stdClass Object ( [id] => 1372400 [title] => Luciano Plazibat: ‘U školi su mi se rugali, a sada zarađujem više od pomoraca! Često se sjetim što mi je brat rekao...‘ [alias] => luciano-plazibat-u-skoli-su-mi-se-rugali-a-sada-zaradujem-vise-od-pomoraca-cesto-se-sjetim-sto-mi-je-brat-rekao [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Još kao dijete s plesnim klubom "Clique" nastupao je u "Supertalentu", gdje je došao do polufinala. Nakon srednje pomorske škole sudjeluje u popularnom reality showu i postaje TikTok zvijezda. Zaredale su se plesne suradnje s Dinom Merlinom, Severinom, Milicom Pavlović i Albinom, s kojom je plesao na Eurosongu. Sve to u samo 25 godina, koliko ima Solinjanin Luciano Plazibat, kojeg trenutno gledamo u popularnom showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

– Uz sve poslove koje radim, društvene mreže donose mi najviše zarade. Sam kreiram cijene, imam godišnju suradnju s raznim brendovima i zadovoljan sam kako mi ide. Pomorsku školu sam upisao jer sam želio imati para, a sada možda zarađujem više od pomoraca – govori Luciano, koji je za show Nove TV prvo morao proći audiciju, koju gledatelji ne vide na malim ekranima.

Dosad je ušao u kožu Kylie Minoque i Rickyja Martina, a ove nedjelje gledat ćemo ga kao Indiru iz Colonije.

---

---

---

image

Dosad je ušao u kožu Kylie Minoque i Rickyja Martina

Nova TV
---

– Baš sam nedavno bio Ivani Lovrić, novoj pjevačici Colonije, na vjenčanju. S Indirinim sam pjesmama odrastao, a prvi koncert u životu bio mi je Colonijin. Uvijek sam imitirao Indiru kao mali, imam tu njezinu ludu energiju u sebi, tako da možete očekivati neočekivano ove nedjelje – smije se Luciano, kojem je kod Indire bilo najteže neprestano cupkati nogama, što ona često radi na nastupima.

Ne smeta mu što je za potrebe showa morao svaki tjedan ići na depiliranje.

– Prsa, ruke, dlanovi, noge, brada... Mislio sam da će mi pasti teže, pogotovo brada, ali zasad je okej! Inače u showu su svi učeni pjevači, jedino sam ja, ajmo reći, crna ovca. Kad sam tek došao na satove s Martinom Tomčić, nisam znao držati intonaciju, gađati tonove... Ali rekao sam sebi da ću se usuditi i krenuo sam u to.

---

---

U nastavku showa volio bi se prerušiti u Severinu, Željka Bebeka i Cher, pa čak i u miljenika nacije Baby Lasagnu.

– Kažu mi da imam istu rašpu u glasu kao Bebek, a Seve mi je idol od malih nogu. Ako je dobijem, nadam se da će joj se svidjeti. Baby Lasagna bio bi veliki zalogaj, ali usudio bih se, zašto ne? Bilo bi fora dobiti i njega – kaže Luciano.

Nije mu mrska ni pomisao da se dogodine prijavi na Doru.

– Ako se ikad dogodi pjesma, netko mi je ponudi i legne mi, znaš da bih se usudio. Moraš biti malo otkačen i hrabar da bi se prijavio, ja sam definitivno takav. Tako da, glazbeni producenti i autori, ako ovo čitate, znate što vam je raditi – šali se plesač.

---

image

Pripreme za show

Nova TV
---

Na kritike, kojih ima i uvijek će ih biti kad se netko bavi javnim poslom, ne osvrće se.

– S vremenom doslovno otupiš na to. Ne čitam komentare i ignoriram ih!

Kaže nam kako mu roditelji i brat Antonio, poznati kickboksač, doslovno umiru od smijeha kad ga vide u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato".

– Pogotovo mater! Sve pomno prati i objavljuje na društvenim mrežama. Zabavno joj je to. Babi i didi se sada svi živi javljaju. Brat je isto sretan, šalje mi poruke podrške. Njegov sin, moj nećak, sad će u prvi osnovne. Ponosan je, hvali se svima kako sam mu ja stric. Nadam se da ću ga moći dovesti u jednu emisiju, da vidi kako izgleda snimanje. Mi smo vam jedna malo luda familija, mater i otac nikad nisu dali da nečije mišljenje utječe na naše živote.

---

---

Meni su drugi često govorili da šta se bavim plesom, da to nije za mene, no roditelji su me gurali u tome. Čak i kad sam znao biti u kazni, satovi plesa su se morali odraditi. Jednako tako odgajali su i brata. Da nije bilo njihove podrške i guranja naših ideja, tko zna bismo li sad bili tu gdje jesmo.

Luciano je pet godina mlađi od brata. Priznaje nam kako su oduvijek bili različiti, nebo i zemlja, što se kaže, ali unatoč tome jako složni kao braća.

– Podrška smo jedan drugome, iako ja ništa ne znam o njegovu poslu, kao ni on o mome, tako da se i ne savjetujemo baš. Zamislite da jedan kickboksač ide meni davati savjete za društvene mreže ili da ja njemu idem objašnjavati kako da se tuče u ringu? (smijeh). Žao mi je da se više ne vidimo jer on živi u Amsterdamu. Jedva vidim mater i oca, a kamoli njega.

---

image

Antonio Plazibat

Ante Čizmić /Cropix
---

A prati li bratove mečeve?

– Znaš da nisam. Ne mogu ti ja to gledati, ni mater ni ja. Otac može, a mi se nekako držimo po strani pa pogledamo kasnije, kad saznamo za ishod – kaže Luciano.

Sjeti se često i riječi koje mu je jednom rekao brat.

– Komentirali smo osjećaj kad izlaziš na pozornicu, nevažno je li plesna ili borbena. Nema ljepšeg osjećaja od toga kad izlaziš na scenu. Ako to voliš i želiš, onda je to to. Njemu su cijeli život govorili da se ne bavi borbama jer će ga netko lupiti u glavu pa će nastradati. Ali ne možete vi to objasniti nekome, tu strast koju on osjeća prema borbama, a ja prema plesu...

---

image

U najdebljoj fazi imao je oko 110 kilograma, a sada na svojih 191 centimetar visine teži 90 kg

Privatni album
---

U ples je zaljubljen još od malih nogu.

– Nećete vjerovati, ali već s tri godine. Bio sam s roditeljima na jednom vjenčanju, gdje sam čitavu noć plesao. Kasnije, tijekom odrastanja, čim bih čuo glazbu, znao bih što treba raditi. Znali su mi govoriti da se od plesa ne može živjeti, ali ja sam uvijek išao srcem.

I sada, u starijoj dobi, zna se susresti s predrasudama što se kao muškarac bavi plesom.

– Vodim se mišlju da kad je čovjek sretan onime čime se bavi i ne srami se svoje profesije, onda se ne treba sramiti ni komentara okoline. Dok sam u osnovnoj školi bio pretilo dijete, vršnjaci su mi govorili kako sam predebeo i preženskast, i moram priznati da me boljela ta riječ "debeo". Čak i danas mislim da zbog toga patim od tjelesne dismorfije, što znači da se osjećam krivo svaki put kad se najedem – iskreno će Luciano, koji je probleme s težinom imao i tijekom srednje škole.

---

---

U najdebljoj fazi imao je oko 110 kilograma, a sada na svojih 191 centimetar visine teži 90 kg.

– Onda sam dobio ketozu i naglo počeo mršavjeti. Potom je uslijedilo razdoblje kad sam shvatio da moram nešto poduzeti pa sam odlučio promijeniti prehrambene navike i upisao teretanu. Nisam želio više sebi dopustiti da opet proživljavam traume iz djetinjstva.

Već dvije godine stalno živi u Zagrebu. Trenutno je u unajmljenom stanu, a donedavno je bio cimer plesnom koreografu Igoru Barberiću, kojeg ćemo od 30. ožujka gledati u showu "Zvijezde pjevaju".

---

image

‘U Zagrebu sam naučio kuhati, prati rublje i ostale kućanske poslove‘

Privatni album
---

– Igora doslovno gledam kao oca. Praktički mi i može to biti jer je godište mojih roditelja. Puno me učio i savjetovao o plesu, a tri tjedna, koliko sam trebao ostati kod njega, na kraju su se pretvorila u dvije godine. Znali bismo se obojica našaliti kako je naš odnos kao da smo u braku, a zapravo smo bili najbolji prijatelji. S njime mi je bilo kao da živim s roditeljima, ali s jednom iznimkom. Živeći bez njih naučio sam kuhati, prati rublje i ostale kućanske poslove, dok sam u Splitu bio dosta razmažen. E onda kad sam došao u Zagreb, dogodila se pljuska realnosti – prisjetio se Luciano.

U Split se ne planira više vraćati, barem ne tako skoro.

– Volim ja Split i sve, ali tu naprosto nema puno mogućnosti za nekoga tko se želi baviti javnim poslom. Osim ako niste obitelj Huljić.

Za kraj smo Luciana pitali i kako ljubav.

– Nemam nikoga, ajmo reći da sam u nekoj fazi sviđanja i zaljubljivanja pa ćemo vidjeti u kojem će smjeru to otići. Ja vam uvijek nekako padam na pamet, više od izgleda. Može cura biti za čistu desetku, ali ako nema ono nešto, onda kod mene baš i nema prolaz – zaključuje veseli Luciano.

---

image

U Split se ne planira više vraćati, barem ne tako skoro

Privatni album
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"popularni plesač"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7403"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"67","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"},{"id":"100","value":"1"}] [extra_fields_search] => popularni plesač 2 0 7403 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-03-13 19:46:34 [created_by] => 3225 [created_by_alias] => VInko Paić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-03-15 08:10:21 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2024-03-15 08:10:01 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Luciano Plazibat: 'Zbog trauma iz djetinjstva patim od tjelesne dismorfije, ali sada zarađujem više od pomoraca!' page_title=Luciano Plazibat: 'Zbog trauma iz djetinjstva patim od tjelesne dismorfije, ali sada zarađujem više od pomoraca!' [metakey] => luciano plazibat, Tvoje lice zvuči poznato [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26774161.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26768620.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/25326250.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26768560.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26768561.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26768563.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26768564.jpg","\/images\/slike\/2024\/03\/13\/26768565.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Privatni album","Privatni album","Ante \u010cizmi\u0107 \/Cropix","Nova TV","Nova TV","Privatni album","Privatni album","Privatni album"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Luciano Plazibat\u00a0u ples je zaljubljen jo\u0161 od malih nogu<\/p>","

Slika iz djetinjstva<\/p>","

Antonio Plazibat<\/p>","

Pripreme za show<\/p>","

Dosad je u\u0161ao u ko\u017eu Kylie Minoque i Rickyja Martina<\/p>","

U najdebljoj fazi imao je oko 110 kilograma, a sada na svojih 191 centimetar visine te\u017ei 90 kg<\/p>","

U Split se ne planira vi\u0161e vra\u0107ati, barem ne tako skoro<\/p>","

\u2018U\u00a0Zagrebu sam\u00a0nau\u010dio kuhati, prati rublje i ostale ku\u0107anske poslove\u2018<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","46:39","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_26774161_1920.jpg":"1920x1080","k_26774161_1280.jpg":"1280x1280","k_26774161_1024.jpg":"1024x1024","k_26774161_640.jpg":"640x640","k_26774161_480.jpg":"480x480","k_26774161_340.jpg":"340x340","k_26774161_220.jpg":"220x220","o_26774161_1280.jpg":"1280x853","o_26774161_1024.jpg":"1024x682","o_26774161_640.jpg":"640x426","o_26774161_480.jpg":"480x320","o_26774161_340.jpg":"340x226","o_26774161_220.jpg":"220x146","h_26774161_1280.jpg":"1280x854","h_26774161_1024.jpg":"1024x683","h_26774161_640.jpg":"640x427","h_26774161_480.jpg":"480x320","h_26774161_340.jpg":"340x227","h_26774161_220.jpg":"220x147","pp_26774161_1280.jpg":"1280x1628","pp_26774161_1024.jpg":"1024x1303","pp_26774161_640.jpg":"640x814","pp_26774161_480.jpg":"480x611","pp_26774161_340.jpg":"340x432","pp_26774161_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1104x651","hd_26768620_1920.jpg":"1920x1080","k_26768620_1280.jpg":"1280x1280","k_26768620_1024.jpg":"1024x1024","k_26768620_640.jpg":"640x640","k_26768620_480.jpg":"480x480","k_26768620_340.jpg":"340x340","k_26768620_220.jpg":"220x220","o_26768620_1280.jpg":"1280x754","o_26768620_1024.jpg":"1024x603","o_26768620_640.jpg":"640x377","o_26768620_480.jpg":"480x283","o_26768620_340.jpg":"340x200","o_26768620_220.jpg":"220x129","h_26768620_1280.jpg":"1280x854","h_26768620_1024.jpg":"1024x683","h_26768620_640.jpg":"640x427","h_26768620_480.jpg":"480x320","h_26768620_340.jpg":"340x227","h_26768620_220.jpg":"220x147","pp_26768620_1280.jpg":"1280x1628","pp_26768620_1024.jpg":"1024x1303","pp_26768620_640.jpg":"640x814","pp_26768620_480.jpg":"480x611","pp_26768620_340.jpg":"340x432","pp_26768620_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2684","hd_25326250_1920.jpg":"1920x1080","k_25326250_1280.jpg":"1280x1280","k_25326250_1024.jpg":"1024x1024","k_25326250_640.jpg":"640x640","k_25326250_480.jpg":"480x480","k_25326250_340.jpg":"340x340","k_25326250_220.jpg":"220x220","o_25326250_1280.jpg":"1280x1789","o_25326250_1024.jpg":"1024x1431","o_25326250_640.jpg":"640x894","o_25326250_480.jpg":"480x671","o_25326250_340.jpg":"340x475","o_25326250_220.jpg":"220x307","h_25326250_1280.jpg":"1280x854","h_25326250_1024.jpg":"1024x683","h_25326250_640.jpg":"640x427","h_25326250_480.jpg":"480x320","h_25326250_340.jpg":"340x227","h_25326250_220.jpg":"220x147","pp_25326250_1280.jpg":"1280x1628","pp_25326250_1024.jpg":"1024x1303","pp_25326250_640.jpg":"640x814","pp_25326250_480.jpg":"480x611","pp_25326250_340.jpg":"340x432","pp_25326250_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_26768560_1920.jpg":"1920x1080","k_26768560_1280.jpg":"1280x1280","k_26768560_1024.jpg":"1024x1024","k_26768560_640.jpg":"640x640","k_26768560_480.jpg":"480x480","k_26768560_340.jpg":"340x340","k_26768560_220.jpg":"220x220","o_26768560_1280.jpg":"1280x1920","o_26768560_1024.jpg":"1024x1536","o_26768560_640.jpg":"640x960","o_26768560_480.jpg":"480x720","o_26768560_340.jpg":"340x510","o_26768560_220.jpg":"220x330","h_26768560_1280.jpg":"1280x854","h_26768560_1024.jpg":"1024x683","h_26768560_640.jpg":"640x427","h_26768560_480.jpg":"480x320","h_26768560_340.jpg":"340x227","h_26768560_220.jpg":"220x147","pp_26768560_1280.jpg":"1280x1628","pp_26768560_1024.jpg":"1024x1303","pp_26768560_640.jpg":"640x814","pp_26768560_480.jpg":"480x611","pp_26768560_340.jpg":"340x432","pp_26768560_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26768561_1920.jpg":"1920x1080","k_26768561_1280.jpg":"1280x1280","k_26768561_1024.jpg":"1024x1024","k_26768561_640.jpg":"640x640","k_26768561_480.jpg":"480x480","k_26768561_340.jpg":"340x340","k_26768561_220.jpg":"220x220","o_26768561_1280.jpg":"1280x853","o_26768561_1024.jpg":"1024x682","o_26768561_640.jpg":"640x426","o_26768561_480.jpg":"480x320","o_26768561_340.jpg":"340x226","o_26768561_220.jpg":"220x146","h_26768561_1280.jpg":"1280x854","h_26768561_1024.jpg":"1024x683","h_26768561_640.jpg":"640x427","h_26768561_480.jpg":"480x320","h_26768561_340.jpg":"340x227","h_26768561_220.jpg":"220x147","pp_26768561_1280.jpg":"1280x1628","pp_26768561_1024.jpg":"1024x1303","pp_26768561_640.jpg":"640x814","pp_26768561_480.jpg":"480x611","pp_26768561_340.jpg":"340x432","pp_26768561_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2400","hd_26768563_1920.jpg":"1920x1080","k_26768563_1280.jpg":"1280x1280","k_26768563_1024.jpg":"1024x1024","k_26768563_640.jpg":"640x640","k_26768563_480.jpg":"480x480","k_26768563_340.jpg":"340x340","k_26768563_220.jpg":"220x220","o_26768563_1280.jpg":"1280x1600","o_26768563_1024.jpg":"1024x1280","o_26768563_640.jpg":"640x800","o_26768563_480.jpg":"480x600","o_26768563_340.jpg":"340x425","o_26768563_220.jpg":"220x275","h_26768563_1280.jpg":"1280x854","h_26768563_1024.jpg":"1024x683","h_26768563_640.jpg":"640x427","h_26768563_480.jpg":"480x320","h_26768563_340.jpg":"340x227","h_26768563_220.jpg":"220x147","pp_26768563_1280.jpg":"1280x1628","pp_26768563_1024.jpg":"1024x1303","pp_26768563_640.jpg":"640x814","pp_26768563_480.jpg":"480x611","pp_26768563_340.jpg":"340x432","pp_26768563_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2400","hd_26768564_1920.jpg":"1920x1080","k_26768564_1280.jpg":"1280x1280","k_26768564_1024.jpg":"1024x1024","k_26768564_640.jpg":"640x640","k_26768564_480.jpg":"480x480","k_26768564_340.jpg":"340x340","k_26768564_220.jpg":"220x220","o_26768564_1280.jpg":"1280x1600","o_26768564_1024.jpg":"1024x1280","o_26768564_640.jpg":"640x800","o_26768564_480.jpg":"480x600","o_26768564_340.jpg":"340x425","o_26768564_220.jpg":"220x275","h_26768564_1280.jpg":"1280x854","h_26768564_1024.jpg":"1024x683","h_26768564_640.jpg":"640x427","h_26768564_480.jpg":"480x320","h_26768564_340.jpg":"340x227","h_26768564_220.jpg":"220x147","pp_26768564_1280.jpg":"1280x1628","pp_26768564_1024.jpg":"1024x1303","pp_26768564_640.jpg":"640x814","pp_26768564_480.jpg":"480x611","pp_26768564_340.jpg":"340x432","pp_26768564_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2400","hd_26768565_1920.jpg":"1920x1080","k_26768565_1280.jpg":"1280x1280","k_26768565_1024.jpg":"1024x1024","k_26768565_640.jpg":"640x640","k_26768565_480.jpg":"480x480","k_26768565_340.jpg":"340x340","k_26768565_220.jpg":"220x220","o_26768565_1280.jpg":"1280x1600","o_26768565_1024.jpg":"1024x1280","o_26768565_640.jpg":"640x800","o_26768565_480.jpg":"480x600","o_26768565_340.jpg":"340x425","o_26768565_220.jpg":"220x275","h_26768565_1280.jpg":"1280x854","h_26768565_1024.jpg":"1024x683","h_26768565_640.jpg":"640x427","h_26768565_480.jpg":"480x320","h_26768565_340.jpg":"340x227","h_26768565_220.jpg":"220x147","pp_26768565_1280.jpg":"1280x1628","pp_26768565_1024.jpg":"1024x1303","pp_26768565_640.jpg":"640x814","pp_26768565_480.jpg":"480x611","pp_26768565_340.jpg":"340x432","pp_26768565_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4164190 Threads: 4 Questions: 126184813 Slow queries: 54684 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 3821203 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 33 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/luciano-plazibat-u-skoli-su-mi-se-rugali-a-sada-zaradujem-vise-od-pomoraca-cesto-se-sjetim-sto-mi-je-brat-rekao-1372400 [printLink] => /scena/showbiz/luciano-plazibat-u-skoli-su-mi-se-rugali-a-sada-zaradujem-vise-od-pomoraca-cesto-se-sjetim-sto-mi-je-brat-rekao-1372400?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 372242 [name] => luciano plazibat [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => luciano-plazibat [link] => /tag/luciano-plazibat ) [1] => stdClass Object ( [id] => 309254 [name] => tvoje lice zvuči poznato [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tvoje-lice-zvuci-poznato [link] => /tag/tvoje-lice-zvuci-poznato ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Luciano Plazibat: ‘U školi su mi se rugali, a sada zarađujem više od pomoraca! Često se sjetim što mi je brat rekao...‘ [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3225 [name] => Vinko Paić [username] => vinko-pai [email] => vinko-pai@sd.hr [password] => $2y$10$SknZe4UBTTiUIG6JL3R9z.dOzVdZvDxtCiEFcNkz0/F30t1p8Oo7u [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/vinko-paic-3225 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1743 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/5dd410bdfa2fba0b946f11b0784bd5df?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26774161.jpg [galleryCount] => 8 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Privatni album [mainImageDesc] =>

Luciano Plazibat u ples je zaljubljen još od malih nogu

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26774161.jpg [title] =>

Luciano Plazibat u ples je zaljubljen još od malih nogu

Privatni album ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26768620.jpg [title] =>

Slika iz djetinjstva

Privatni album ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/25326250.jpg [title] =>

Antonio Plazibat

Ante Čizmić /Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26768560.jpg [title] =>

Pripreme za show

Nova TV ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26768561.jpg [title] =>

Dosad je ušao u kožu Kylie Minoque i Rickyja Martina

Nova TV ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26768563.jpg [title] =>

U najdebljoj fazi imao je oko 110 kilograma, a sada na svojih 191 centimetar visine teži 90 kg

Privatni album ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26768564.jpg [title] =>

U Split se ne planira više vraćati, barem ne tako skoro

Privatni album ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/03/13/26768565.jpg [title] =>

‘U Zagrebu sam naučio kuhati, prati rublje i ostale kućanske poslove‘

Privatni album ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Još kao dijete s plesnim klubom "Clique" nastupao je u "Supertalentu", gdje je došao do polufinala. Nakon srednje pomorske škole sudjeluje u popularnom reality showu i postaje TikTok zvijezda. Zaredale su se plesne suradnje s Dinom Merlinom, Severinom, Milicom Pavlović i Albinom, s kojom je plesao na Eurosongu. Sve to u samo 25 godina, koliko ima Solinjanin Luciano Plazibat, kojeg trenutno gledamo u popularnom showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

– Uz sve poslove koje radim, društvene mreže donose mi najviše zarade. Sam kreiram cijene, imam godišnju suradnju s raznim brendovima i zadovoljan sam kako mi ide. Pomorsku školu sam upisao jer sam želio imati para, a sada možda zarađujem više od pomoraca – govori Luciano, koji je za show Nove TV prvo morao proći audiciju, koju gledatelji ne vide na malim ekranima.

Dosad je ušao u kožu Kylie Minoque i Rickyja Martina, a ove nedjelje gledat ćemo ga kao Indiru iz Colonije.

---

---

---

image

Dosad je ušao u kožu Kylie Minoque i Rickyja Martina

Nova TV
---

– Baš sam nedavno bio Ivani Lovrić, novoj pjevačici Colonije, na vjenčanju. S Indirinim sam pjesmama odrastao, a prvi koncert u životu bio mi je Colonijin. Uvijek sam imitirao Indiru kao mali, imam tu njezinu ludu energiju u sebi, tako da možete očekivati neočekivano ove nedjelje – smije se Luciano, kojem je kod Indire bilo najteže neprestano cupkati nogama, što ona često radi na nastupima.

Ne smeta mu što je za potrebe showa morao svaki tjedan ići na depiliranje.

– Prsa, ruke, dlanovi, noge, brada... Mislio sam da će mi pasti teže, pogotovo brada, ali zasad je okej! Inače u showu su svi učeni pjevači, jedino sam ja, ajmo reći, crna ovca. Kad sam tek došao na satove s Martinom Tomčić, nisam znao držati intonaciju, gađati tonove... Ali rekao sam sebi da ću se usuditi i krenuo sam u to.

---

---

U nastavku showa volio bi se prerušiti u Severinu, Željka Bebeka i Cher, pa čak i u miljenika nacije Baby Lasagnu.

– Kažu mi da imam istu rašpu u glasu kao Bebek, a Seve mi je idol od malih nogu. Ako je dobijem, nadam se da će joj se svidjeti. Baby Lasagna bio bi veliki zalogaj, ali usudio bih se, zašto ne? Bilo bi fora dobiti i njega – kaže Luciano.

Nije mu mrska ni pomisao da se dogodine prijavi na Doru.

– Ako se ikad dogodi pjesma, netko mi je ponudi i legne mi, znaš da bih se usudio. Moraš biti malo otkačen i hrabar da bi se prijavio, ja sam definitivno takav. Tako da, glazbeni producenti i autori, ako ovo čitate, znate što vam je raditi – šali se plesač.

---

image

Pripreme za show

Nova TV
---

Na kritike, kojih ima i uvijek će ih biti kad se netko bavi javnim poslom, ne osvrće se.

– S vremenom doslovno otupiš na to. Ne čitam komentare i ignoriram ih!

Kaže nam kako mu roditelji i brat Antonio, poznati kickboksač, doslovno umiru od smijeha kad ga vide u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato".

– Pogotovo mater! Sve pomno prati i objavljuje na društvenim mrežama. Zabavno joj je to. Babi i didi se sada svi živi javljaju. Brat je isto sretan, šalje mi poruke podrške. Njegov sin, moj nećak, sad će u prvi osnovne. Ponosan je, hvali se svima kako sam mu ja stric. Nadam se da ću ga moći dovesti u jednu emisiju, da vidi kako izgleda snimanje. Mi smo vam jedna malo luda familija, mater i otac nikad nisu dali da nečije mišljenje utječe na naše živote.

---

---

Meni su drugi često govorili da šta se bavim plesom, da to nije za mene, no roditelji su me gurali u tome. Čak i kad sam znao biti u kazni, satovi plesa su se morali odraditi. Jednako tako odgajali su i brata. Da nije bilo njihove podrške i guranja naših ideja, tko zna bismo li sad bili tu gdje jesmo.

Luciano je pet godina mlađi od brata. Priznaje nam kako su oduvijek bili različiti, nebo i zemlja, što se kaže, ali unatoč tome jako složni kao braća.

– Podrška smo jedan drugome, iako ja ništa ne znam o njegovu poslu, kao ni on o mome, tako da se i ne savjetujemo baš. Zamislite da jedan kickboksač ide meni davati savjete za društvene mreže ili da ja njemu idem objašnjavati kako da se tuče u ringu? (smijeh). Žao mi je da se više ne vidimo jer on živi u Amsterdamu. Jedva vidim mater i oca, a kamoli njega.

---

image

Antonio Plazibat

Ante Čizmić /Cropix
---

A prati li bratove mečeve?

– Znaš da nisam. Ne mogu ti ja to gledati, ni mater ni ja. Otac može, a mi se nekako držimo po strani pa pogledamo kasnije, kad saznamo za ishod – kaže Luciano.

Sjeti se često i riječi koje mu je jednom rekao brat.

– Komentirali smo osjećaj kad izlaziš na pozornicu, nevažno je li plesna ili borbena. Nema ljepšeg osjećaja od toga kad izlaziš na scenu. Ako to voliš i želiš, onda je to to. Njemu su cijeli život govorili da se ne bavi borbama jer će ga netko lupiti u glavu pa će nastradati. Ali ne možete vi to objasniti nekome, tu strast koju on osjeća prema borbama, a ja prema plesu...

---

image

U najdebljoj fazi imao je oko 110 kilograma, a sada na svojih 191 centimetar visine teži 90 kg

Privatni album
---

U ples je zaljubljen još od malih nogu.

– Nećete vjerovati, ali već s tri godine. Bio sam s roditeljima na jednom vjenčanju, gdje sam čitavu noć plesao. Kasnije, tijekom odrastanja, čim bih čuo glazbu, znao bih što treba raditi. Znali su mi govoriti da se od plesa ne može živjeti, ali ja sam uvijek išao srcem.

I sada, u starijoj dobi, zna se susresti s predrasudama što se kao muškarac bavi plesom.

– Vodim se mišlju da kad je čovjek sretan onime čime se bavi i ne srami se svoje profesije, onda se ne treba sramiti ni komentara okoline. Dok sam u osnovnoj školi bio pretilo dijete, vršnjaci su mi govorili kako sam predebeo i preženskast, i moram priznati da me boljela ta riječ "debeo". Čak i danas mislim da zbog toga patim od tjelesne dismorfije, što znači da se osjećam krivo svaki put kad se najedem – iskreno će Luciano, koji je probleme s težinom imao i tijekom srednje škole.

---

---

U najdebljoj fazi imao je oko 110 kilograma, a sada na svojih 191 centimetar visine teži 90 kg.

– Onda sam dobio ketozu i naglo počeo mršavjeti. Potom je uslijedilo razdoblje kad sam shvatio da moram nešto poduzeti pa sam odlučio promijeniti prehrambene navike i upisao teretanu. Nisam želio više sebi dopustiti da opet proživljavam traume iz djetinjstva.

Već dvije godine stalno živi u Zagrebu. Trenutno je u unajmljenom stanu, a donedavno je bio cimer plesnom koreografu Igoru Barberiću, kojeg ćemo od 30. ožujka gledati u showu "Zvijezde pjevaju".

---

image

‘U Zagrebu sam naučio kuhati, prati rublje i ostale kućanske poslove‘

Privatni album
---

– Igora doslovno gledam kao oca. Praktički mi i može to biti jer je godište mojih roditelja. Puno me učio i savjetovao o plesu, a tri tjedna, koliko sam trebao ostati kod njega, na kraju su se pretvorila u dvije godine. Znali bismo se obojica našaliti kako je naš odnos kao da smo u braku, a zapravo smo bili najbolji prijatelji. S njime mi je bilo kao da živim s roditeljima, ali s jednom iznimkom. Živeći bez njih naučio sam kuhati, prati rublje i ostale kućanske poslove, dok sam u Splitu bio dosta razmažen. E onda kad sam došao u Zagreb, dogodila se pljuska realnosti – prisjetio se Luciano.

U Split se ne planira više vraćati, barem ne tako skoro.

– Volim ja Split i sve, ali tu naprosto nema puno mogućnosti za nekoga tko se želi baviti javnim poslom. Osim ako niste obitelj Huljić.

Za kraj smo Luciana pitali i kako ljubav.

– Nemam nikoga, ajmo reći da sam u nekoj fazi sviđanja i zaljubljivanja pa ćemo vidjeti u kojem će smjeru to otići. Ja vam uvijek nekako padam na pamet, više od izgleda. Može cura biti za čistu desetku, ali ako nema ono nešto, onda kod mene baš i nema prolaz – zaključuje veseli Luciano.

---

image

U Split se ne planira više vraćati, barem ne tako skoro

Privatni album
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Privatni album Privatni album Ante Čizmić /Cropix Nova TV Nova TV Privatni album Privatni album Privatni album
Privatni album

Luciano Plazibat u ples je zaljubljen još od malih nogu

Privatni album

Slika iz djetinjstva

Ante Čizmić /Cropix

Antonio Plazibat

Nova TV

Pripreme za show

Nova TV

Dosad je ušao u kožu Kylie Minoque i Rickyja Martina

Privatni album

U najdebljoj fazi imao je oko 110 kilograma, a sada na svojih 191 centimetar visine teži 90 kg

Privatni album

U Split se ne planira više vraćati, barem ne tako skoro

Privatni album

‘U Zagrebu sam naučio kuhati, prati rublje i ostale kućanske poslove‘

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/luciano-plazibat-u-skoli-su-mi-se-rugali-a-sada-zaradujem-vise-od-pomoraca-cesto-se-sjetim-sto-mi-je-brat-rekao-1372400 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=e87bacd836f3042a39d6e950b342f657e807229f [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Luciano+Plazibat%3A+%E2%80%98U+%C5%A1koli+su+mi+se+rugali%2C+a+sada+zara%C4%91ujem+vi%C5%A1e+od+pomoraca%21+%C4%8Cesto+se+sjetim+%C5%A1to+mi+je+brat+rekao...%E2%80%98&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fluciano-plazibat-u-skoli-su-mi-se-rugali-a-sada-zaradujem-vise-od-pomoraca-cesto-se-sjetim-sto-mi-je-brat-rekao-1372400 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fluciano-plazibat-u-skoli-su-mi-se-rugali-a-sada-zaradujem-vise-od-pomoraca-cesto-se-sjetim-sto-mi-je-brat-rekao-1372400 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"popularni plesač"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7403"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"67","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"},{"id":"100","value":"1"}]
StoryEditorOCM
Showbizpopularni plesač

Luciano Plazibat: ‘U školi su mi se rugali, a sada zarađujem više od pomoraca! Često se sjetim što mi je brat rekao...‘

Piše VInko Paić
15. ožujka 2024. - 09:10

Još kao dijete s plesnim klubom "Clique" nastupao je u "Supertalentu", gdje je došao do polufinala. Nakon srednje pomorske škole sudjeluje u popularnom reality showu i postaje TikTok zvijezda. Zaredale su se plesne suradnje s Dinom Merlinom, Severinom, Milicom Pavlović i Albinom, s kojom je plesao na Eurosongu. Sve to u samo 25 godina, koliko ima Solinjanin Luciano Plazibat, kojeg trenutno gledamo u popularnom showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

– Uz sve poslove koje radim, društvene mreže donose mi najviše zarade. Sam kreiram cijene, imam godišnju suradnju s raznim brendovima i zadovoljan sam kako mi ide. Pomorsku školu sam upisao jer sam želio imati para, a sada možda zarađujem više od pomoraca – govori Luciano, koji je za show Nove TV prvo morao proći audiciju, koju gledatelji ne vide na malim ekranima.

Dosad je ušao u kožu Kylie Minoque i Rickyja Martina, a ove nedjelje gledat ćemo ga kao Indiru iz Colonije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 09:11