StoryEditorOCM
ShowbizJOŠ MALO

Iznenađujući ishod: Bitka za skrbništvo Brada Pitta i Angeline Jolie uskoro bi mogla završiti

Piše SCENA SD
29. ožujka 2024. - 13:26

Višegodišnji spor oko razvoda između hollywoodskih zvijezda Brada Pitta i Angeline Jolie navodno se bliži kraju. Brad je, kako pišu američki mediji, odustao od potrage za zajedničkim skrbništvom nad njihovom djecom.

Godine 2016. svađa između Angeline i Brada dospjeli su na naslovnice širom svijeta. Došlo je do razdvajanja bivšeg hollywoodskog para iz snova. Angelina je podnijela zahtjev za razvod. Brad je javno priznao svoje probleme s pićem i otišao na terapiju. Glumica je dobila isključivo skrbništvo nad njihovo šestero djece. Glumac je dobio samo pravo na posjete - sudsku odluku protiv koje se hollywoodska zvijezda godinama bori na sudu.

Neočekivano, bitka za skrbništvo bivšeg para uskoro bi mogla završiti nakon više od sedam godina.

Izvor je rekao novinarima DailyMail.com kako bi se bivši par konačno trebao približiti cilju u svojoj pravnoj bitci u sklopu pregovora. Okončanje borbe za skrbništvo očekuje se tijekom ljeta, navodi se u izvješću.

Iako je Brad prvotno tražio zajedničko skrbništvo njihovo šestero djece, izvori sada otkrivaju da više neće slijediti taj cilj. To znači da će Angelina zadržati skrbništvo nad djecom, a Brad će i dalje imati prava na posjete.

Jedan od razloga za ovu odluku je, kako se navodi, to što je većina djece bivšeg para sada - odrasla. Samo su Shiloh (sada ima 17 godina, a u svibnju postaje punoljetna) i blizanci Knox i Vivienne (oboje 15) još uvijek maloljetnici.

Vjeruje se da starija djeca - Maddox, Pax i Zahara - više nemaju dobar odnos sa svojim ocem. Budući da su sada punoljetni, više zakonski ne podliježu sporazumu o skrbništvu.

Bradov poznanik optužuje Angelinu da je od samog početka planirala odgoditi razvod dok sva djeca ne odrastu. Nazvao je to najboljim primjerom jednog roditelja koji okreće djecu protiv drugog i uzrokuje otuđenje.

image

Angelina Jolie i njezina djeca Shiloh, Zahara, Vivienne, Maddox  i Knox  2021.

Tolga Akmen/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:38