StoryEditorOCM
ShowbizU SJAJNOJ FORMI

‘Nina nikad nije bila bolja!‘ oduševljen je fotograf. Sve je očarala, jeste je vidjeli? Nije je ugrozio ni Plenković

Piše SCENA SD
15. travnja 2024. - 09:06

Premda su se političari minuloga vikenda trudili biti glavne zvijezde medijskog prostora, ali i gradskih ulica, koje su okupirali na svim najfrekventijim mjestima diljem države, mi bismo ipak rekli da je najveća zvijezda bila - Nina Badrić!

Naravno, mi nastupamo iz pozicije showbizz sektora, ali i činjenice da su o Nini jučer pisali - gotovo svi domaći mediji.

Hvalili su njezinu pojavu na zagrebačkoj špici, modnu kombinaciju koju je odjenula, energiju kojom je zračila.

Dio njezine zvjezdane prašine pokušao je na sebe zataknuti i premijer Andrej Plenković, koji joj je prišao na štekatu kafića i pozdravio je, rukovao se s njom, pred bljeskanjem fotoobjektiva.

image

Andrej Plenković je iskoristio predizbornu atmosferu da se ‘ogrebe‘ za malo zvjezdane prašine. Nina je bila pristojna

Damjan Tadić/Cropix

Kad su fotografi predložili da poziraju zajedno, Nina se pristojno ustala i prihvatila, no, usprkos svemu i nakon svega, aktualni prvi čovjek Vlade nije joj ni na tren preoteo slavu.

image
Josip Moler/Cropix

Pjevačici zaista sjajno pristaje ova kratka frizura, a nemoguće je ne uočiti da je vidno dotjerala i liniju. Sa žarko crvenim ružem na usnama, u crvenim cipelama na vezivanje i (ipak ponešto prevelikom) crvenom torbom, te u haljini koja je stvorena za njezinu figuru Nina je zaista plijenila poglede i nije promakla ni jednom fotoreporteru.

image
Instagram

"Nina zaista nikad nije bolje izgledala! Snimam na zagrebačkoj špici više od 10 godina, ovaj put je sve pogodila... Savršeno izgleda! - ocijenio je poznati hrvatski modni fotograf Goran Čižmešija, kojega smo sreli na terenu.

image
Josip Moler/Cropix
image
Josip Moler/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:06