stdClass Object ( [id] => 79405 [title] => Korina Longin Starr vraća se na piste i objavljuje brutalno iskrenu biografiju [alias] => korina-longin-starr-vraca-se-na-piste-i-objavljuje-brutalno-iskrenu-biografiju [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>
Proslavljena hrvatska mankenka Korina Longin Starr već godinama ne daje izjave hrvatskim medijima, a nakon pune četiri godine šutnje, lani je ekskluzivno progovorila za Slobodnu Dalmaciju.

Na samom vrhuncu karijere prije četiri godine potpuno se povukla iz javnosti, a da se udala za tamnoputnog američkog repera Fredra Starra saznalo se slučajno, preko My space-a i to godinu dana nakon vjenčanja.

Od tada do danas, mediji su je razvodili, dovodili u vezu sa drogom, nagađali da je lice koje ju je proslavilo uništila plastičnim operacijama.

"Silenzio stampa" odlučila je prekinuti zbog velike pozornosti kojom se prati dolazak njezinog supruga na hrvatsku turneju. Starr nastupa i u njezinom rodnom Zadru, što je bilo dovoljan povod za priče kako se Korina konačno vraća kući i dovodi supruga na upoznavanje svojim roditeljima.

U intervjuu za "Slobodnu" progovara o tome zašto se povukla iz javnosti, o fatalnoj ljubavi koja joj se dogodila, ali najavljuje veliki povratak na manekenske piste.

Zašto si odlučila prekinuti šutnju?

- Ja sam u bijelom svijetu od 13. godine i napravila sam veliku karijeru. Svjesna sam interesa medija za moj život, ali neke stvari su ipak previše. Sad, pred Fredrov dolazak u Zadar, ljuti me kad vidim takve stvari koji nemaju veze s istinom. Za početak, moj muž je već upoznao moje roditelje kada su mama i otac bili u New Yorku na Uskrs 2007.g.

Kako je uopće došlo do toga da Fredro nastupi u Zadru i kakav je osjećaj pred njegov dolazak u tvoj rodni grad gdje nisi bila već godinama?

- Nered, producent koji u Hrvatsku dovodi velike zvijezde poput 50 centa, i njegova supruga Jelena koja studira u New Yorku, moja prijateljica, predložili su da Fredro u sklopu svoje europske turneje nastupi u Hrvatskoj, na što sam se oduševila. U početku je trebao imati samo jedan nastup, a na kraju ih ima u pet gradova diljem Hrvatske. Baš 11. prosinca nastupa u Zadru dok turneja završava dan kasnije, u splitskoj Kocki.

Hoćeš li mu, kao što se nagađa, biti podrška na koncertu u Zadru?

- Na žalost, ne mogu doći s njime iako sam jako željela vidjeti svoju sekicu Morenu i ostalu obitelj. U Hrvatsku ponovno dolazim tek na ljeto, tek tada ću Fredru moći pokazati ono pravo: Jadran, more, otoke... Malo mi je krivo, moram priznati, ipak sam ja htjela biti ta koja će mu prva pokazati moju osnovnu školu i mjesta gdje sam odrasla.

Neredu sam rekla da Fredra obavezno odvede u neku dobru konobu da proba dalmatinsku spizu jer ja stalo ponavljam kako naša hrana nema konkurencije. Zapravo, jedva čekam doći u rodni Zadar, ipak me predugo nije bilo. Kad je Gisele bila u Hrvatskoj, sjetila se naših zajedničkih dana i revija, te kako sam joj pričala o našoj Dalmaciji.

O tvom životu zadnjih godina ne zna se gotovo ništa?


- Najsmješnije mi je kad čujem da sam party girl, žena koja voli tulumariti. A ja ne mogu biti «dosadnija» nego što jesam. Totalno sam kućni tip, muž, kuhanje.. Najviše izlazimo na filmske premijere i na invente za koje procijenimo da su u sferi našeg interesa. Kad pročitam kako me povezuju s partyima, drogom..to je toliko suprotno od mog života. Čak ni ne pušim, čaša vina uz večeru moj je najveći porok. Prije su me takve stvari znale živcirati, ali sad se samo na njih nasmijem. Vidjela sam i vijest kako sam se plastično operirala jer drukčije izgledam nego na početku karijere. Pa naravno da sam se promijenila. Od tada je prošlo 13 godina, više ne izgledam kao dijete.

Već četiri godine nema te u svijetu mode. Zašto si se odlučila povući u trenutku kad si zapravo bila na vrhu?

- Kao luđak sam radila godinama. U jednom trenutku odlučila sam uzeti pauzu i maknuti se iz tog svijeta. Možda je ta odluka drugima došla kao iznenađenje, ali meni nije. Kad sam počela bila sam curica, već u osnovnoj školi radila sam kao odrasla žena, nisam imala vremena naučiti kuhati ni živjeti kao normalna djevojka. Ali, evo, pauza je gotova i sad to mogu službeno objaviti: vraćam se manekenstvu! Dolazeća 2010 bit će definitivno moja godina. Već sam počela sa snimanjima, a poslije Nove godine u New Yorku se nalazim sa nekoliko agencija da odlučim s kim ću raditi, a u Njemačkoj već imam direkt bookinge. Polako ali sigurno se vraćam..

Kad smo već kod velikih planova, povratak manekenstvu nije jedino čime ćeš nas iznenaditi u sljedećoj godini?

- Točno, ima još jedna velika novost u mom životu. Počela sam pisati svoju biografiju, želim svoje misli i život staviti na papir. Još uvijek sam u početnoj fazi, tražim pisca koji će je urediti, a knjiga će naravno prvo izaći na hrvatskom tržištu. Ono što odmah mogu obećati jest da će to biti vrlo zanimljivo štivo. Svi koji me poznaju, znaju da sam brutalno iskrena, ono što mislim to i kažem. Zato u knjizi neće biti nikakve fikcije. Dotaknut ću se i svog djetinjstva, ali naglasak će ipak biti na karijeri i to od trenutka kad sam počela raditi. Sve što se odigravalo u mom životu, poslu i obitelji..

I Lenny Kravitz?


- Priča o meni i Lennyu počela je nakon snimanja u Parizu. Spojio nas je posao, ali odmah smo se skužili i poznanstvo je postalo prijateljstvo. Točno je da Lennya cijenim kao osobu i da prema njemu osjećam veliko poštovanje, ali sve što se pisalo po medijima, kako smo mi u romantičnoj vezi, nema veze s istinom.

Pretpostavljam da ćeš u biografiji opisati i fatalan susret sa svojim suprugom?

- Apsolutno! Pa to je najljepše doba u mom životu, sigurno će dobiti više od jednog poglavlja. Uostalom, cijelu knjigu ću posvetiti Fredru jer je naša priča stvarno jedinstvena. Zanimljivo, kad smo se prvi put upoznali, ja sam znala tko je on jer sam njegovo lice viđala na televiziji. Isto tako, i on je mene prepoznao kao djevojku koja je glumila u spotu Justina Timberlakea. Naravno, ja sam se kao prava cool cura pravila da ga ne prepoznajem (ha-ha). Moram priznati, bilo je fatalno za oboje. Nakon prvih pet minuta koje smo proveli zajedno odmah mi je rekao: bit ćeš moja žena. On je definitivno ljubav mog života.


 ANA VUČETIĆ ŠKRBIĆ / EPEHA
foto: facebook                       

Koliko se manekenstvo promijenilo od vremena kad si napustila taj svijet i hoće li se biti teško vratiti?

- Jako puno. Danas su manekenke sve mlađe i sve mršavije, trendovi u manekenstvu se stalno mijenjaju. Ali neovisno o tome jesu li u modi crnke ili plavuše, mršavice ili cure s oblinama, za klasičnu ljepotu uvijek ima mjesta i tu vidim svoju priliku.



Svoju njuroršku adresu nedavno si zamjenila Kalifornijom?

- New York je definitivno moje srce, grad gdje sam bila deset godina, ali u Los Angeles smo se preselili zbog mog supruga. On uz glazbenu ima i glumačku karijeru, nastupa u serijama i filmovima. To su dva potpuno različita grada, ritam, ljudi. Ali podjednako ih volim. Meni je uvijek bio san da živim na relaciji između ova dva grada i to mi se ostvarilo. Okružena sam meni dragim, jednostavnim i pozitivnim ljudima.





[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"2","value":""},{"id":"1","value":""},{"id":"68","value":"2"}] [extra_fields_search] => * [created] => 2009-12-07 13:26:57 [created_by] => 33 [created_by_alias] => [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2009-12-07 14:03:04 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2009-12-07 13:36:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 16638 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= [metakey] => [plugins] => { "is_import_from_dnn": true, "incptvocmimagegalleryIGParameters": "default", "incptvocmimagegalleryocmIGposition": "OcmAfterDisplayContent", "incptvocmimagegalleryocmIGtheme": "CameraSlideshow", "incptvocmimagegalleryImages": [ "/Archive/images/2009/12/07/Kulttura/koorina_thumb.jpg" ], "incptvocmimagegalleryImageTitles": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageDescriptions": [ "" ], "incptvocmimagegalleryImageFocus": [ "50:50" ], "incptvocmimagegalleryImageDimensions": [ { "size0": "348x276" } ] } [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 0 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4571454 Threads: 3 Questions: 150547404 Slow queries: 64216 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 4477374 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 31 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( ) [link] => /scena/showbiz/korina-longin-starr-vraca-se-na-piste-i-objavljuje-brutalno-iskrenu-biografiju-79405 [printLink] => /scena/showbiz/korina-longin-starr-vraca-se-na-piste-i-objavljuje-brutalno-iskrenu-biografiju-79405?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 231376 [name] => korinalongin [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => korinalongin [link] => /tag/korinalongin ) [1] => stdClass Object ( [id] => 74617 [name] => korinalonginstarr [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => korinalonginstarr [link] => /tag/korinalonginstarr ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Korina Longin Starr vraća se na piste i objavljuje brutalno iskrenu biografiju [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-17-00-18-57-33 [profile] => Joomla\CMS\Object\CMSObject Object ( [_errors:protected] => Array ( ) [gender] => ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2009/12/07/Kulttura/koorina_thumb.jpg [galleryCount] => 1 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/Archive/images/2009/12/07/Kulttura/koorina_thumb.jpg [title] => ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}
Proslavljena hrvatska mankenka Korina Longin Starr već godinama ne daje izjave hrvatskim medijima, a nakon pune četiri godine šutnje, lani je ekskluzivno progovorila za Slobodnu Dalmaciju.

Na samom vrhuncu karijere prije četiri godine potpuno se povukla iz javnosti, a da se udala za tamnoputnog američkog repera Fredra Starra saznalo se slučajno, preko My space-a i to godinu dana nakon vjenčanja.

Od tada do danas, mediji su je razvodili, dovodili u vezu sa drogom, nagađali da je lice koje ju je proslavilo uništila plastičnim operacijama.

"Silenzio stampa" odlučila je prekinuti zbog velike pozornosti kojom se prati dolazak njezinog supruga na hrvatsku turneju. Starr nastupa i u njezinom rodnom Zadru, što je bilo dovoljan povod za priče kako se Korina konačno vraća kući i dovodi supruga na upoznavanje svojim roditeljima.

U intervjuu za "Slobodnu" progovara o tome zašto se povukla iz javnosti, o fatalnoj ljubavi koja joj se dogodila, ali najavljuje veliki povratak na manekenske piste.

Zašto si odlučila prekinuti šutnju?

- Ja sam u bijelom svijetu od 13. godine i napravila sam veliku karijeru. Svjesna sam interesa medija za moj život, ali neke stvari su ipak previše. Sad, pred Fredrov dolazak u Zadar, ljuti me kad vidim takve stvari koji nemaju veze s istinom. Za početak, moj muž je već upoznao moje roditelje kada su mama i otac bili u New Yorku na Uskrs 2007.g.

Kako je uopće došlo do toga da Fredro nastupi u Zadru i kakav je osjećaj pred njegov dolazak u tvoj rodni grad gdje nisi bila već godinama?

- Nered, producent koji u Hrvatsku dovodi velike zvijezde poput 50 centa, i njegova supruga Jelena koja studira u New Yorku, moja prijateljica, predložili su da Fredro u sklopu svoje europske turneje nastupi u Hrvatskoj, na što sam se oduševila. U početku je trebao imati samo jedan nastup, a na kraju ih ima u pet gradova diljem Hrvatske. Baš 11. prosinca nastupa u Zadru dok turneja završava dan kasnije, u splitskoj Kocki.

Hoćeš li mu, kao što se nagađa, biti podrška na koncertu u Zadru?

- Na žalost, ne mogu doći s njime iako sam jako željela vidjeti svoju sekicu Morenu i ostalu obitelj. U Hrvatsku ponovno dolazim tek na ljeto, tek tada ću Fredru moći pokazati ono pravo: Jadran, more, otoke... Malo mi je krivo, moram priznati, ipak sam ja htjela biti ta koja će mu prva pokazati moju osnovnu školu i mjesta gdje sam odrasla.

Neredu sam rekla da Fredra obavezno odvede u neku dobru konobu da proba dalmatinsku spizu jer ja stalo ponavljam kako naša hrana nema konkurencije. Zapravo, jedva čekam doći u rodni Zadar, ipak me predugo nije bilo. Kad je Gisele bila u Hrvatskoj, sjetila se naših zajedničkih dana i revija, te kako sam joj pričala o našoj Dalmaciji.

O tvom životu zadnjih godina ne zna se gotovo ništa?


- Najsmješnije mi je kad čujem da sam party girl, žena koja voli tulumariti. A ja ne mogu biti «dosadnija» nego što jesam. Totalno sam kućni tip, muž, kuhanje.. Najviše izlazimo na filmske premijere i na invente za koje procijenimo da su u sferi našeg interesa. Kad pročitam kako me povezuju s partyima, drogom..to je toliko suprotno od mog života. Čak ni ne pušim, čaša vina uz večeru moj je najveći porok. Prije su me takve stvari znale živcirati, ali sad se samo na njih nasmijem. Vidjela sam i vijest kako sam se plastično operirala jer drukčije izgledam nego na početku karijere. Pa naravno da sam se promijenila. Od tada je prošlo 13 godina, više ne izgledam kao dijete.

Već četiri godine nema te u svijetu mode. Zašto si se odlučila povući u trenutku kad si zapravo bila na vrhu?

- Kao luđak sam radila godinama. U jednom trenutku odlučila sam uzeti pauzu i maknuti se iz tog svijeta. Možda je ta odluka drugima došla kao iznenađenje, ali meni nije. Kad sam počela bila sam curica, već u osnovnoj školi radila sam kao odrasla žena, nisam imala vremena naučiti kuhati ni živjeti kao normalna djevojka. Ali, evo, pauza je gotova i sad to mogu službeno objaviti: vraćam se manekenstvu! Dolazeća 2010 bit će definitivno moja godina. Već sam počela sa snimanjima, a poslije Nove godine u New Yorku se nalazim sa nekoliko agencija da odlučim s kim ću raditi, a u Njemačkoj već imam direkt bookinge. Polako ali sigurno se vraćam..

Kad smo već kod velikih planova, povratak manekenstvu nije jedino čime ćeš nas iznenaditi u sljedećoj godini?

- Točno, ima još jedna velika novost u mom životu. Počela sam pisati svoju biografiju, želim svoje misli i život staviti na papir. Još uvijek sam u početnoj fazi, tražim pisca koji će je urediti, a knjiga će naravno prvo izaći na hrvatskom tržištu. Ono što odmah mogu obećati jest da će to biti vrlo zanimljivo štivo. Svi koji me poznaju, znaju da sam brutalno iskrena, ono što mislim to i kažem. Zato u knjizi neće biti nikakve fikcije. Dotaknut ću se i svog djetinjstva, ali naglasak će ipak biti na karijeri i to od trenutka kad sam počela raditi. Sve što se odigravalo u mom životu, poslu i obitelji..

I Lenny Kravitz?


- Priča o meni i Lennyu počela je nakon snimanja u Parizu. Spojio nas je posao, ali odmah smo se skužili i poznanstvo je postalo prijateljstvo. Točno je da Lennya cijenim kao osobu i da prema njemu osjećam veliko poštovanje, ali sve što se pisalo po medijima, kako smo mi u romantičnoj vezi, nema veze s istinom.

Pretpostavljam da ćeš u biografiji opisati i fatalan susret sa svojim suprugom?

- Apsolutno! Pa to je najljepše doba u mom životu, sigurno će dobiti više od jednog poglavlja. Uostalom, cijelu knjigu ću posvetiti Fredru jer je naša priča stvarno jedinstvena. Zanimljivo, kad smo se prvi put upoznali, ja sam znala tko je on jer sam njegovo lice viđala na televiziji. Isto tako, i on je mene prepoznao kao djevojku koja je glumila u spotu Justina Timberlakea. Naravno, ja sam se kao prava cool cura pravila da ga ne prepoznajem (ha-ha). Moram priznati, bilo je fatalno za oboje. Nakon prvih pet minuta koje smo proveli zajedno odmah mi je rekao: bit ćeš moja žena. On je definitivno ljubav mog života.


 ANA VUČETIĆ ŠKRBIĆ / EPEHA
foto: facebook                       

Koliko se manekenstvo promijenilo od vremena kad si napustila taj svijet i hoće li se biti teško vratiti?

- Jako puno. Danas su manekenke sve mlađe i sve mršavije, trendovi u manekenstvu se stalno mijenjaju. Ali neovisno o tome jesu li u modi crnke ili plavuše, mršavice ili cure s oblinama, za klasičnu ljepotu uvijek ima mjesta i tu vidim svoju priliku.



Svoju njuroršku adresu nedavno si zamjenila Kalifornijom?

- New York je definitivno moje srce, grad gdje sam bila deset godina, ali u Los Angeles smo se preselili zbog mog supruga. On uz glazbenu ima i glumačku karijeru, nastupa u serijama i filmovima. To su dva potpuno različita grada, ritam, ljudi. Ali podjednako ih volim. Meni je uvijek bio san da živim na relaciji između ova dva grada i to mi se ostvarilo. Okružena sam meni dragim, jednostavnim i pozitivnim ljudima.





[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/korina-longin-starr-vraca-se-na-piste-i-objavljuje-brutalno-iskrenu-biografiju-79405 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=c74a001e48e7de6e3b0fcd6a643c2433afcc59a0 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Korina+Longin+Starr+vra%C4%87a+se+na+piste+i+objavljuje+brutalno+iskrenu+biografiju&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fkorina-longin-starr-vraca-se-na-piste-i-objavljuje-brutalno-iskrenu-biografiju-79405 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fkorina-longin-starr-vraca-se-na-piste-i-objavljuje-brutalno-iskrenu-biografiju-79405 )
[{"id":"2","value":""},{"id":"1","value":""},{"id":"68","value":"2"}]
StoryEditorOCM

Korina Longin Starr vraća se na piste i objavljuje brutalno iskrenu biografiju

Piše PSD.
7. prosinca 2009. - 14:36
Proslavljena hrvatska mankenka Korina Longin Starr već godinama ne dajeizjave hrvatskim medijima, a nakon pune četiri godine šutnje, lani je ekskluzivno progovorila za Slobodnu Dalmaciju.

Na samom vrhuncu karijere prije četiri godine potpunose povukla iz javnosti, a da se udala za tamnoputnog američkog repera FredraStarra saznalo se slučajno, preko My space-a i to godinu dana nakon vjenčanja.

Od tada do danas, mediji su je razvodili, dovodili u vezu sa drogom, nagađali daje lice koje ju je proslavilo uništila plastičnim operacijama.

"Silenzio stampa" odlučila je prekinuti zbog velike pozornostikojom se prati dolazak njezinog supruga na hrvatsku turneju. Starr nastupa i unjezinom rodnom Zadru, što je bilo dovoljan povod za priče kako se Korina...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 02:18