stdClass Object ( [id] => 1315835 [title] => Glumica iz popularne domaće serije: Ne smijem puno otkrivati, ali ‘kumi‘ Milici ostvarit će se gotovo sve želje [alias] => glumica-iz-popularne-domace-serije-ne-smijem-puno-otkrivati-ali-kumi-milici-ostvarit-ce-se-gotovo-sve-zelje [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Petra Kraljev je 34-godišnja splitska glumica poznata po ulogama Milice Crljen u seriji “Kumovi”, Mirele u seriji “Na granici” i Nere u seriji “Zlatni dvori” emitiranih na Novoj TV. S glumicom Jagodom Kumrić imala je premijeru predstave “Kada udari južina” u Splitu za koju je napisala tekst. Diplomirala je na Glumačkoj akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

---

---

Osim što je televizijska glumica, Petra je kazališna i filmska glumica. Bavi se i lutkarstvom. U dvije sezone serije “Kumovi” emitirano je 249 epizoda. Prva je epizoda emitirana 7. veljače 2022., a treća sezona s emitiranjem kreće na jesen.

Sličnosti s Milicom

Jesu li gotova snimanja za treću sezonu?

- Trenutačno smo na kratkom godišnjem i uskoro nastavljamo sa snimanjima.

Što gledatelji mogu očekivati u idućoj sezoni?

- Gledatelji mogu očekivati najbolju zabavu! Koliko god takav tempo snimanja serije zna biti iscrpljujući, na setu vlada jako dobra energija i maksimalno uživamo u radu. Vjerujem da će i gledatelji uživati prateći nove nastavke od jeseni.

Što će se događati s Milicom?

- Ne smijem puno otkrivati, ali Milici će se ostvariti gotovo sve želje. Ukratko, dobiti će malo više prostora koji će znati iskoristiti, ali pitanje je koliko će njezina sreća dugo trajati.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Po čemu su slične, a po čemu se razlikuju Petra i Milica?

- Milicu i mene vežu temperament, otvorenost i direktnost, a po svemu drugome mislim da smo prilično različite.

Koliko dugo se pripremate za ulogu i je li vam teško odvojiti se od nje?

- Pripreme za ulogu ovise o vremenu koje je zadano. Za neke imamo malo više, za neke malo manje vremena, a neke se pripremaju u letu. S druge strane, ovisi i o tome koliko vam je neka uloga od prve “sjela”.

Kako je prošla premijera predstave “Kada udari južina”?

- Trebala bih izmisliti neki novi načinski prilog da točno odgovorim na ovo pitanje. Sažeto - prelijepo. Mislim i da je treća rasprodana predstava priča sama za sebe.

Je li ovo vaša prva autorska predstava?

- Prva, ali iskreno se nadam ne i zadnja. Rekla bih da je ovo bilo vatreno krštenje, tako da bi sada bilo glupo da se zaustavim na samo ovom jednom projektu. U ladici ima još puno materijala koji čeka svoju priliku.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Ispričajte nam radnju...

- Ovo je priča o različitosti dvaju karaktera i njihovim mogućnostima da održe svoje dugogodišnje prijateljstvo bez obzira na to što ih na prvi pogled karakterno ništa ne spaja. Međutim, Gita bez Mimi ne zna, i obratno. Naravno, tamo gdje ima različitosti ima i sukoba, ali povjerenje, istina i pravi sustav vrijednosti mogu pomoći svakom prijateljstvu, odnosu ili vezi da vrate priču na početak i isprave “krive Drine’. Da bi takva priča bila što pitkija i razumljivija, prožeta je blagim humorom koji ovu cijelu predstavu čini i dinamičnijom.

Kako ste došli na ideju o vlastitoj predstavi?

- Ideja je došla sama. Znate one večeri kada jako puno razmišljate, mozak vam ne da da zaspite i donosite odluke koje ćete od sutra ujutro sigurno krenuti poštovati. Naravno da do ujutro zaboravite na polovinu svojih utemeljenih odluka i drugu polovinu zanemarite kao da nije ni postojala. Pa ovoga puta ja nisam htjela čekati jutro, nego sam upalila laptop i krenula pisati sve misli koje su se vrzmale po glavi. I malo po malo nastala je predstava “Kad udari južina”.

Jeste li htjeli u rodnom gradu imati premijeru i zašto?

- Apsolutno. Split je uvijek moj prvi izbor. Mislim da je rečeno sve u samom pitanju - to je moj rodni grad.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Razmišljate li o pisanju novog teksta?

- U ladici stoji već nekoliko tekstova koji čekaju svoje pravo vrijeme. Nadam se da će uskoro publika imati priliku pogledati još jednu autorsku predstavu.

Na Instagram profilu ste naveli lutkarstvo kao vrstu umjetnosti kojom se bavite. O čemu je riječ?

- Lutkarstvo je grana umjetnosti koja ima posebno mjesto u mom srcu. Ako se sjetim akademskih dana, onda bih rekla da me ono podsjeća na hrpu neprospavanih noći, puno suza, znoja, rada i napravljenih etida. Podcijenjena grana umjetnosti u Hrvatskoj, ali itekako zanimljiva i usudit ću se reći teška. Za lutkarstvo nije potrebno samo znati animirati, već su potrebne i druge vještine počevši od motorike, smisla za ritam i za pokret, sviranje nekog instrumenta i još mnogočega. Voljela bih uskoro sudjelovati u nekoj lutkarskoj predstavi, nadam se da će biti prilike.

Akcijski trileri neostvarena želja

Omiljena uloga i lokacija snimanja?

- Zadnja koju radim je uvijek ona najbolja i najomiljenija. Kada me neka produkcija pozove na snimanje filma na Kubi - onda će ovo neupitno biti moj odgovor.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Kazalište ili televizija?

- Uvijek i jedno i drugo.

Gluma u filmovima?

- On hold. Čekam svoje pravo vrijeme.

Privlači li vas još neka umjetnost uz glumu?

- Privlače me sve umjetnosti. Nažalost, nemam talent za sve, ali lijepo je i diviti se stvaralaštvu drugih umjetnika - koji god bio.

Za koju ulogu ste se najduže pripremali?

- Uvijek za onu koja mi ne “legne”. U tim trenucima se služite svim sredstvima i alatima da dođete do rješenja. Nažalost, koji put se dogodi da niste nikada i do kraja u potpunosti zadovoljni. I tu je bitna razlika između kazališta i filma. Film snimite jednom i nemate više priliku popravljati i nadograđivati ulogu, za razliku od kazališta.

Tri omiljena filma?

- Uvijek najteže pitanje. “Let iznad kukavičjeg gnijezda”, “Veliki diktator” i dalje najljepša ljubavna drama svih vremena “Mostovi okruga Madison”.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Najbolja glumica i glumac s kojima ste surađivali do sada?

- Svi oni koji smatraju da je sa mnom najbolje raditi (smijeh). Teško je suziti izbor i izabrati one najbolje. U svakom projektu bilo da se radi o filmu, kazalištu ili seriji, vi postanete mala obitelj koja, kao i svaka, ima svoje klimaks i antiklimaks trenutke. Dobri i loši dani su normalna stvar i bez strpljenja, razumijevanja i tolerancije nema ni uspješnog projekta, a mislim da je to svakom glumcu cilj.

U kojoj biste seriji i filmovima voljeli da ste glumili?

- U svim akcijskim trilerima. Moja neostvarena želja, ali nadam se da neće još dugo ostati samo na snovima i fantaziji.

Imate li slobodnog vremena s obzirom na premijeru predstave u ljeto?

- Sad trenutačno da, ali posljednjih nekoliko mjeseci bilo je prilično turbulentno. U ovom slučaju turbulentno razdoblje doživljavam kao najljepše u posljednjih nekoliko godina. Kao što imamo vrijeme prije i poslije Krista, tako imamo i vrijeme prije i poslije zloglasne korone. Vjerujte mi da nakon tog učmalog razdoblja svoje vrijeme nikako drugačije ne želim provoditi nego turbulentno. Naravno, ne odnosi se na odmore.

Kako volite provoditi slobodno vrijeme?

- Slobodno. Bez alarma, ograničenja, organizacije i presinga. Tjedan dana mi treba da shvatim da je počeo godišnji i da ne moram ništa, nakon toga slijedi potpuni relax.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Tko vam je najveća potpora u životu i radu?

- Obitelj i kolege. Ponekad se te dvije zajednice u potpunosti stope, jer vremenski svoje vrijeme posvećujem više kolegama nego mojoj “pravoj obitelji”.

Omiljena plaža u Splitu?

- Secret location.

Novi poslovni projekti?

- Predstave i jedan novi samostalni projekt koji nije vezan za glumu. O čemu je točno riječ uskoro ću otkriti, kada se zadnja puzla posloži.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"Petra Kraljev"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7298"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}] [extra_fields_search] => Petra Kraljev 2 0 7298 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-08-17 06:45:04 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Božidar Lončar [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-08-19 17:15:48 [modified_by] => 264 [publish_up] => 2023-08-19 17:15:48 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Glumica iz popularne domaće serije: Ne smijem puno otkrivati, ali 'kumi' Milici ostvarit će se gotovo sve želje [metakey] => petra kraljev, Kumovi serija, nova tv [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374192.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374191.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374190.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374183.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374181.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374179.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374178.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374189.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374188.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374175.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374174.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374187.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374186.jpg","\/images\/slike\/2023\/08\/17\/25374185.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix","Ante \u010cizmi\u0107\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Milicu i mene ve\u017eu temperament, otvorenost i direktnost, a po svemu drugome mislim da smo prili\u010dno razli\u010dite, ka\u017ee nam Petra Kraljev<\/p>","","","","","","","","","","","","",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_25374192_1920.jpg":"1920x1080","k_25374192_1280.jpg":"1280x1280","k_25374192_1024.jpg":"1024x1024","k_25374192_640.jpg":"640x640","k_25374192_480.jpg":"480x480","k_25374192_340.jpg":"340x340","k_25374192_220.jpg":"220x220","o_25374192_1280.jpg":"1280x853","o_25374192_1024.jpg":"1024x682","o_25374192_640.jpg":"640x426","o_25374192_480.jpg":"480x320","o_25374192_340.jpg":"340x226","o_25374192_220.jpg":"220x146","h_25374192_1280.jpg":"1280x854","h_25374192_1024.jpg":"1024x683","h_25374192_640.jpg":"640x427","h_25374192_480.jpg":"480x320","h_25374192_340.jpg":"340x227","h_25374192_220.jpg":"220x147","pp_25374192_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374192_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374192_640.jpg":"640x814","pp_25374192_480.jpg":"480x611","pp_25374192_340.jpg":"340x432","pp_25374192_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_25374191_1920.jpg":"1920x1080","k_25374191_1280.jpg":"1280x1280","k_25374191_1024.jpg":"1024x1024","k_25374191_640.jpg":"640x640","k_25374191_480.jpg":"480x480","k_25374191_340.jpg":"340x340","k_25374191_220.jpg":"220x220","o_25374191_1280.jpg":"1280x853","o_25374191_1024.jpg":"1024x682","o_25374191_640.jpg":"640x426","o_25374191_480.jpg":"480x320","o_25374191_340.jpg":"340x226","o_25374191_220.jpg":"220x146","h_25374191_1280.jpg":"1280x854","h_25374191_1024.jpg":"1024x683","h_25374191_640.jpg":"640x427","h_25374191_480.jpg":"480x320","h_25374191_340.jpg":"340x227","h_25374191_220.jpg":"220x147","pp_25374191_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374191_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374191_640.jpg":"640x814","pp_25374191_480.jpg":"480x611","pp_25374191_340.jpg":"340x432","pp_25374191_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1283","hd_25374190_1920.jpg":"1920x1080","k_25374190_1280.jpg":"1280x1280","k_25374190_1024.jpg":"1024x1024","k_25374190_640.jpg":"640x640","k_25374190_480.jpg":"480x480","k_25374190_340.jpg":"340x340","k_25374190_220.jpg":"220x220","o_25374190_1280.jpg":"1280x855","o_25374190_1024.jpg":"1024x684","o_25374190_640.jpg":"640x427","o_25374190_480.jpg":"480x320","o_25374190_340.jpg":"340x227","o_25374190_220.jpg":"220x147","h_25374190_1280.jpg":"1280x854","h_25374190_1024.jpg":"1024x683","h_25374190_640.jpg":"640x427","h_25374190_480.jpg":"480x320","h_25374190_340.jpg":"340x227","h_25374190_220.jpg":"220x147","pp_25374190_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374190_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374190_640.jpg":"640x814","pp_25374190_480.jpg":"480x611","pp_25374190_340.jpg":"340x432","pp_25374190_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1225","hd_25374183_1920.jpg":"1920x1080","k_25374183_1280.jpg":"1280x1280","k_25374183_1024.jpg":"1024x1024","k_25374183_640.jpg":"640x640","k_25374183_480.jpg":"480x480","k_25374183_340.jpg":"340x340","k_25374183_220.jpg":"220x220","o_25374183_1280.jpg":"1280x816","o_25374183_1024.jpg":"1024x653","o_25374183_640.jpg":"640x408","o_25374183_480.jpg":"480x306","o_25374183_340.jpg":"340x216","o_25374183_220.jpg":"220x140","h_25374183_1280.jpg":"1280x854","h_25374183_1024.jpg":"1024x683","h_25374183_640.jpg":"640x427","h_25374183_480.jpg":"480x320","h_25374183_340.jpg":"340x227","h_25374183_220.jpg":"220x147","pp_25374183_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374183_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374183_640.jpg":"640x814","pp_25374183_480.jpg":"480x611","pp_25374183_340.jpg":"340x432","pp_25374183_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_25374181_1920.jpg":"1920x1080","k_25374181_1280.jpg":"1280x1280","k_25374181_1024.jpg":"1024x1024","k_25374181_640.jpg":"640x640","k_25374181_480.jpg":"480x480","k_25374181_340.jpg":"340x340","k_25374181_220.jpg":"220x220","o_25374181_1280.jpg":"1280x1920","o_25374181_1024.jpg":"1024x1536","o_25374181_640.jpg":"640x960","o_25374181_480.jpg":"480x720","o_25374181_340.jpg":"340x510","o_25374181_220.jpg":"220x330","h_25374181_1280.jpg":"1280x854","h_25374181_1024.jpg":"1024x683","h_25374181_640.jpg":"640x427","h_25374181_480.jpg":"480x320","h_25374181_340.jpg":"340x227","h_25374181_220.jpg":"220x147","pp_25374181_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374181_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374181_640.jpg":"640x814","pp_25374181_480.jpg":"480x611","pp_25374181_340.jpg":"340x432","pp_25374181_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1219","hd_25374179_1920.jpg":"1920x1080","k_25374179_1280.jpg":"1280x1280","k_25374179_1024.jpg":"1024x1024","k_25374179_640.jpg":"640x640","k_25374179_480.jpg":"480x480","k_25374179_340.jpg":"340x340","k_25374179_220.jpg":"220x220","o_25374179_1280.jpg":"1280x812","o_25374179_1024.jpg":"1024x650","o_25374179_640.jpg":"640x406","o_25374179_480.jpg":"480x304","o_25374179_340.jpg":"340x215","o_25374179_220.jpg":"220x139","h_25374179_1280.jpg":"1280x854","h_25374179_1024.jpg":"1024x683","h_25374179_640.jpg":"640x427","h_25374179_480.jpg":"480x320","h_25374179_340.jpg":"340x227","h_25374179_220.jpg":"220x147","pp_25374179_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374179_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374179_640.jpg":"640x814","pp_25374179_480.jpg":"480x611","pp_25374179_340.jpg":"340x432","pp_25374179_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2971","hd_25374178_1920.jpg":"1920x1080","k_25374178_1280.jpg":"1280x1280","k_25374178_1024.jpg":"1024x1024","k_25374178_640.jpg":"640x640","k_25374178_480.jpg":"480x480","k_25374178_340.jpg":"340x340","k_25374178_220.jpg":"220x220","o_25374178_1280.jpg":"1280x1980","o_25374178_1024.jpg":"1024x1584","o_25374178_640.jpg":"640x990","o_25374178_480.jpg":"480x742","o_25374178_340.jpg":"340x526","o_25374178_220.jpg":"220x340","h_25374178_1280.jpg":"1280x854","h_25374178_1024.jpg":"1024x683","h_25374178_640.jpg":"640x427","h_25374178_480.jpg":"480x320","h_25374178_340.jpg":"340x227","h_25374178_220.jpg":"220x147","pp_25374178_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374178_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374178_640.jpg":"640x814","pp_25374178_480.jpg":"480x611","pp_25374178_340.jpg":"340x432","pp_25374178_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1308","hd_25374189_1920.jpg":"1920x1080","k_25374189_1280.jpg":"1280x1280","k_25374189_1024.jpg":"1024x1024","k_25374189_640.jpg":"640x640","k_25374189_480.jpg":"480x480","k_25374189_340.jpg":"340x340","k_25374189_220.jpg":"220x220","o_25374189_1280.jpg":"1280x872","o_25374189_1024.jpg":"1024x697","o_25374189_640.jpg":"640x436","o_25374189_480.jpg":"480x327","o_25374189_340.jpg":"340x231","o_25374189_220.jpg":"220x149","h_25374189_1280.jpg":"1280x854","h_25374189_1024.jpg":"1024x683","h_25374189_640.jpg":"640x427","h_25374189_480.jpg":"480x320","h_25374189_340.jpg":"340x227","h_25374189_220.jpg":"220x147","pp_25374189_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374189_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374189_640.jpg":"640x814","pp_25374189_480.jpg":"480x611","pp_25374189_340.jpg":"340x432","pp_25374189_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1252","hd_25374188_1920.jpg":"1920x1080","k_25374188_1280.jpg":"1280x1280","k_25374188_1024.jpg":"1024x1024","k_25374188_640.jpg":"640x640","k_25374188_480.jpg":"480x480","k_25374188_340.jpg":"340x340","k_25374188_220.jpg":"220x220","o_25374188_1280.jpg":"1280x834","o_25374188_1024.jpg":"1024x667","o_25374188_640.jpg":"640x417","o_25374188_480.jpg":"480x313","o_25374188_340.jpg":"340x221","o_25374188_220.jpg":"220x143","h_25374188_1280.jpg":"1280x854","h_25374188_1024.jpg":"1024x683","h_25374188_640.jpg":"640x427","h_25374188_480.jpg":"480x320","h_25374188_340.jpg":"340x227","h_25374188_220.jpg":"220x147","pp_25374188_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374188_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374188_640.jpg":"640x814","pp_25374188_480.jpg":"480x611","pp_25374188_340.jpg":"340x432","pp_25374188_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_25374175_1920.jpg":"1920x1080","k_25374175_1280.jpg":"1280x1280","k_25374175_1024.jpg":"1024x1024","k_25374175_640.jpg":"640x640","k_25374175_480.jpg":"480x480","k_25374175_340.jpg":"340x340","k_25374175_220.jpg":"220x220","o_25374175_1280.jpg":"1280x853","o_25374175_1024.jpg":"1024x682","o_25374175_640.jpg":"640x426","o_25374175_480.jpg":"480x320","o_25374175_340.jpg":"340x226","o_25374175_220.jpg":"220x146","h_25374175_1280.jpg":"1280x854","h_25374175_1024.jpg":"1024x683","h_25374175_640.jpg":"640x427","h_25374175_480.jpg":"480x320","h_25374175_340.jpg":"340x227","h_25374175_220.jpg":"220x147","pp_25374175_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374175_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374175_640.jpg":"640x814","pp_25374175_480.jpg":"480x611","pp_25374175_340.jpg":"340x432","pp_25374175_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1282","hd_25374174_1920.jpg":"1920x1080","k_25374174_1280.jpg":"1280x1280","k_25374174_1024.jpg":"1024x1024","k_25374174_640.jpg":"640x640","k_25374174_480.jpg":"480x480","k_25374174_340.jpg":"340x340","k_25374174_220.jpg":"220x220","o_25374174_1280.jpg":"1280x854","o_25374174_1024.jpg":"1024x683","o_25374174_640.jpg":"640x427","o_25374174_480.jpg":"480x320","o_25374174_340.jpg":"340x227","o_25374174_220.jpg":"220x146","h_25374174_1280.jpg":"1280x854","h_25374174_1024.jpg":"1024x683","h_25374174_640.jpg":"640x427","h_25374174_480.jpg":"480x320","h_25374174_340.jpg":"340x227","h_25374174_220.jpg":"220x147","pp_25374174_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374174_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374174_640.jpg":"640x814","pp_25374174_480.jpg":"480x611","pp_25374174_340.jpg":"340x432","pp_25374174_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1319","hd_25374187_1920.jpg":"1920x1080","k_25374187_1280.jpg":"1280x1280","k_25374187_1024.jpg":"1024x1024","k_25374187_640.jpg":"640x640","k_25374187_480.jpg":"480x480","k_25374187_340.jpg":"340x340","k_25374187_220.jpg":"220x220","o_25374187_1280.jpg":"1280x879","o_25374187_1024.jpg":"1024x703","o_25374187_640.jpg":"640x439","o_25374187_480.jpg":"480x329","o_25374187_340.jpg":"340x233","o_25374187_220.jpg":"220x151","h_25374187_1280.jpg":"1280x854","h_25374187_1024.jpg":"1024x683","h_25374187_640.jpg":"640x427","h_25374187_480.jpg":"480x320","h_25374187_340.jpg":"340x227","h_25374187_220.jpg":"220x147","pp_25374187_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374187_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374187_640.jpg":"640x814","pp_25374187_480.jpg":"480x611","pp_25374187_340.jpg":"340x432","pp_25374187_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1303","hd_25374186_1920.jpg":"1920x1080","k_25374186_1280.jpg":"1280x1280","k_25374186_1024.jpg":"1024x1024","k_25374186_640.jpg":"640x640","k_25374186_480.jpg":"480x480","k_25374186_340.jpg":"340x340","k_25374186_220.jpg":"220x220","o_25374186_1280.jpg":"1280x868","o_25374186_1024.jpg":"1024x694","o_25374186_640.jpg":"640x434","o_25374186_480.jpg":"480x325","o_25374186_340.jpg":"340x230","o_25374186_220.jpg":"220x149","h_25374186_1280.jpg":"1280x854","h_25374186_1024.jpg":"1024x683","h_25374186_640.jpg":"640x427","h_25374186_480.jpg":"480x320","h_25374186_340.jpg":"340x227","h_25374186_220.jpg":"220x147","pp_25374186_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374186_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374186_640.jpg":"640x814","pp_25374186_480.jpg":"480x611","pp_25374186_340.jpg":"340x432","pp_25374186_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1303","hd_25374185_1920.jpg":"1920x1080","k_25374185_1280.jpg":"1280x1280","k_25374185_1024.jpg":"1024x1024","k_25374185_640.jpg":"640x640","k_25374185_480.jpg":"480x480","k_25374185_340.jpg":"340x340","k_25374185_220.jpg":"220x220","o_25374185_1280.jpg":"1280x868","o_25374185_1024.jpg":"1024x694","o_25374185_640.jpg":"640x434","o_25374185_480.jpg":"480x325","o_25374185_340.jpg":"340x230","o_25374185_220.jpg":"220x149","h_25374185_1280.jpg":"1280x854","h_25374185_1024.jpg":"1024x683","h_25374185_640.jpg":"640x427","h_25374185_480.jpg":"480x320","h_25374185_340.jpg":"340x227","h_25374185_220.jpg":"220x147","pp_25374185_1280.jpg":"1280x1628","pp_25374185_1024.jpg":"1024x1303","pp_25374185_640.jpg":"640x814","pp_25374185_480.jpg":"480x611","pp_25374185_340.jpg":"340x432","pp_25374185_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7575081 Threads: 5 Questions: 1613370445 Slow queries: 4788913 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110846428 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/glumica-iz-popularne-domace-serije-ne-smijem-puno-otkrivati-ali-kumi-milici-ostvarit-ce-se-gotovo-sve-zelje-1315835 [printLink] => /scena/showbiz/glumica-iz-popularne-domace-serije-ne-smijem-puno-otkrivati-ali-kumi-milici-ostvarit-ce-se-gotovo-sve-zelje-1315835?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 324312 [name] => Petra Kraljev [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => petra-kraljev [link] => /tag/petra-kraljev ) [1] => stdClass Object ( [id] => 700261 [name] => Kumovi serija [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-12-16 17:45:19 [main_article_id] => 0 [alias] => kumovi-serija [link] => /tag/kumovi-serija ) [2] => stdClass Object ( [id] => 601082 [name] => Nova TV [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nova-tv [link] => /tag/nova-tv ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Glumica iz popularne domaće serije: Ne smijem puno otkrivati, ali ‘kumi‘ Milici ostvarit će se gotovo sve želje [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-13-00-01-59-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374192.jpg [galleryCount] => 14 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Ante Čizmić/Cropix [mainImageDesc] =>

Milicu i mene vežu temperament, otvorenost i direktnost, a po svemu drugome mislim da smo prilično različite, kaže nam Petra Kraljev

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374192.jpg [title] =>

Milicu i mene vežu temperament, otvorenost i direktnost, a po svemu drugome mislim da smo prilično različite, kaže nam Petra Kraljev

Ante Čizmić/Cropix ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374191.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374190.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374183.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374181.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374179.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374178.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374189.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374188.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374175.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [10] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374174.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [11] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374187.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [12] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374186.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) [13] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/08/17/25374185.jpg [title] => Ante Čizmić/Cropix ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Petra Kraljev je 34-godišnja splitska glumica poznata po ulogama Milice Crljen u seriji “Kumovi”, Mirele u seriji “Na granici” i Nere u seriji “Zlatni dvori” emitiranih na Novoj TV. S glumicom Jagodom Kumrić imala je premijeru predstave “Kada udari južina” u Splitu za koju je napisala tekst. Diplomirala je na Glumačkoj akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

---

---

Osim što je televizijska glumica, Petra je kazališna i filmska glumica. Bavi se i lutkarstvom. U dvije sezone serije “Kumovi” emitirano je 249 epizoda. Prva je epizoda emitirana 7. veljače 2022., a treća sezona s emitiranjem kreće na jesen.

Sličnosti s Milicom

Jesu li gotova snimanja za treću sezonu?

- Trenutačno smo na kratkom godišnjem i uskoro nastavljamo sa snimanjima.

Što gledatelji mogu očekivati u idućoj sezoni?

- Gledatelji mogu očekivati najbolju zabavu! Koliko god takav tempo snimanja serije zna biti iscrpljujući, na setu vlada jako dobra energija i maksimalno uživamo u radu. Vjerujem da će i gledatelji uživati prateći nove nastavke od jeseni.

Što će se događati s Milicom?

- Ne smijem puno otkrivati, ali Milici će se ostvariti gotovo sve želje. Ukratko, dobiti će malo više prostora koji će znati iskoristiti, ali pitanje je koliko će njezina sreća dugo trajati.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Po čemu su slične, a po čemu se razlikuju Petra i Milica?

- Milicu i mene vežu temperament, otvorenost i direktnost, a po svemu drugome mislim da smo prilično različite.

Koliko dugo se pripremate za ulogu i je li vam teško odvojiti se od nje?

- Pripreme za ulogu ovise o vremenu koje je zadano. Za neke imamo malo više, za neke malo manje vremena, a neke se pripremaju u letu. S druge strane, ovisi i o tome koliko vam je neka uloga od prve “sjela”.

Kako je prošla premijera predstave “Kada udari južina”?

- Trebala bih izmisliti neki novi načinski prilog da točno odgovorim na ovo pitanje. Sažeto - prelijepo. Mislim i da je treća rasprodana predstava priča sama za sebe.

Je li ovo vaša prva autorska predstava?

- Prva, ali iskreno se nadam ne i zadnja. Rekla bih da je ovo bilo vatreno krštenje, tako da bi sada bilo glupo da se zaustavim na samo ovom jednom projektu. U ladici ima još puno materijala koji čeka svoju priliku.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Ispričajte nam radnju...

- Ovo je priča o različitosti dvaju karaktera i njihovim mogućnostima da održe svoje dugogodišnje prijateljstvo bez obzira na to što ih na prvi pogled karakterno ništa ne spaja. Međutim, Gita bez Mimi ne zna, i obratno. Naravno, tamo gdje ima različitosti ima i sukoba, ali povjerenje, istina i pravi sustav vrijednosti mogu pomoći svakom prijateljstvu, odnosu ili vezi da vrate priču na početak i isprave “krive Drine’. Da bi takva priča bila što pitkija i razumljivija, prožeta je blagim humorom koji ovu cijelu predstavu čini i dinamičnijom.

Kako ste došli na ideju o vlastitoj predstavi?

- Ideja je došla sama. Znate one večeri kada jako puno razmišljate, mozak vam ne da da zaspite i donosite odluke koje ćete od sutra ujutro sigurno krenuti poštovati. Naravno da do ujutro zaboravite na polovinu svojih utemeljenih odluka i drugu polovinu zanemarite kao da nije ni postojala. Pa ovoga puta ja nisam htjela čekati jutro, nego sam upalila laptop i krenula pisati sve misli koje su se vrzmale po glavi. I malo po malo nastala je predstava “Kad udari južina”.

Jeste li htjeli u rodnom gradu imati premijeru i zašto?

- Apsolutno. Split je uvijek moj prvi izbor. Mislim da je rečeno sve u samom pitanju - to je moj rodni grad.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Razmišljate li o pisanju novog teksta?

- U ladici stoji već nekoliko tekstova koji čekaju svoje pravo vrijeme. Nadam se da će uskoro publika imati priliku pogledati još jednu autorsku predstavu.

Na Instagram profilu ste naveli lutkarstvo kao vrstu umjetnosti kojom se bavite. O čemu je riječ?

- Lutkarstvo je grana umjetnosti koja ima posebno mjesto u mom srcu. Ako se sjetim akademskih dana, onda bih rekla da me ono podsjeća na hrpu neprospavanih noći, puno suza, znoja, rada i napravljenih etida. Podcijenjena grana umjetnosti u Hrvatskoj, ali itekako zanimljiva i usudit ću se reći teška. Za lutkarstvo nije potrebno samo znati animirati, već su potrebne i druge vještine počevši od motorike, smisla za ritam i za pokret, sviranje nekog instrumenta i još mnogočega. Voljela bih uskoro sudjelovati u nekoj lutkarskoj predstavi, nadam se da će biti prilike.

Akcijski trileri neostvarena želja

Omiljena uloga i lokacija snimanja?

- Zadnja koju radim je uvijek ona najbolja i najomiljenija. Kada me neka produkcija pozove na snimanje filma na Kubi - onda će ovo neupitno biti moj odgovor.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Kazalište ili televizija?

- Uvijek i jedno i drugo.

Gluma u filmovima?

- On hold. Čekam svoje pravo vrijeme.

Privlači li vas još neka umjetnost uz glumu?

- Privlače me sve umjetnosti. Nažalost, nemam talent za sve, ali lijepo je i diviti se stvaralaštvu drugih umjetnika - koji god bio.

Za koju ulogu ste se najduže pripremali?

- Uvijek za onu koja mi ne “legne”. U tim trenucima se služite svim sredstvima i alatima da dođete do rješenja. Nažalost, koji put se dogodi da niste nikada i do kraja u potpunosti zadovoljni. I tu je bitna razlika između kazališta i filma. Film snimite jednom i nemate više priliku popravljati i nadograđivati ulogu, za razliku od kazališta.

Tri omiljena filma?

- Uvijek najteže pitanje. “Let iznad kukavičjeg gnijezda”, “Veliki diktator” i dalje najljepša ljubavna drama svih vremena “Mostovi okruga Madison”.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Najbolja glumica i glumac s kojima ste surađivali do sada?

- Svi oni koji smatraju da je sa mnom najbolje raditi (smijeh). Teško je suziti izbor i izabrati one najbolje. U svakom projektu bilo da se radi o filmu, kazalištu ili seriji, vi postanete mala obitelj koja, kao i svaka, ima svoje klimaks i antiklimaks trenutke. Dobri i loši dani su normalna stvar i bez strpljenja, razumijevanja i tolerancije nema ni uspješnog projekta, a mislim da je to svakom glumcu cilj.

U kojoj biste seriji i filmovima voljeli da ste glumili?

- U svim akcijskim trilerima. Moja neostvarena želja, ali nadam se da neće još dugo ostati samo na snovima i fantaziji.

Imate li slobodnog vremena s obzirom na premijeru predstave u ljeto?

- Sad trenutačno da, ali posljednjih nekoliko mjeseci bilo je prilično turbulentno. U ovom slučaju turbulentno razdoblje doživljavam kao najljepše u posljednjih nekoliko godina. Kao što imamo vrijeme prije i poslije Krista, tako imamo i vrijeme prije i poslije zloglasne korone. Vjerujte mi da nakon tog učmalog razdoblja svoje vrijeme nikako drugačije ne želim provoditi nego turbulentno. Naravno, ne odnosi se na odmore.

Kako volite provoditi slobodno vrijeme?

- Slobodno. Bez alarma, ograničenja, organizacije i presinga. Tjedan dana mi treba da shvatim da je počeo godišnji i da ne moram ništa, nakon toga slijedi potpuni relax.

---

image
Ante Čizmić/Cropix
---

Tko vam je najveća potpora u životu i radu?

- Obitelj i kolege. Ponekad se te dvije zajednice u potpunosti stope, jer vremenski svoje vrijeme posvećujem više kolegama nego mojoj “pravoj obitelji”.

Omiljena plaža u Splitu?

- Secret location.

Novi poslovni projekti?

- Predstave i jedan novi samostalni projekt koji nije vezan za glumu. O čemu je točno riječ uskoro ću otkriti, kada se zadnja puzla posloži.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix Ante Čizmić/Cropix
Ante Čizmić/Cropix

Milicu i mene vežu temperament, otvorenost i direktnost, a po svemu drugome mislim da smo prilično različite, kaže nam Petra Kraljev

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/glumica-iz-popularne-domace-serije-ne-smijem-puno-otkrivati-ali-kumi-milici-ostvarit-ce-se-gotovo-sve-zelje-1315835 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=d529a2fc4eb61f4c30ae572ec733271436c2a473 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Glumica+iz+popularne+doma%C4%87e+serije%3A+Ne+smijem+puno+otkrivati%2C+ali+%E2%80%98kumi%E2%80%98+Milici+ostvarit+%C4%87e+se+gotovo+sve+%C5%BEelje&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fglumica-iz-popularne-domace-serije-ne-smijem-puno-otkrivati-ali-kumi-milici-ostvarit-ce-se-gotovo-sve-zelje-1315835 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fglumica-iz-popularne-domace-serije-ne-smijem-puno-otkrivati-ali-kumi-milici-ostvarit-ce-se-gotovo-sve-zelje-1315835 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"Petra Kraljev"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7298"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizPetra Kraljev

Glumica iz popularne domaće serije: Ne smijem puno otkrivati, ali ‘kumi‘ Milici ostvarit će se gotovo sve želje

Piše Božidar Lončar
19. kolovoza 2023. - 19:15
Milicu i mene vežu temperament, otvorenost i direktnost, a po svemu drugome mislim da smo prilično različite, kaže nam Petra KraljevAnte Čizmić/Cropix

Petra Kraljev je 34-godišnja splitska glumica poznata po ulogama Milice Crljen u seriji “Kumovi”, Mirele u seriji “Na granici” i Nere u seriji “Zlatni dvori” emitiranih na Novoj TV. S glumicom Jagodom Kumrić imala je premijeru predstave “Kada udari južina” u Splitu za koju je napisala tekst. Diplomirala je na Glumačkoj akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 02:01