StoryEditorOCM

Milanović došao glasati sa suprugom, nije propustio prokomentirati Plenkovića

Piše Vijesti SD
17. travnja 2024. - 10:28

Predsjednik Zoran Milanović izašao je na glasanje sa suprugom. Pritom je komentirao Plenkovićevo kršenje izborne šutnje. 

"Imate premijera koji ni danas nije odolio divljati i pričati gluposti o kršenju ustava, poštivanju zakona. Za pješački da, ali krivični zakon ne", rekao je Milanović, prenosi Index.

Milanović govori o izlaznosti. 

"Sam se ogradio od svih i iskopao kanalčinu", rekao je o Plenkoviću i HDZ-u i dodao da HDZ motivira ljude da ostanu doma, osim onih koji glasaju za HDZ. 

"HDZ ih motivira da ostanu doma, osim onih za HDZ", 

"Drago mi je doći ovdje, oba sina su mi išla ovdje, i ja se vraćam u svoju osnovnu školu, dolazim biciklom..."; rekao je.

"Očekujem razgovore i dogovore sa svima koji ne žele da se pljačka i krade", rekao je. 

"Kad imaš posla s nasilnicima i dviljacima koji zlorabe svoju funkciju, onda se ponašaš ovako, mora se na mišiće, a i to znam", kazao je. "Mahnitanja AP-a posljednjih dana su fascinantna", dodao je. 

"Divljački vrijeđati zastupnike, govoriti im da su smeće, toga nije bilo nikad",dodaje. "Oni će dobiti puno glasova, ali sam siguran da će slobodna Hrvatska dobiti više", kaže. 

"To je bez ideologije i bez vjere", rekao je o Plenkovićevom HDZ-u. "Vidjeli ste jučer Plenkovića kako se grli s Vučićem, s druge strane Dodik", rekao je Milanović dodajući da se njemu Plenković i njegovi ministri s druge strane zamjeraju kad se sastane s Dodikom za što je ocijenio da je gore od licemjerstva.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:47