StoryEditorOCM
ShowbizNEMA NOVČIĆA

Katie Price bankrotirala: golišavi model mora se odreći gotovo polovice zarade OnlyFana kako bi otplatila dugove

Piše SCENA SD
5. ožujka 2024. - 07:31

Britanka Katie Price (45) nekoć je bila jedna od najuspješnijih manekenki na svijetu, s bogatstvom većim od 50 milijuna eura. Danas od toga ništa nije ostalo. Golišava manekenka je bankrotirala i mora se odreći gotovo polovice svojih mjesečnih prihoda od OnlyFana kako bi otplatila svoje dugove, odlučio je sudac u Londonu.

Četiri tvrtke, uključujući OnlyFans i Backgrid, dužne su uplatiti čak četrdeset posto zarade Katie na otplatu duga. Iznos će biti položen na bankovni račun koji su odabrali povjerenici. Sudac se nada da će vjerovnici dobiti svoj novac natrag što je prije moguće.

image

Katie Price

Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U prošlosti se to pokazalo kao težak zadatak. Na primjer, Price je proglasila bankrot prije četiri godine. Tada je postignut dogovor između bivšeg britanskog top modela i njezinih vjerovnika. Za njezine dugove uspostavljen je plan otplate: morala je plaćati 12.500 eura svaki mjesec tijekom tri godine, kao i paušalni iznos. Međutim, u praksi se to nije dogodilo.

U intervjuu s Michelle Visage, Katie je priznala da joj je vrlo teško zato što je bankrotirala. "Umorna sam od pravnog postupka. Posljednjih godina na sudu sam se pojavljivao više puta nego što sam imala tople hrane. U ovom trenutku ne bih imala ništa protiv da moram ići u zatvor", rekla je Kati.

Popularna stranica za odrasle njezin je najveći izvor prihoda. Pretplatnici modela plaćaju dvanaest eura mjesečno za ekskluzivne fotografije i videozapise.

image

Katie Price 2015. godine

James Warren/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:53