StoryEditorOCM
ShowbizBRIGITTE NIELSEN

Glumica je 13 godina išla na umjetnu oplodnju i imala je samo 2,5 posto šanse da zatrudni, a sada je majka Fride

Piše SCENA SD
21. studenog 2023. - 20:19

Danska glumica  Brigitte Nielsen (60) misli da nitko nikada nije prestar za dijete. "Pola svijeta je to reklo kad sam zatrudnjela u 55. godini - uključujući moja četiri starija sina", kaže u intervjuu za američki časopis People.

Nielsen je postala majka peti put 2018. godine. Kći Frida rođena je u Los Angelesu, piše People. Beba - njezina prva kći - težila je oko 2,5 kilograma. "Presretni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu našoj prekrasnoj kćeri u naše živote", rekli su tada Nielsen i njezin suprug Mattia Dessi za časopis. Dug put se isplatio. "Nikad se više nismo voljeli."

image

Brigitte Nielsen i njezin suprug Mattia Dessi 

Fpa/Full Picture Agency Via Afp

Od 2006. godine Nielsen je peti put u braku s Mattijom Dessi. Uglavnom je poznata po reality showovima. Na primjer, okrunjena je kraljicom džungle u RTL emisiji o džungli "Ich bin ein Star - Holt mich hier raus!". Rođena u Danskoj, bila je udana za glumca Sylvestera Stallonea i imala je ljubavnu vezu s Arnoldom Schwarzeneggerom. 

Nielsen vidi kao prednost što je majka "u bakinim godinama". "Imam strpljenje i dodatnu ljubav koju sada mogu pružiti."

"Kad sam bila mlađa i postala majka, često sam morala žonglirati samačkim životom, biti u avionu ili biti na filmskom setu. Sada je Frida na prvom mjestu."

"Imala sam puno vremena pripremiti se za Fridu", kaže Nielsen, podsjećajući da su ona i Dessi podvrgnuli umjetnoj oplodnji čak 13 godina prije nego što je konačno uspjelo. "Liječnik me upozorio da budem realna u pogledu svojih šansi. Rekao mi je da imam dvije i pol posto šanse da zatrudnim, a kad sam napokon uspjela, bilo je jednostavno nevjerojatno." Strahovi su bili neutemeljeni, smatra Nielsen. "Bila je to najlakša trudnoća koju sam ikad imala", kaže ona. "Možda zato što sam već četiri puta bila trudna i prioriteti su mi se promijenili. Bila je to duboka, duboka želja u meni i svjesna odluka."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 23:00