StoryEditorOCM
Showbizi tata je s njom

Ava glasala u Splitu pa odjurila u Zagreb: u Pernarov stožer stigla u glamuroznom izdanju, častili se janjetinom...

Piše Đenada Kučković/JL
17. travnja 2024. - 21:57

Rano ujutro 17. travnja, kandidatkinja 10. izbornoj jedinici Ava Karabatić glasala je na biračkom mjestu u osnovnoj školi Blatine u Splitu. Ubacila je svoj glasački listić, te spremno pozirala fotografima, odjevena u crnu haljinu kratku haljinu s vezom i golemom crvenom ružom kao ukrasom, te midi prsluk s resama.

Očito se nakon toga odlučila samo presvući, sjela u auto i odjurila u Zagreb. Naime, odmah nakon zatvaranja biračkih mjesta u 19 sati, Avu su foto-reporteri snimili u Zagrebu u pečenjarnici Kraljice na Martinovki, gdje se smjestio izborni stožer stranke Ivana Pernara, piše Jutarnji list.

Iako su rezultati izlaznih anketa sugerirali da stranka neće u Sabor, raspoloženje u stožeru uz janjetinu i druge delicije, bilo je na visini. Avu odjevenu u svjetlucavi sako i bijelu suknju dočekali su s golemim buketom cvijeća.

image
Josip Bandic/Cropix
image
Josip Bandic/Cropix
image
Josip Bandic/Cropix

Podsjetimo, ona je na Pernarovu listu došla nakon drame u Državnom izbornom povjerenstvu koja je krenula kada je Ava došla predati potpise za kandidaturu. Službenici DIP-a shvatili da ona nema dovoljno važećih potpisa za kandidaturu. Ona je tvrdila kako je skupila i previše potpisa, ali problem je bio u tome što je dio potpisa bio nevažeći jer su bili iz devete izborne jedinice, dok se Karabatić natjecala u desetoj.

U posljednjem trenutku Ava se sjetila svojeg bivšeg supruga - ona i Pernar "supružnici" su postali na splitskom karnevalu 2017. godine. Pernar joj je odlučio dati potrebne potpise no uz uvjet da bude na njegovoj listi.

S Avom je u Zagreb doputovao i njezin najvjerniji birač i savjetnik, tata Ivica.

image
Josip Bandic/Cropix
image
Josip Bandic/Cropix
image
Josip Bandic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 21:58