Novosti Crna kronika

Bizarno popodne u Zagrebu

Optuženik za teška kriminalna djela, Z.M. (58), održao konferenciju za medije na kojoj je za situaciju u kojoj se našao optužio medije

Bizarno popodne u Zagrebu

Z.M. (58) iz Zagreba jučer je održao konferenciju za medije na kojoj je za nedjela koja mu se stavljaju na teret i situaciju u kojoj se našao, između ostalih, optužio medije.

Riječ je o osobi kojoj se sudi jer je optužena za "počinjenje kaznenog djela zločinačkog udruženja, zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, pomaganja u zlouporabi povjerenja u gospodarskom poslovanju i pokušaja zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju u sastavu zločinačkog udruženja".

USKOK je zbog toga podigao optužnicu protiv sedmorice hrvatskih državljana, a među njime je prvi naveden dotični Z.M. (58), uz osnovanu sumnju da im je cilj bio pribavljanje nepripadne imovinske koristi za sebe i druge, sve na štetu GNK Dinamo, a tereti ih se za najmanje 144 milijuna kuna.

Z.M. (58) je inače poznat i po tome što je vrijeđao i naganjao novinare, između ostalih i gospođu Romanu Eibl, te kolege Boruta Šipsa, Kristijana Toplaka...

Naslovnica Crna kronika