StoryEditorOCM
Showbizteško prihvaća

Nevjerni suprug ljubi petnaest godina mlađu; Dragana Mirković doživjela emotivni slom, rasplakala se pa priznala...

Piše SCENA SD
27. ožujka 2024. - 15:28

Legendarna pjevačica Dragana Mirković jučer je službenim priopćenjem za javnost objavila da se razvodi od Tonija Bijelića nakon 24 godine braka, a navela je i da već tri godine ne žive pod istim krovom.

U izjavi tvrdi da je podnijela zahtjev za razvod, a kako pišu srpski mediji, Toni ima novu djevojku s kojom živi u Njemačkoj te je od njega mlađa 15 godina.

Kako se priča, ta djevojka nije jedina koja je upletena u razvod. Naime, na nastupima vlastite supruge je Bijelić flertao s djevojkama i pokušavao s njima stupiti u kontakt. Kako izvor kaže, Dragana je sve to primijetila, a posebno njegovu nezainteresiranost za suprugu.

image

Dragana Mirković i Tony Bijelić

Screenshot Instagram/

- Dragana je sve to donekle predosjećala, ali nije bila sigurna da se nešto zaista događa. Pa bili su 24 godine u braku, sve je bilo sjajno i bajno i sad odjednom ovo. Nije mogla više i podnijela je zahtjev za razvod. Nije joj bilo lako, ali je tako najbolje - otkrio je izvor za srpski Blic, prenosi Jutarnji list

Pjevačica ističe kako njihova zajednica ne funkcionira već tri godine. Ovo otkriće mnoge je ostavilo u šoku, s obzirom da je njihov brak djelovao kao jedan od najskladnijih na našim prostorima, prenosi Kurir

Ipak, povremeno su se pojavljivale indicije da u privatnom životu ove pjevačice nije sve kako se čini. U intervjuu u okviru svoje emisije "Rame uz rame sa Draganom", Dragana je bila vrlo iskrena kada je govorila o svojim emocijama.

“Kako se osjećaš kad ostaneš sama?”, pitali su je. Dragana je odgovorila: "Najvažnije mi je da sam u miru sama sa sobom. To me čini smirenom i staloženom. I mogu se ljutiti na sebe i voljeti sebe, mogu se ponašati kao dijete, bitno je jedino taj mir u meni i da znam da nigdje nisam pogriješio."

image

Dragana Mirković i Tony Bijelić

Screenshot Instagram/

Dragana je objasnila i koliko je ljubav za njen život bitna.  "Ljubav igra najveću ulogu u mom životu. Nije to samo ljubav prema čovjeku. Ljubav prema rodbini, ljubav prema svom selu, prema glazbi, prijateljima. Ljubav prema fanovima, obitelji koju sam osnovala, a zatim najveća ne samo ljubav nego i vječna ljubav prema mojoj djeci. Ljubav je za mene sve, ljubav je život."

Na pitanje koliko joj se vrati kada daje sebe, Dragana je rekla: "U životu sam dala puno sebe, i onima kojima je trebalo i onima koji nisu. Ali ne žalim, jer sve što sam dala, a nije mi uzvraćeno, dobila sam s druge strane kao nagradu, valjda zato što sam takva." prenosi Kurir

Najdirljiviji dio intervjua dogodio se kada je Dragana pričala o svojim suzama i boli. "U životu me mogu dirnuti mnoge stvari. I nije to samo izdaja ili neka bol. Mnogo je stvari protiv kojih čovjek ne može ništa. Ja znam da sretnem nekog starog čovjeka na ulici da jedva hoda i da me zaboli i natjera suze na oči, jer ja tu ne mogu ništa. Više puta kada vidim baku neku kako prodaje cvijeće a hladno je vani, ja svo to cvijeće otkupim samo da ona ode kući da ne mrzne.  Kroz sve ove godine skupila sam puno radosti i sreće, ali i puno boli.Nije lako zaboraviti na bol.Koliko god da si uspješan i jak,ta bol je daleko i za tebe više ne postoji,i ne bi te trebala boljeti.Ali bol je i dalje bol bez obzira koliko je star, a neizbježno je da ga svi imamo."

image

Dragana Mirković u Dubrovniku

Screenshot Instagram/

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 00:37