StoryEditorOCM
Showbizvrijedilo je čekati

BiH pjevačica Tajči otkrila kako je ostvarila san i ostala trudna u 50. godini: Žene, ne gubite nadu

Piše mozaik sd
5. srpnja 2023. - 11:15
Jasminka Hamza Tajči otišla je na pretrage da vidim što je razlog  nervoze i tjeskobe pa je saznala da je trudnaScreenshot Instagram

Trudnoća i rođenje djece mnogima su najljpši događaji u životu. Nažalost neki ih ne mogu ostvariti ili do njih dolaze uz puno truda i neuspjeha.

Za takve svoje je iskustvo podijelila bosanskohercegovačka pjevačica, Jasminka Hamza Tajči, posljednjih se godina posvetila obitelji, a njezina je priča vrlo inspirativna. Naime, pokazala je koliko je važno vjerovati u svoje želje i nikada od njih ne odustati.

"Kad sam se udala prije nekoliko godina, htjela sam odmah djecu. No, nije nam išlo. Nisam gubila nadu i vjeru da ću postati majka, ali Petar i ja smo se pomirili sa činjenicom da ćemo živjeti svoj skladni život i bez djece ako ih ne bude. Ali, znate kako kažu: ‘Čovjek snuje, a dragi Bog odlučuje‘. Kad smo izgubili svaku nadu da ćemo postati roditelji, kad smo se opustili i prepustili drugim stvarima u životu, dogodilo nam se ono što smo zaželjeli. Ostala sam trudna", započela je jednom prilikom svoju priču pjevačica, piše Nova.rs.

image

Jasminka Hamza Tajči rodila je blizance
 

Screenshot Instagram

"Bilo je to ljeto u Budvi. Suprug i ja htjeli smo provesti odmor u tom prekrasnom gradu, a ja sam poznata po tome što izlazim navečer i malo plešem. Pa smo otišli u restoran koji je imao živu glazbu i koji je već bio pun. Iako je konobar bio ljubazan i našao nam mjesto, počela sam histerizirati, vikati, ljutiti se. Sve mi je smetalo. Moj me Petar na sve načine pokušavao smiriti, izaći mi u susret, međutim i on mi je smetao. Mislila sam da sam umorna, razmišljala sam o nekim sasvim drugim stvarima, ali ne o trudnoći. Čak i kad smo se vratili u Jablanicu, gdje uživam biti sa svojom braćom i njihovom obitelji, bila sam nervozna i jedva sam čekala natrag u Nürnberg. Ni tada, po povratku, nisam mislila da sam u drugom stanju, a bila sam sve, samo ne stara Tajči. Onda sam u dogovoru sa suprugom otišla na pretrage da vidim što je razlog moje nervoze i tjeskobe. Zatim je uslijedila šok dijagnoza: trudnoća! Mislila sam da ću se onesvijestiti od sreće. Jednostavno se nisam tome nadala. Mislila sam da sam teško bolesna, da sto drugih stvari nije u redu sa mnom, ali trudnoća ni u snu. Odmah sam nazvala muža, došao je po mene i tada smo plakali od sreće kao mala djeca. Bio je to dan i trenutak koji je promijenio naše živote i nastavit će ih mijenjati naše živote, ali nabolje."

Tajči je rodila blizance, a svojim primjerom dala je nadu mnogim ženama koje žele postati majke.

image

Pjevačica s mužem s djecom živi u njemačkom gradu Nürnbergu
 

Screenshot Instagram

"Izvantjelesna oplodnja nikada nije dolazila u obzir. Oduvijek sam željela djecu, ali isključivo prirodnim putem i to se meni i suprugu dogodilo kad smo se najmanje nadali. Zbog toga sam još sretnija", objasnila je tada Tajči, prenosi bosanski. Ekskluziva.ba, a potom je dodala:

"S suprugove strane nikad nije bilo blizanaca, no onda sam se malo raspitala o bližoj i daljoj rodbini i doznala da u obitelji ima blizanaca, pa sam tu tradiciju nastavila i u poodmaklim godinama. Ta su djeca dar s neba i bit ću najbolja i najsretnija majka na svijetu. I poručujem mnogim ženama koje žele djecu da ne gube nadu i vjeru jer od sudbine se ne može pobjeći, ona te usrećuju kad se najmanje nadaš", rekla je pjevačica koja s mužem s djecom živi u njemačkom gradu Nürnbergu, piše Nova.rs.

Zaista, inspirativna priča o nadi i upornosti koja bi mogla nadahnuti i druge parove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 15:08