StoryEditorOCM
ShowbizU OBJEKTIVU

Jeste li prepoznali prelijepu Dalmatinku na fotografiji u điru rodnim gradom? Povezivali su je sa sinom Slavena Bilića

Piše Scena SD
29. prosinca 2023. - 09:51

Ovih dana u krugu obitelji uživaju brojne poznate osobe, koje inače, karijere radi, žive u drugim gradovima Hrvatske i šire.

Jedna od njih je i prelijepa makarska manekenka Lućana Mirko, koju je posao odveo u Milano, Pariz, Zagreb i druge gradove, a ako vam njezino ime zvuči poznato i mimo modne piste, to je stoga što su je mediji povezivali sa Splićaninom Leom Bilićem, sinom proslavljenog nogometaša i trenera Slavena Bilića.

Priče su se zakotrljale nakon što su Lućana i Leo viđeni na kavi u zagrebačkom hotelu Esplanade. Slaven Bilić je sina Lea i kćer Alani dobio u prvom braku sa splitskom pravnicom Andrijanom Bilić.

Atraktivna Lućana blagdanske dane provodi u svojoj Makarskoj, gdje ju je u điru preko grada s prijateljicom snimio i naš fotoreporter.

image

Lućana Mirko (lijevo) u šetnji s prijateljicom

Ivo Ravlić/Cropix

Za ovu prigodu odjenula se totalno opušteno i "casual", zacijelo zasićena brojnim presvlačenjima, šminkanjima i svime ostalim što znači život i posao modela.

U điru po rodnoj Makarskoj snimljena je i uspješna influencerica iz Tučepi, Petra Čolak, koju je, također, u opuštenijem izdanju teže prepoznati. Oni koji ju prate, a Petra bilježi 190 tisuća pratitelja na Instagramu, smjesta su je uočili.

image

U điru po rodnoj Makarskoj snimljena je i uspješna influencerica iz Tučepi, Petra Čolak

Ivo Ravlić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:10