StoryEditorOCM
ShowbizŽIVOT NA RUBU

Glumac priznao: ‘Razmišljao sam o organiziranju vlastitog ubojstva kako bi moja djeca dobila novac od osiguranja‘

Piše SCENA SD
22. travnja 2024. - 07:31

Giancarlo Esposito pojavio se u nedavnoj epizodi SiriusXM-ove emisije "Jim &; Sam" dok je promovirao svoju novu AMC dramsku seriju "Parish" i otkrio da je bio toliko slomljen prije nego što je dobio svoju kultnu ulogu Gusa Fringa u "Breaking Badu" da je jednom razmišljao o organiziranju vlastitog ubojstva kako bi njegova djeca dobila novac od životnog osiguranja, piše NBC News.

image

Giancarlo Esposito

Jonathan Bachman/Getty Images Via Afp

Glumac je razmišljao o tome 2008. godine, godinu dana prije nego što je "Breaking Bad" promijenio njegovu karijeru i otvorio mu vrata ulogama u "Mandalorianu", "The Boys" i još mnogo toga.

Upitan kako je izašao iz bankrota koji se bio nadvio nad njim 2008. godine, Esposito je rekao: "Moj izlaz u mom mozgu bio je: ‘Hej, dobivate li životno osiguranje ako netko počini samoubojstvo? Dobivaju li kruh?‘ Moja žena nije imala pojma zašto to pitam. Počeo sam smišljati. Kad bih našao nekoga da me ubije, smrt nesretnim slučajem, [moja djeca] bi dobila osiguranje. Imao sam četvero djece. Želio sam da imaju život. Bio je to težak trenutak u životu. Doslovno sam razmišljao o samouništenju kako bi preživjeli. Toliko sam bio nisko pao."

image

Giancarlo Esposito

Jonathan Bachman/Getty Images Via Afp

"To je bio prvi nagovještaj da postoji izlaz, ali ne bih bio ovdje da budem dostupan svojoj djeci", dodao je Esposito. "Tada sam počeo misliti da to nije održivo jer bi bol koju bih im nanio bila doživotna, a postojala bi i doživotna trauma koja bi samo produžila generacijsku traumu od koje se pokušavam odmaknuti. Svjetlo na kraju tunela bilo je ‘Breaking Bad.‘"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 07:36