama, što je uvelike povećalo njezinu neto vrijednost.

---

image
Shutterstock/Shutterstock
---

#7 Victoria Beckham

- Neto vrijednost: 450 milijuna dolara

Victoria Beckham započela je kao Posh Spice u skupini Spice Girls 1990-ih. Kad se grupa raspala, Beckham je postala vrlo uspješna modna dizajnerica, koja ozbiljno drma svjetskom modnom scenom. 

---

image
Eyepix/Nurphoto Via Afp
---

#6 Gloria Estefan 

- Neto vrijednost: 500 milijuna dolara

Veliki dio bogatstva Glorije Estefan dolazi od prodaje glazbenih ploča i CD-ova i turneja. Međutim, ova je pjevačica postigla uspjeh i kao članica benda i solo umjetnica. 

---

image
Kevin Winter/Getty Images Via Afp
---

#5 Beyoncé Knowles 

- Neto vrijednost: 500 milijuna dolara

Beyoncé Knowles jedna je od najpoznatijih žena na svijetu. Počela je gomilati bogatstvo izdajući hit singlove i ploče. Od tada je generirala brojne druge izvore prihoda, od kojih je najuspješnija modna linija Ivy Park.

---

image
Bridget Bennett/Afp
---

#4 Dolly Parton

- Neto vrijednost: 650 milijuna dolara

Dolly Parton je stvorila otprilike 40 top 10 albuma country glazbe. I to nije jedini izvor njenog bogatstva. Pjevačica je također postigla enormni uspjeh glumeći u filmovima i pišući knjige, uključujući i onu koju je napisala zajedno s piscem bestsellera, Jamesom Pattersonom.

---

image
Hector Mata/Afp
---

#3 Céline Dion

- Neto vrijednost: 800 milijuna dolara

Céline Dion pjevačica je s mnogim svjetski slavnim megahitovima, poput "My Heart Will Go On" iz vrlo popularnog filma "Titanic". Značajno je zaradila od svojih stalnih nastupa u Las Vegasu, gdje zarađuje otprilike pola milijuna dolara po koncertu.

---

image
Dennis Van Tine/geisler-fotopres/Dpa Picture-alliance Via Afp
---

#2 Madonna

- Neto vrijednost: 850 milijuna dolara

Madonna je pop ikona, a takve su joj i zarade. Enormne. Tijekom godina ova superzvijezda je povećala svoju neto vrijednost na sve moguće načine, glumom, pametnim izdavačkim ugovorima, suradnjama.

---

image
Mike Coppola/Afp
---

#1 Rihanna

- Neto bogatstvo: 1,7 milijardi dolara

Rihanna je jedna od najpoznatijih žena, čija su slava i zarada nezaustavljivo krenuli nakon hita "Umbrella". Njezina popularnost ne gubi na snazi ni najmanje, nakon više od desetljeća. Ipak, ono što je Rihannu lansiralo u teritorij milijardera bila je njezina linija donjeg rublja Savage x Fenty, ali i linija šminke Fenty beauty.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"LOVA DO KROVA"},{"id":"10","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"9282"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => LOVA DO KROVA 2 0 9282 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-09-30 12:30:40 [created_by] => 264 [created_by_alias] => R. P. [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-09-30 17:56:48 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2022-09-30 17:46:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 1034 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23506655.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23506447.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23504607.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23504795.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23504803.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/17853194.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/20840510.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23504899.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23504923.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/22583206.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23504974.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23485779.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23468964.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/21092870.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/21231056.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23449618.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23505160.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23369806.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/19318286.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23015890.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/21202640.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23505177.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/17181700.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/21878510.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23505184.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/23505185.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/22099546.jpg","\/images\/slike\/2022\/09\/30\/20886408.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["AFP","\/Shutterstock","Karin Tornblom\/Tt News Agency Via Afp","Robyn Beck\/Afp","Fpa\/Full Picture Agency Via Afp","Robyn Beck\/Afp","Niklas Halle\u2018n\/Afp","\/Afp","Paul Bergen\/Anp Via Afp","Angela Weiss\/Afp","Sven Nackstrand\/Afp","Pierre-philippe Marcou\/Afp","Theo Wargo\/Afp","Patrick T. Fallon\/Afp","Robyn Beck\/Afp","Michael Tran\/Afp","Matt Campbell\/Afp","Valerie Macon\/Afp","Angela Weiss\/Afp","Angela Weiss\/Afp","Shutterstock\/Shutterstock","Hubert Boesl\/Dpa Picture-alliance Via Afp","Kevin Winter\/Getty Images Via Afp","Bridget Bennett\/Afp","Hector Mata\/Afp","Eyepix\/Nurphoto Via Afp","Dennis Van Tine\/geisler-fotopres\/Dpa Picture-alliance Via Afp","Mike Coppola\/Afp"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1096","hd_23506655_1920.jpg":"1920x1080","k_23506655_1280.jpg":"1280x1280","k_23506655_1024.jpg":"1024x1024","k_23506655_640.jpg":"640x640","k_23506655_480.jpg":"480x480","k_23506655_340.jpg":"340x340","k_23506655_220.jpg":"220x220","o_23506655_1280.jpg":"1280x730","o_23506655_1024.jpg":"1024x584","o_23506655_640.jpg":"640x365","o_23506655_480.jpg":"480x274","o_23506655_340.jpg":"340x194","o_23506655_220.jpg":"220x125","h_23506655_1280.jpg":"1280x854","h_23506655_1024.jpg":"1024x683","h_23506655_640.jpg":"640x427","h_23506655_480.jpg":"480x320","h_23506655_340.jpg":"340x227","h_23506655_220.jpg":"220x147","pp_23506655_1280.jpg":"1280x1628","pp_23506655_1024.jpg":"1024x1303","pp_23506655_640.jpg":"640x814","pp_23506655_480.jpg":"480x611","pp_23506655_340.jpg":"340x432","pp_23506655_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1285","hd_23506447_1920.jpg":"1920x1080","k_23506447_1280.jpg":"1280x1280","k_23506447_1024.jpg":"1024x1024","k_23506447_640.jpg":"640x640","k_23506447_480.jpg":"480x480","k_23506447_340.jpg":"340x340","k_23506447_220.jpg":"220x220","o_23506447_1280.jpg":"1280x856","o_23506447_1024.jpg":"1024x685","o_23506447_640.jpg":"640x428","o_23506447_480.jpg":"480x321","o_23506447_340.jpg":"340x227","o_23506447_220.jpg":"220x147","h_23506447_1280.jpg":"1280x854","h_23506447_1024.jpg":"1024x683","h_23506447_640.jpg":"640x427","h_23506447_480.jpg":"480x320","h_23506447_340.jpg":"340x227","h_23506447_220.jpg":"220x147","pp_23506447_1280.jpg":"1280x1628","pp_23506447_1024.jpg":"1024x1303","pp_23506447_640.jpg":"640x814","pp_23506447_480.jpg":"480x611","pp_23506447_340.jpg":"340x432","pp_23506447_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2883","hd_23504607_1920.jpg":"1920x1080","k_23504607_1280.jpg":"1280x1280","k_23504607_1024.jpg":"1024x1024","k_23504607_640.jpg":"640x640","k_23504607_480.jpg":"480x480","k_23504607_340.jpg":"340x340","k_23504607_220.jpg":"220x220","o_23504607_1280.jpg":"1280x1922","o_23504607_1024.jpg":"1024x1537","o_23504607_640.jpg":"640x961","o_23504607_480.jpg":"480x720","o_23504607_340.jpg":"340x510","o_23504607_220.jpg":"220x330","h_23504607_1280.jpg":"1280x854","h_23504607_1024.jpg":"1024x683","h_23504607_640.jpg":"640x427","h_23504607_480.jpg":"480x320","h_23504607_340.jpg":"340x227","h_23504607_220.jpg":"220x147","pp_23504607_1280.jpg":"1280x1628","pp_23504607_1024.jpg":"1024x1303","pp_23504607_640.jpg":"640x814","pp_23504607_480.jpg":"480x611","pp_23504607_340.jpg":"340x432","pp_23504607_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1385","hd_23504795_1920.jpg":"1920x1080","k_23504795_1280.jpg":"1280x1280","k_23504795_1024.jpg":"1024x1024","k_23504795_640.jpg":"640x640","k_23504795_480.jpg":"480x480","k_23504795_340.jpg":"340x340","k_23504795_220.jpg":"220x220","o_23504795_1280.jpg":"1280x923","o_23504795_1024.jpg":"1024x738","o_23504795_640.jpg":"640x461","o_23504795_480.jpg":"480x346","o_23504795_340.jpg":"340x245","o_23504795_220.jpg":"220x158","h_23504795_1280.jpg":"1280x854","h_23504795_1024.jpg":"1024x683","h_23504795_640.jpg":"640x427","h_23504795_480.jpg":"480x320","h_23504795_340.jpg":"340x227","h_23504795_220.jpg":"220x147","pp_23504795_1280.jpg":"1280x1628","pp_23504795_1024.jpg":"1024x1303","pp_23504795_640.jpg":"640x814","pp_23504795_480.jpg":"480x611","pp_23504795_340.jpg":"340x432","pp_23504795_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2676","hd_23504803_1920.jpg":"1920x1080","k_23504803_1280.jpg":"1280x1280","k_23504803_1024.jpg":"1024x1024","k_23504803_640.jpg":"640x640","k_23504803_480.jpg":"480x480","k_23504803_340.jpg":"340x340","k_23504803_220.jpg":"220x220","o_23504803_1280.jpg":"1280x1784","o_23504803_1024.jpg":"1024x1427","o_23504803_640.jpg":"640x892","o_23504803_480.jpg":"480x669","o_23504803_340.jpg":"340x473","o_23504803_220.jpg":"220x306","h_23504803_1280.jpg":"1280x854","h_23504803_1024.jpg":"1024x683","h_23504803_640.jpg":"640x427","h_23504803_480.jpg":"480x320","h_23504803_340.jpg":"340x227","h_23504803_220.jpg":"220x147","pp_23504803_1280.jpg":"1280x1628","pp_23504803_1024.jpg":"1024x1303","pp_23504803_640.jpg":"640x814","pp_23504803_480.jpg":"480x611","pp_23504803_340.jpg":"340x432","pp_23504803_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_17853194_1920.jpg":"1920x1080","k_17853194_1280.jpg":"1280x1280","k_17853194_1024.jpg":"1024x1024","k_17853194_640.jpg":"640x640","k_17853194_480.jpg":"480x480","k_17853194_340.jpg":"340x340","k_17853194_220.jpg":"220x220","o_17853194_1280.jpg":"1280x853","o_17853194_1024.jpg":"1024x682","o_17853194_640.jpg":"640x426","o_17853194_480.jpg":"480x320","o_17853194_340.jpg":"340x226","o_17853194_220.jpg":"220x146","h_17853194_1280.jpg":"1280x854","h_17853194_1024.jpg":"1024x683","h_17853194_640.jpg":"640x427","h_17853194_480.jpg":"480x320","h_17853194_340.jpg":"340x227","h_17853194_220.jpg":"220x147","pp_17853194_1280.jpg":"1280x1628","pp_17853194_1024.jpg":"1024x1303","pp_17853194_640.jpg":"640x814","pp_17853194_480.jpg":"480x611","pp_17853194_340.jpg":"340x432","pp_17853194_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_20840510_1920.jpg":"1920x1080","k_20840510_1280.jpg":"1280x1280","k_20840510_1024.jpg":"1024x1024","k_20840510_640.jpg":"640x640","k_20840510_480.jpg":"480x480","k_20840510_340.jpg":"340x340","k_20840510_220.jpg":"220x220","o_20840510_1280.jpg":"1280x1920","o_20840510_1024.jpg":"1024x1536","o_20840510_640.jpg":"640x960","o_20840510_480.jpg":"480x720","o_20840510_340.jpg":"340x510","o_20840510_220.jpg":"220x330","h_20840510_1280.jpg":"1280x854","h_20840510_1024.jpg":"1024x683","h_20840510_640.jpg":"640x427","h_20840510_480.jpg":"480x320","h_20840510_340.jpg":"340x227","h_20840510_220.jpg":"220x147","pp_20840510_1280.jpg":"1280x1628","pp_20840510_1024.jpg":"1024x1303","pp_20840510_640.jpg":"640x814","pp_20840510_480.jpg":"480x611","pp_20840510_340.jpg":"340x432","pp_20840510_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2893","hd_23504899_1920.jpg":"1920x1080","k_23504899_1280.jpg":"1280x1280","k_23504899_1024.jpg":"1024x1024","k_23504899_640.jpg":"640x640","k_23504899_480.jpg":"480x480","k_23504899_340.jpg":"340x340","k_23504899_220.jpg":"220x220","o_23504899_1280.jpg":"1280x1928","o_23504899_1024.jpg":"1024x1542","o_23504899_640.jpg":"640x964","o_23504899_480.jpg":"480x723","o_23504899_340.jpg":"340x512","o_23504899_220.jpg":"220x331","h_23504899_1280.jpg":"1280x854","h_23504899_1024.jpg":"1024x683","h_23504899_640.jpg":"640x427","h_23504899_480.jpg":"480x320","h_23504899_340.jpg":"340x227","h_23504899_220.jpg":"220x147","pp_23504899_1280.jpg":"1280x1628","pp_23504899_1024.jpg":"1024x1303","pp_23504899_640.jpg":"640x814","pp_23504899_480.jpg":"480x611","pp_23504899_340.jpg":"340x432","pp_23504899_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23504923_1920.jpg":"1920x1080","k_23504923_1280.jpg":"1280x1280","k_23504923_1024.jpg":"1024x1024","k_23504923_640.jpg":"640x640","k_23504923_480.jpg":"480x480","k_23504923_340.jpg":"340x340","k_23504923_220.jpg":"220x220","o_23504923_1280.jpg":"1280x853","o_23504923_1024.jpg":"1024x682","o_23504923_640.jpg":"640x426","o_23504923_480.jpg":"480x320","o_23504923_340.jpg":"340x226","o_23504923_220.jpg":"220x146","h_23504923_1280.jpg":"1280x854","h_23504923_1024.jpg":"1024x683","h_23504923_640.jpg":"640x427","h_23504923_480.jpg":"480x320","h_23504923_340.jpg":"340x227","h_23504923_220.jpg":"220x147","pp_23504923_1280.jpg":"1280x1628","pp_23504923_1024.jpg":"1024x1303","pp_23504923_640.jpg":"640x814","pp_23504923_480.jpg":"480x611","pp_23504923_340.jpg":"340x432","pp_23504923_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1024x689","hd_22583206_1920.jpg":"1920x1080","k_22583206_1280.jpg":"1280x1280","k_22583206_1024.jpg":"1024x1024","k_22583206_640.jpg":"640x640","k_22583206_480.jpg":"480x480","k_22583206_340.jpg":"340x340","k_22583206_220.jpg":"220x220","o_22583206_1280.jpg":"1280x861","o_22583206_1024.jpg":"1024x689","o_22583206_640.jpg":"640x430","o_22583206_480.jpg":"480x322","o_22583206_340.jpg":"340x228","o_22583206_220.jpg":"220x148","h_22583206_1280.jpg":"1280x854","h_22583206_1024.jpg":"1024x683","h_22583206_640.jpg":"640x427","h_22583206_480.jpg":"480x320","h_22583206_340.jpg":"340x227","h_22583206_220.jpg":"220x147","pp_22583206_1280.jpg":"1280x1628","pp_22583206_1024.jpg":"1024x1303","pp_22583206_640.jpg":"640x814","pp_22583206_480.jpg":"480x611","pp_22583206_340.jpg":"340x432","pp_22583206_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1758x2806","hd_23504974_1920.jpg":"1920x1080","k_23504974_1280.jpg":"1280x1280","k_23504974_1024.jpg":"1024x1024","k_23504974_640.jpg":"640x640","k_23504974_480.jpg":"480x480","k_23504974_340.jpg":"340x340","k_23504974_220.jpg":"220x220","o_23504974_1280.jpg":"1280x2043","o_23504974_1024.jpg":"1024x1634","o_23504974_640.jpg":"640x1021","o_23504974_480.jpg":"480x766","o_23504974_340.jpg":"340x542","o_23504974_220.jpg":"220x351","h_23504974_1280.jpg":"1280x854","h_23504974_1024.jpg":"1024x683","h_23504974_640.jpg":"640x427","h_23504974_480.jpg":"480x320","h_23504974_340.jpg":"340x227","h_23504974_220.jpg":"220x147","pp_23504974_1280.jpg":"1280x1628","pp_23504974_1024.jpg":"1024x1303","pp_23504974_640.jpg":"640x814","pp_23504974_480.jpg":"480x611","pp_23504974_340.jpg":"340x432","pp_23504974_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1700x2116","hd_23485779_1920.jpg":"1920x1080","k_23485779_1280.jpg":"1280x1280","k_23485779_1024.jpg":"1024x1024","k_23485779_640.jpg":"640x640","k_23485779_480.jpg":"480x480","k_23485779_340.jpg":"340x340","k_23485779_220.jpg":"220x220","o_23485779_1280.jpg":"1280x1593","o_23485779_1024.jpg":"1024x1274","o_23485779_640.jpg":"640x796","o_23485779_480.jpg":"480x597","o_23485779_340.jpg":"340x423","o_23485779_220.jpg":"220x273","h_23485779_1280.jpg":"1280x854","h_23485779_1024.jpg":"1024x683","h_23485779_640.jpg":"640x427","h_23485779_480.jpg":"480x320","h_23485779_340.jpg":"340x227","h_23485779_220.jpg":"220x147","pp_23485779_1280.jpg":"1280x1628","pp_23485779_1024.jpg":"1024x1303","pp_23485779_640.jpg":"640x814","pp_23485779_480.jpg":"480x611","pp_23485779_340.jpg":"340x432","pp_23485779_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_23468964_1920.jpg":"1920x1080","k_23468964_1280.jpg":"1280x1280","k_23468964_1024.jpg":"1024x1024","k_23468964_640.jpg":"640x640","k_23468964_480.jpg":"480x480","k_23468964_340.jpg":"340x340","k_23468964_220.jpg":"220x220","o_23468964_1280.jpg":"1280x1920","o_23468964_1024.jpg":"1024x1536","o_23468964_640.jpg":"640x960","o_23468964_480.jpg":"480x720","o_23468964_340.jpg":"340x510","o_23468964_220.jpg":"220x330","h_23468964_1280.jpg":"1280x854","h_23468964_1024.jpg":"1024x683","h_23468964_640.jpg":"640x427","h_23468964_480.jpg":"480x320","h_23468964_340.jpg":"340x227","h_23468964_220.jpg":"220x147","pp_23468964_1280.jpg":"1280x1628","pp_23468964_1024.jpg":"1024x1303","pp_23468964_640.jpg":"640x814","pp_23468964_480.jpg":"480x611","pp_23468964_340.jpg":"340x432","pp_23468964_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2881","hd_21092870_1920.jpg":"1920x1080","k_21092870_1280.jpg":"1280x1280","k_21092870_1024.jpg":"1024x1024","k_21092870_640.jpg":"640x640","k_21092870_480.jpg":"480x480","k_21092870_340.jpg":"340x340","k_21092870_220.jpg":"220x220","o_21092870_1280.jpg":"1280x1920","o_21092870_1024.jpg":"1024x1536","o_21092870_640.jpg":"640x960","o_21092870_480.jpg":"480x720","o_21092870_340.jpg":"340x510","o_21092870_220.jpg":"220x330","h_21092870_1280.jpg":"1280x854","h_21092870_1024.jpg":"1024x683","h_21092870_640.jpg":"640x427","h_21092870_480.jpg":"480x320","h_21092870_340.jpg":"340x227","h_21092870_220.jpg":"220x147","pp_21092870_1280.jpg":"1280x1628","pp_21092870_1024.jpg":"1024x1303","pp_21092870_640.jpg":"640x814","pp_21092870_480.jpg":"480x611","pp_21092870_340.jpg":"340x432","pp_21092870_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_21231056_1920.jpg":"1920x1080","k_21231056_1280.jpg":"1280x1280","k_21231056_1024.jpg":"1024x1024","k_21231056_640.jpg":"640x640","k_21231056_480.jpg":"480x480","k_21231056_340.jpg":"340x340","k_21231056_220.jpg":"220x220","o_21231056_1280.jpg":"1280x853","o_21231056_1024.jpg":"1024x682","o_21231056_640.jpg":"640x426","o_21231056_480.jpg":"480x320","o_21231056_340.jpg":"340x226","o_21231056_220.jpg":"220x146","h_21231056_1280.jpg":"1280x854","h_21231056_1024.jpg":"1024x683","h_21231056_640.jpg":"640x427","h_21231056_480.jpg":"480x320","h_21231056_340.jpg":"340x227","h_21231056_220.jpg":"220x147","pp_21231056_1280.jpg":"1280x1628","pp_21231056_1024.jpg":"1024x1303","pp_21231056_640.jpg":"640x814","pp_21231056_480.jpg":"480x611","pp_21231056_340.jpg":"340x432","pp_21231056_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2793","hd_23449618_1920.jpg":"1920x1080","k_23449618_1280.jpg":"1280x1280","k_23449618_1024.jpg":"1024x1024","k_23449618_640.jpg":"640x640","k_23449618_480.jpg":"480x480","k_23449618_340.jpg":"340x340","k_23449618_220.jpg":"220x220","o_23449618_1280.jpg":"1280x1862","o_23449618_1024.jpg":"1024x1489","o_23449618_640.jpg":"640x931","o_23449618_480.jpg":"480x698","o_23449618_340.jpg":"340x494","o_23449618_220.jpg":"220x320","h_23449618_1280.jpg":"1280x854","h_23449618_1024.jpg":"1024x683","h_23449618_640.jpg":"640x427","h_23449618_480.jpg":"480x320","h_23449618_340.jpg":"340x227","h_23449618_220.jpg":"220x147","pp_23449618_1280.jpg":"1280x1628","pp_23449618_1024.jpg":"1024x1303","pp_23449618_640.jpg":"640x814","pp_23449618_480.jpg":"480x611","pp_23449618_340.jpg":"340x432","pp_23449618_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1400x1803","hd_23505160_1920.jpg":"1920x1080","k_23505160_1280.jpg":"1280x1280","k_23505160_1024.jpg":"1024x1024","k_23505160_640.jpg":"640x640","k_23505160_480.jpg":"480x480","k_23505160_340.jpg":"340x340","k_23505160_220.jpg":"220x220","o_23505160_1280.jpg":"1280x1648","o_23505160_1024.jpg":"1024x1318","o_23505160_640.jpg":"640x824","o_23505160_480.jpg":"480x618","o_23505160_340.jpg":"340x437","o_23505160_220.jpg":"220x283","h_23505160_1280.jpg":"1280x854","h_23505160_1024.jpg":"1024x683","h_23505160_640.jpg":"640x427","h_23505160_480.jpg":"480x320","h_23505160_340.jpg":"340x227","h_23505160_220.jpg":"220x147","pp_23505160_1280.jpg":"1280x1628","pp_23505160_1024.jpg":"1024x1303","pp_23505160_640.jpg":"640x814","pp_23505160_480.jpg":"480x611","pp_23505160_340.jpg":"340x432","pp_23505160_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_23369806_1920.jpg":"1920x1080","k_23369806_1280.jpg":"1280x1280","k_23369806_1024.jpg":"1024x1024","k_23369806_640.jpg":"640x640","k_23369806_480.jpg":"480x480","k_23369806_340.jpg":"340x340","k_23369806_220.jpg":"220x220","o_23369806_1280.jpg":"1280x1920","o_23369806_1024.jpg":"1024x1536","o_23369806_640.jpg":"640x960","o_23369806_480.jpg":"480x720","o_23369806_340.jpg":"340x510","o_23369806_220.jpg":"220x330","h_23369806_1280.jpg":"1280x854","h_23369806_1024.jpg":"1024x683","h_23369806_640.jpg":"640x427","h_23369806_480.jpg":"480x320","h_23369806_340.jpg":"340x227","h_23369806_220.jpg":"220x147","pp_23369806_1280.jpg":"1280x1628","pp_23369806_1024.jpg":"1024x1303","pp_23369806_640.jpg":"640x814","pp_23369806_480.jpg":"480x611","pp_23369806_340.jpg":"340x432","pp_23369806_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2532","hd_19318286_1920.jpg":"1920x1080","k_19318286_1280.jpg":"1280x1280","k_19318286_1024.jpg":"1024x1024","k_19318286_640.jpg":"640x640","k_19318286_480.jpg":"480x480","k_19318286_340.jpg":"340x340","k_19318286_220.jpg":"220x220","o_19318286_1280.jpg":"1280x1688","o_19318286_1024.jpg":"1024x1350","o_19318286_640.jpg":"640x844","o_19318286_480.jpg":"480x633","o_19318286_340.jpg":"340x448","o_19318286_220.jpg":"220x290","h_19318286_1280.jpg":"1280x854","h_19318286_1024.jpg":"1024x683","h_19318286_640.jpg":"640x427","h_19318286_480.jpg":"480x320","h_19318286_340.jpg":"340x227","h_19318286_220.jpg":"220x147","pp_19318286_1280.jpg":"1280x1628","pp_19318286_1024.jpg":"1024x1303","pp_19318286_640.jpg":"640x814","pp_19318286_480.jpg":"480x611","pp_19318286_340.jpg":"340x432","pp_19318286_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1024x715","hd_23015890_1920.jpg":"1920x1080","k_23015890_1280.jpg":"1280x1280","k_23015890_1024.jpg":"1024x1024","k_23015890_640.jpg":"640x640","k_23015890_480.jpg":"480x480","k_23015890_340.jpg":"340x340","k_23015890_220.jpg":"220x220","o_23015890_1280.jpg":"1280x893","o_23015890_1024.jpg":"1024x715","o_23015890_640.jpg":"640x446","o_23015890_480.jpg":"480x335","o_23015890_340.jpg":"340x237","o_23015890_220.jpg":"220x153","h_23015890_1280.jpg":"1280x854","h_23015890_1024.jpg":"1024x683","h_23015890_640.jpg":"640x427","h_23015890_480.jpg":"480x320","h_23015890_340.jpg":"340x227","h_23015890_220.jpg":"220x147","pp_23015890_1280.jpg":"1280x1628","pp_23015890_1024.jpg":"1024x1303","pp_23015890_640.jpg":"640x814","pp_23015890_480.jpg":"480x611","pp_23015890_340.jpg":"340x432","pp_23015890_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_21202640_1920.jpg":"1920x1080","k_21202640_1280.jpg":"1280x1280","k_21202640_1024.jpg":"1024x1024","k_21202640_640.jpg":"640x640","k_21202640_480.jpg":"480x480","k_21202640_340.jpg":"340x340","k_21202640_220.jpg":"220x220","o_21202640_1280.jpg":"1280x853","o_21202640_1024.jpg":"1024x682","o_21202640_640.jpg":"640x426","o_21202640_480.jpg":"480x320","o_21202640_340.jpg":"340x226","o_21202640_220.jpg":"220x146","h_21202640_1280.jpg":"1280x854","h_21202640_1024.jpg":"1024x683","h_21202640_640.jpg":"640x427","h_21202640_480.jpg":"480x320","h_21202640_340.jpg":"340x227","h_21202640_220.jpg":"220x147","pp_21202640_1280.jpg":"1280x1628","pp_21202640_1024.jpg":"1024x1303","pp_21202640_640.jpg":"640x814","pp_21202640_480.jpg":"480x611","pp_21202640_340.jpg":"340x432","pp_21202640_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1367x2264","hd_23505177_1920.jpg":"1920x1080","k_23505177_1280.jpg":"1280x1280","k_23505177_1024.jpg":"1024x1024","k_23505177_640.jpg":"640x640","k_23505177_480.jpg":"480x480","k_23505177_340.jpg":"340x340","k_23505177_220.jpg":"220x220","o_23505177_1280.jpg":"1280x2119","o_23505177_1024.jpg":"1024x1695","o_23505177_640.jpg":"640x1059","o_23505177_480.jpg":"480x794","o_23505177_340.jpg":"340x563","o_23505177_220.jpg":"220x364","h_23505177_1280.jpg":"1280x854","h_23505177_1024.jpg":"1024x683","h_23505177_640.jpg":"640x427","h_23505177_480.jpg":"480x320","h_23505177_340.jpg":"340x227","h_23505177_220.jpg":"220x147","pp_23505177_1280.jpg":"1280x1628","pp_23505177_1024.jpg":"1024x1303","pp_23505177_640.jpg":"640x814","pp_23505177_480.jpg":"480x611","pp_23505177_340.jpg":"340x432","pp_23505177_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1374","hd_17181700_1920.jpg":"1920x1080","k_17181700_1280.jpg":"1280x1280","k_17181700_1024.jpg":"1024x1024","k_17181700_640.jpg":"640x640","k_17181700_480.jpg":"480x480","k_17181700_340.jpg":"340x340","k_17181700_220.jpg":"220x220","o_17181700_1280.jpg":"1280x916","o_17181700_1024.jpg":"1024x732","o_17181700_640.jpg":"640x458","o_17181700_480.jpg":"480x343","o_17181700_340.jpg":"340x243","o_17181700_220.jpg":"220x157","h_17181700_1280.jpg":"1280x854","h_17181700_1024.jpg":"1024x683","h_17181700_640.jpg":"640x427","h_17181700_480.jpg":"480x320","h_17181700_340.jpg":"340x227","h_17181700_220.jpg":"220x147","pp_17181700_1280.jpg":"1280x1628","pp_17181700_1024.jpg":"1024x1303","pp_17181700_640.jpg":"640x814","pp_17181700_480.jpg":"480x611","pp_17181700_340.jpg":"340x432","pp_17181700_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_21878510_1920.jpg":"1920x1080","k_21878510_1280.jpg":"1280x1280","k_21878510_1024.jpg":"1024x1024","k_21878510_640.jpg":"640x640","k_21878510_480.jpg":"480x480","k_21878510_340.jpg":"340x340","k_21878510_220.jpg":"220x220","o_21878510_1280.jpg":"1280x853","o_21878510_1024.jpg":"1024x682","o_21878510_640.jpg":"640x426","o_21878510_480.jpg":"480x320","o_21878510_340.jpg":"340x226","o_21878510_220.jpg":"220x146","h_21878510_1280.jpg":"1280x854","h_21878510_1024.jpg":"1024x683","h_21878510_640.jpg":"640x427","h_21878510_480.jpg":"480x320","h_21878510_340.jpg":"340x227","h_21878510_220.jpg":"220x147","pp_21878510_1280.jpg":"1280x1628","pp_21878510_1024.jpg":"1024x1303","pp_21878510_640.jpg":"640x814","pp_21878510_480.jpg":"480x611","pp_21878510_340.jpg":"340x432","pp_21878510_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_23505184_1920.jpg":"1920x1080","k_23505184_1280.jpg":"1280x1280","k_23505184_1024.jpg":"1024x1024","k_23505184_640.jpg":"640x640","k_23505184_480.jpg":"480x480","k_23505184_340.jpg":"340x340","k_23505184_220.jpg":"220x220","o_23505184_1280.jpg":"1280x1920","o_23505184_1024.jpg":"1024x1536","o_23505184_640.jpg":"640x960","o_23505184_480.jpg":"480x720","o_23505184_340.jpg":"340x510","o_23505184_220.jpg":"220x330","h_23505184_1280.jpg":"1280x854","h_23505184_1024.jpg":"1024x683","h_23505184_640.jpg":"640x427","h_23505184_480.jpg":"480x320","h_23505184_340.jpg":"340x227","h_23505184_220.jpg":"220x147","pp_23505184_1280.jpg":"1280x1628","pp_23505184_1024.jpg":"1024x1303","pp_23505184_640.jpg":"640x814","pp_23505184_480.jpg":"480x611","pp_23505184_340.jpg":"340x432","pp_23505184_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_23505185_1920.jpg":"1920x1080","k_23505185_1280.jpg":"1280x1280","k_23505185_1024.jpg":"1024x1024","k_23505185_640.jpg":"640x640","k_23505185_480.jpg":"480x480","k_23505185_340.jpg":"340x340","k_23505185_220.jpg":"220x220","o_23505185_1280.jpg":"1280x1920","o_23505185_1024.jpg":"1024x1536","o_23505185_640.jpg":"640x960","o_23505185_480.jpg":"480x720","o_23505185_340.jpg":"340x510","o_23505185_220.jpg":"220x330","h_23505185_1280.jpg":"1280x854","h_23505185_1024.jpg":"1024x683","h_23505185_640.jpg":"640x427","h_23505185_480.jpg":"480x320","h_23505185_340.jpg":"340x227","h_23505185_220.jpg":"220x147","pp_23505185_1280.jpg":"1280x1628","pp_23505185_1024.jpg":"1024x1303","pp_23505185_640.jpg":"640x814","pp_23505185_480.jpg":"480x611","pp_23505185_340.jpg":"340x432","pp_23505185_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1024x682","hd_22099546_1920.jpg":"1920x1080","k_22099546_1280.jpg":"1280x1280","k_22099546_1024.jpg":"1024x1024","k_22099546_640.jpg":"640x640","k_22099546_480.jpg":"480x480","k_22099546_340.jpg":"340x340","k_22099546_220.jpg":"220x220","o_22099546_1280.jpg":"1280x852","o_22099546_1024.jpg":"1024x682","o_22099546_640.jpg":"640x426","o_22099546_480.jpg":"480x319","o_22099546_340.jpg":"340x226","o_22099546_220.jpg":"220x146","h_22099546_1280.jpg":"1280x854","h_22099546_1024.jpg":"1024x683","h_22099546_640.jpg":"640x427","h_22099546_480.jpg":"480x320","h_22099546_340.jpg":"340x227","h_22099546_220.jpg":"220x147","pp_22099546_1280.jpg":"1280x1628","pp_22099546_1024.jpg":"1024x1303","pp_22099546_640.jpg":"640x814","pp_22099546_480.jpg":"480x611","pp_22099546_340.jpg":"340x432","pp_22099546_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_20886408_1920.jpg":"1920x1080","k_20886408_1280.jpg":"1280x1280","k_20886408_1024.jpg":"1024x1024","k_20886408_640.jpg":"640x640","k_20886408_480.jpg":"480x480","k_20886408_340.jpg":"340x340","k_20886408_220.jpg":"220x220","o_20886408_1280.jpg":"1280x1920","o_20886408_1024.jpg":"1024x1536","o_20886408_640.jpg":"640x960","o_20886408_480.jpg":"480x720","o_20886408_340.jpg":"340x510","o_20886408_220.jpg":"220x330","h_20886408_1280.jpg":"1280x854","h_20886408_1024.jpg":"1024x683","h_20886408_640.jpg":"640x427","h_20886408_480.jpg":"480x320","h_20886408_340.jpg":"340x227","h_20886408_220.jpg":"220x147","pp_20886408_1280.jpg":"1280x1628","pp_20886408_1024.jpg":"1024x1303","pp_20886408_640.jpg":"640x814","pp_20886408_480.jpg":"480x611","pp_20886408_340.jpg":"340x432","pp_20886408_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7563607 Threads: 4 Questions: 1545399765 Slow queries: 4706242 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 111059518 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 31 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/ovo-je-25-najbogatijih-pjevacica-na-svijetu-jedna-se-kraljevski-udala-druga-debelo-profitirala-na-bozicu-jedno-ime-necete-ni-znati-a-stekla-je-kapital-kuhacom-evo-price-1228698 [printLink] => /scena/showbiz/ovo-je-25-najbogatijih-pjevacica-na-svijetu-jedna-se-kraljevski-udala-druga-debelo-profitirala-na-bozicu-jedno-ime-necete-ni-znati-a-stekla-je-kapital-kuhacom-evo-price-1228698?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 675402 [name] => pjevačice [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-04-25 17:14:37 [main_article_id] => 0 [alias] => pjevacice [link] => /tag/pjevacice ) [1] => stdClass Object ( [id] => 331729 [name] => glazba [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => glazba [link] => /tag/glazba ) [2] => stdClass Object ( [id] => 528587 [name] => lista [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => lista [link] => /tag/lista ) [3] => stdClass Object ( [id] => 355024 [name] => bogatstvo [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => bogatstvo [link] => /tag/bogatstvo ) [4] => stdClass Object ( [id] => 452507 [name] => rihanna [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => rihanna [link] => /tag/rihanna ) [5] => stdClass Object ( [id] => 227739 [name] => beyonce [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => beyonce [link] => /tag/beyonce ) [6] => stdClass Object ( [id] => 308188 [name] => madonna [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => madonna [link] => /tag/madonna ) [7] => stdClass Object ( [id] => 491934 [name] => celine dion [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => celine-dion [link] => /tag/celine-dion ) [8] => stdClass Object ( [id] => 173601 [name] => cher [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => cher [link] => /tag/cher ) [9] => stdClass Object ( [id] => 692569 [name] => pop zvijezde [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-09-30 19:57:53 [main_article_id] => 0 [alias] => pop-zvijezde [link] => /tag/pop-zvijezde ) [10] => stdClass Object ( [id] => 692570 [name] => country glazba [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-09-30 19:57:53 [main_article_id] => 0 [alias] => country-glazba [link] => /tag/country-glazba ) [11] => stdClass Object ( [id] => 265317 [name] => Dolly Parton [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => dolly-parton [link] => /tag/dolly-parton ) [12] => stdClass Object ( [id] => 289887 [name] => ariana grande [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ariana-grande [link] => /tag/ariana-grande ) [13] => stdClass Object ( [id] => 520391 [name] => Tina Turner [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tina-turner [link] => /tag/tina-turner ) [14] => stdClass Object ( [id] => 610535 [name] => barbra streisand [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-06-15 22:03:01 [main_article_id] => 0 [alias] => barbra-streisand [link] => /tag/barbra-streisand ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Ovo je 25 najbogatijih pjevačica na svijetu: jedna se kraljevski udala, druga debelo profitirala na Božiću. Jedno ime nećete ni znati, a stekla je kapital kuhačom! Evo priče [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-13-20-15-41-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23506655.jpg [galleryCount] => 28 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => AFP [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23506655.jpg [title] => AFP ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23506447.jpg [title] => /Shutterstock ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23504607.jpg [title] => Karin Tornblom/Tt News Agency Via Afp ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23504795.jpg [title] => Robyn Beck/Afp ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23504803.jpg [title] => Fpa/Full Picture Agency Via Afp ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/17853194.jpg [title] => Robyn Beck/Afp ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/20840510.jpg [title] => Niklas Halle‘n/Afp ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23504899.jpg [title] => /Afp ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23504923.jpg [title] => Paul Bergen/Anp Via Afp ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/22583206.jpg [title] => Angela Weiss/Afp ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23504974.jpg [title] => Sven Nackstrand/Afp ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23485779.jpg [title] => Pierre-philippe Marcou/Afp ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23468964.jpg [title] => Theo Wargo/Afp ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/21092870.jpg [title] => Patrick T. Fallon/Afp ) [14] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/21231056.jpg [title] => Robyn Beck/Afp ) [15] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23449618.jpg [title] => Michael Tran/Afp ) [16] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23505160.jpg [title] => Matt Campbell/Afp ) [17] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23369806.jpg [title] => Valerie Macon/Afp ) [18] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/19318286.jpg [title] => Angela Weiss/Afp ) [19] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23015890.jpg [title] => Angela Weiss/Afp ) [20] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/21202640.jpg [title] => Shutterstock/Shutterstock ) [21] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23505177.jpg [title] => Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance Via Afp ) [22] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/17181700.jpg [title] => Kevin Winter/Getty Images Via Afp ) [23] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/21878510.jpg [title] => Bridget Bennett/Afp ) [24] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23505184.jpg [title] => Hector Mata/Afp ) [25] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/23505185.jpg [title] => Eyepix/Nurphoto Via Afp ) [26] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/22099546.jpg [title] => Dennis Van Tine/geisler-fotopres/Dpa Picture-alliance Via Afp ) [27] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/09/30/20886408.jpg [title] => Mike Coppola/Afp ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Neke od najbogatijih žena na svijetu pripadnice su glazbene industrije. Svaka od ovih talentiranih pjevačica proslavila se u industriji prvenstveno glazbom, a zatim je svoju slavu pametno iskoristila pretvorivši je i u druge unosne izvore prihoda.

Dok se neke od izvođačica striktno drže koncerata, albuma, ploča i glazbenih TV-emisija, druge šire svoju djelatnost, okušavajući se i u filmskoj industriji, modellingu ili proizvodnji beauty linija.

 

Ovo je 25 najbogatijih žena u glazbenoj industriji i aspekti koji su akumulirali njihovo bogatstvo:

---

image
Karin Tornblom/Tt News Agency Via Afp
---

#25 Agnetha Fältskog

- Neto vrijednost: 200 milijuna dolara

Agnetha Fältskog bila je dio megapopularnog švedskog kvarteta ABBA. A njena neto vrijednost nije samo produkt popularnih pjesama poput "Dancing Queen" ili "Gimme gimme". Ona ima vlastitu producentsku tvrtku, što uvelike pridonosi njezinom računu.

---

image
Robyn Beck/Afp
---

#24 Pink

- Neto vrijednost: 200 milijuna dolara

Pink je jedna od svjetski najprodavanijih izvođačica s više od 90 milijuna prodanih ploča. Ipak, ova popularna pjevačica također zarađuje od promocija. Neke od tvrtki koje Pink promovira uključuju T-Mobile, Covergirl i mnoge druge.

---

image
Fpa/Full Picture Agency Via Afp
---

#23 Ariana Grande

- Neto vrijednost: 200 milijuna dolara

Prihodi Ariane Grande obično su povezani s njezinom glazbom, ali i ugovorima o sponzorstvu. Pjevačica si je, međutim, nedavno pronašla još jedan izvor prihoda. Godine 2021. Grande je potpisala ugovor s televizijskim showom "The Voice" kao celebrity-sutkinja. Ariana se može pohvaliti i popularnom linijom parfema, ali i kozmetičkom linijom "r.e.m. beauty".

---

image
Niklas Halle‘n/Afp
---

#22 Adele

- Neto vrijednost: 220 milijuna dolara

Adelini obožavatelji ‘luduju‘ za njezinim koncertima, što ih čini značajnim izvorom prihoda ove pjevačice. Adele jako dobro zarađuje i prodajom albuma. I to u vrijeme kad je baš taj aspekt u krizi na svjetskoj razini godinama. Iznimke puno govore o njihovoj iznimnosti. 

---

image
/Afp
---

#21 Tina Turner

- Neto vrijednost: 250 milijuna dolara

Slavna pjevačica i glumica Tina Turner svoje je bogatstvo stekla putem ta dva kreativna kanala. Ali Turner je i oborila rekord prodavši više ulaznica za koncert od bilo kojeg drugog solo izvođača na svijetu za vrijeme svog koncerta u Rio De Janeiru 1988. godine.

---

image
Paul Bergen/Anp Via Afp
---

#20 Diana Ross 

- Neto vrijednost: 250 milijuna dolara

Kao pjevačica legendarne grupe The Supremes, Diana Ross, odigrala je kapitalnu ulogu u usponu najprodavanije grupe svih vremena. I Ross tu nije stala. Nakon što je sama krenula kao solo umjetnica, otisnula se i u filmsku industriju. Na velikom platnu je 1972. godine glumila poznatu pjevačicu, Billie Holiday u filmu "Lady Sings the Blues".

---

image
Angela Weiss/Afp
---

#19 Bette Midler

- Neto vrijednost: 250 milijuna dolara

Bette Midler se proslavila kao pjevačica, ali pravo bogatstvo je zaradila kao uspješna glumica. 1985. je pokrenula i vlastitu producentsku tvrtku All Girl Productions. Uz sve to, uspješna je i kao redateljica i spisateljica.

---

image
Sven Nackstrand/Afp
---

#18 Anni-Frid Lyngstad 

- Neto vrijednost: 300 milijuna dolara

Još jedna članica slavne ABBA-e, Anni-Frid Lyngstad ima neobičan izvor bogatstva izvan prodaje ploča. Naime, u 1990-ima, desetljeće nakon raspada pop grupe, pjevačica se udala za člana kraljevske obitelji, postavši tako princeza Reuss i grofica od Plauena.

---

image
Pierre-philippe Marcou/Afp
---

#17 Shakira 

- Neto vrijednost: 300 milijuna dolara

Shakira se uspješno proslavila kao glazbenica na španjolskom i engleskom jeziku. Priča se da je prodala svoj katalog ploča za 100 milijuna dolara te da je potpisala ugovor s Live Nationom vrijedan 300 milijuna dolara.

---

image
Theo Wargo/Afp
---

#16 Mariah Carey

- Neto vrijednost: 320 milijuna dolara

Mariah Carey obogatila se sklapanjem značajnih poslova s diskografskim kućama. Navodno je njezin ugovor s Universalom iznosio 7,5 milijuna dolara po albumu, a kad joj je jedan ugovor propao, povukla se s 28 milijuna dolara.

Jedan od njezinih hitova  "All I Want for Christmas Is You" iz 1994. godine postao je božićni evergreen na kojemu sustavno množi zaradu. Carey je također zaradila više od 60 milijuna dolara samo na glazbenim streaming stranicama. 

---

image
Patrick T. Fallon/Afp
---

#15 Lady Gaga 

- Neto vrijednost: 320 milijuna dolara

Lady Gaga svjetski je poznata pjevačica s brojnim hitovima iza sebe. Povrh svoje glazbene karijere, pokazala se i sjajnom i profitabilnom glumicom. Zaradila je značajnu količinu novca od svoje linije šminke, ali i etikete parfema koju je pokrenula 2012. pod nazivom Fame.

---

image
Robyn Beck/Afp
---

#14 Katy Perry

- Neto vrijednost: 330 milijuna dolara

Katy Perry zaradila je mnogo novca od svojih turneja i prodaje ploča. Još jedan veliki izvor prihoda za Perry: sutkinja je u iznimno popularnom televizijskom showu "American Idol". Perry je navodno najplaćenija sutkinja u showu, jer zarađuje vrtoglavih 25 milijuna dolara po sezoni.

---

image
Michael Tran/Afp
---

#13 Cher

- Neto vrijednost: 360 milijuna dolara

Cher je među mnogima omiljena glazbenica, ali nije dopustila da joj pjevanje bude jedini izvor prihoda ili umjetničkog izražavanja. Zvijezda je odigrala izvrsne filmske uloge, poput one u "Mjesečini", za koju je osvojila Oscara za najbolju glumicu.

---

image
Matt Campbell/Afp
---

#12 Trisha Yearwood 

- Neto vrijednost: 400 milijuna dolara

Trisha Yearwood iznimno je uspješna zvijezda country glazbe. Osim ljubavi prema pjevanju, Trisha i svoju strast prema kuhanju pretvorila u izvor prihoda. Yearwood prikazuje emisiju na Food Networku pod nazivom "Trishina južnjačka kuhinja", koju obožavaju milijuni.

---

image
Valerie Macon/Afp
---

#11 Taylor Swift 

- Neto vrijednost: 400 milijuna dolara

Obožavatelji i obožavateljice Taylor Swift (koji sebe nazivaju "Swifties") jako su odani ovoj pop ikoni koja ima nekoliko najprodavanijih ploča svih vremena, a značajan izvor prihoda dolazi i od njezine robne linije. Taylor također drži rekord za turneju s najvećom zaradom svih vremena.

---

image
Angela Weiss/Afp
---

#10 Shania Twain

- Neto vrijednost: 400 milijuna dolara

Glazba Shanie Twain najprodavanija je u povijesti country glazbe. Naime, Shaia je prodala više od 100 milijuna ploča. Twain je napisala autobiografiju 2011., koja je bila vrlo prodavana, u nekoliko TV showova, uključujući "RuPaul‘s Drag Race" i "American Idol", zarađivala je kao sutkinja.

---

image
Angela Weiss/Afp
---

#9 Jennifer Lopez 

- Neto vrijednost: 400 milijuna dolara

"Jenny iz kvarta" je "ubola" sve, i hitove i turneje i filmove. Svom nevjerojatnom bogatstvu dodala je i prihod koji ubire kao sutkinja u "American Idolu", za koji je navodno bila plaćena 20 milijuna dolara po sezoni.

---

image
Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance Via Afp
---

#8 Barbra Streisand

- Neto vrijednost: 400 milijuna dolara

Barbra Streisand legendarna je pjevačica koja je zaradila novac na brojne načine. Uz pjevanje, imala je glavne uloge  u mnogim poznatim filmovima i TV emisijama, što je uvelike povećalo njezinu neto vrijednost.

---

image
Shutterstock/Shutterstock
---

#7 Victoria Beckham

- Neto vrijednost: 450 milijuna dolara

Victoria Beckham započela je kao Posh Spice u skupini Spice Girls 1990-ih. Kad se grupa raspala, Beckham je postala vrlo uspješna modna dizajnerica, koja ozbiljno drma svjetskom modnom scenom. 

---

image
Eyepix/Nurphoto Via Afp
---

#6 Gloria Estefan 

- Neto vrijednost: 500 milijuna dolara

Veliki dio bogatstva Glorije Estefan dolazi od prodaje glazbenih ploča i CD-ova i turneja. Međutim, ova je pjevačica postigla uspjeh i kao članica benda i solo umjetnica. 

---

image
Kevin Winter/Getty Images Via Afp
---

#5 Beyoncé Knowles 

- Neto vrijednost: 500 milijuna dolara

Beyoncé Knowles jedna je od najpoznatijih žena na svijetu. Počela je gomilati bogatstvo izdajući hit singlove i ploče. Od tada je generirala brojne druge izvore prihoda, od kojih je najuspješnija modna linija Ivy Park.

---

image
Bridget Bennett/Afp
---

#4 Dolly Parton

- Neto vrijednost: 650 milijuna dolara

Dolly Parton je stvorila otprilike 40 top 10 albuma country glazbe. I to nije jedini izvor njenog bogatstva. Pjevačica je također postigla enormni uspjeh glumeći u filmovima i pišući knjige, uključujući i onu koju je napisala zajedno s piscem bestsellera, Jamesom Pattersonom.

---

image
Hector Mata/Afp
---

#3 Céline Dion

- Neto vrijednost: 800 milijuna dolara

Céline Dion pjevačica je s mnogim svjetski slavnim megahitovima, poput "My Heart Will Go On" iz vrlo popularnog filma "Titanic". Značajno je zaradila od svojih stalnih nastupa u Las Vegasu, gdje zarađuje otprilike pola milijuna dolara po koncertu.

---

image
Dennis Van Tine/geisler-fotopres/Dpa Picture-alliance Via Afp
---

#2 Madonna

- Neto vrijednost: 850 milijuna dolara

Madonna je pop ikona, a takve su joj i zarade. Enormne. Tijekom godina ova superzvijezda je povećala svoju neto vrijednost na sve moguće načine, glumom, pametnim izdavačkim ugovorima, suradnjama.

---

image
Mike Coppola/Afp
---

#1 Rihanna

- Neto bogatstvo: 1,7 milijardi dolara

Rihanna je jedna od najpoznatijih žena, čija su slava i zarada nezaustavljivo krenuli nakon hita "Umbrella". Njezina popularnost ne gubi na snazi ni najmanje, nakon više od desetljeća. Ipak, ono što je Rihannu lansiralo u teritorij milijardera bila je njezina linija donjeg rublja Savage x Fenty, ali i linija šminke Fenty beauty.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
AFP /Shutterstock Karin Tornblom/Tt News Agency Via Afp Robyn Beck/Afp Fpa/Full Picture Agency Via Afp Robyn Beck/Afp Niklas Halle‘n/Afp /Afp Paul Bergen/Anp Via Afp Angela Weiss/Afp Sven Nackstrand/Afp Pierre-philippe Marcou/Afp Theo Wargo/Afp Patrick T. Fallon/Afp Robyn Beck/Afp Michael Tran/Afp Matt Campbell/Afp Valerie Macon/Afp Angela Weiss/Afp Angela Weiss/Afp Shutterstock/Shutterstock Hubert Boesl/Dpa Picture-alliance Via Afp Kevin Winter/Getty Images Via Afp Bridget Bennett/Afp Hector Mata/Afp Eyepix/Nurphoto Via Afp Dennis Van Tine/geisler-fotopres/Dpa Picture-alliance Via Afp Mike Coppola/Afp
AFP
[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/ovo-je-25-najbogatijih-pjevacica-na-svijetu-jedna-se-kraljevski-udala-druga-debelo-profitirala-na-bozicu-jedno-ime-necete-ni-znati-a-stekla-je-kapital-kuhacom-evo-price-1228698 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=b6fa51a353c21dfee7b40ecc0f0a04c5d50cfe93 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Ovo+je+25+najbogatijih+pjeva%C4%8Dica+na+svijetu%3A+jedna+se+kraljevski+udala%2C+druga+debelo+profitirala+na+Bo%C5%BEi%C4%87u.+Jedno+ime+ne%C4%87ete+ni+znati%2C+a+stekla+je+kapital+kuha%C4%8Dom%21+Evo+pri%C4%8De&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fovo-je-25-najbogatijih-pjevacica-na-svijetu-jedna-se-kraljevski-udala-druga-debelo-profitirala-na-bozicu-jedno-ime-necete-ni-znati-a-stekla-je-kapital-kuhacom-evo-price-1228698 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fovo-je-25-najbogatijih-pjevacica-na-svijetu-jedna-se-kraljevski-udala-druga-debelo-profitirala-na-bozicu-jedno-ime-necete-ni-znati-a-stekla-je-kapital-kuhacom-evo-price-1228698 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"LOVA DO KROVA"},{"id":"10","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"9282"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizLOVA DO KROVA

Ovo je 25 najbogatijih pjevačica na svijetu: jedna se kraljevski udala, druga debelo profitirala na Božiću. Jedno ime nećete ni znati, a stekla je kapital kuhačom! Evo priče

Piše R. P.
30. rujna 2022. - 19:46

Neke od najbogatijih žena na svijetu pripadnice su glazbene industrije. Svaka od ovih talentiranih pjevačica proslavila se u industriji prvenstveno glazbom, a zatim je svoju slavu pametno iskoristila pretvorivši je i u druge unosne izvore prihoda.

Dok se neke od izvođačica striktno drže koncerata, albuma, ploča i glazbenih TV-emisija, druge šire svoju djelatnost, okušavajući se i u filmskoj industriji, modellingu ili proizvodnji beauty linija.

 

Ovo je 25 najbogatijih žena u glazbenoj industriji i aspekti koji su akumulirali njihovo bogatstvo:

#25 Agnetha Fältskog

- Neto vrijednost: 200 milijuna dolara

Agnetha Fältskog bila je dio megapopularnog švedskog kvarteta ABBA. A njena neto vrijednost nije samo produkt popularnih pjesama poput "Danci...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 22:15