StoryEditorOCM
Životmisterij s facebooka

Žena na videu iz jednog restorana slučajno vidjela pokojnog muža, šokirala se kad je čula kada je snimka nastala

Piše mozaik sd
7. kolovoza 2023. - 08:35
U prepunoj restoranskoj sali Lucy je, tvrdi, ugledala muža, mrtvog već devet godinaScreenshot Facebook Space Cottage/ Kurir

Oduvijek su se znale događati čudne i tajnovite stvari, ali s masovnom upotrebom kamera i društvenih mreža, one su često snimljene i dokumentirane.

Tako se na Facebooku indijskog restorana "Spice Cottage" iz engleskoga gradića Westbournea pojavila snimka prepune sale.

- Koliko je stara snimka? Moj pokojni muž i njegov sin su na početku videa. Moj muž je umro 2014., upitala je korisnica Lucy Watson.

- Pozdrav, Lucy. Žao nam je što to čujemo. Snimka je nastala prošli tjedan, 16. siječnja, odgovorili su joj iz restorana.

Slučaj je privukao pažnju lokalnih medija za koje je Lucy rekla kako je 99 posto sigurna da je na snimci njezin suprug.

- Vidjela sam ga odmah na početku videa. Moja prva reakcija bila je "To je Harry". Zbunjena sam time. Jednostavno ne razumijem, rekla je šokirana Lucy i dodala kako njen suprug sigurno deset godina nije kročio u taj restoran.

Brojni korisnici Facebooka komentirali su slučaj. Mnogi su sugerirali da je njegovo pojavljivanje dio morbidnog PR trika ili čak da je lažirao vlastitu smrt, prenosi Kurir.

image

Lucy i korisnici društvenih mreža s većom će pažnjom gledati restoranske objave

Screenshot Facebook Space Cottage

Netko s više sluha za poslovno podzemlje možda bi pomislio da je sve plasirao restoran kako bi povećao vidljivost, što mu je s ovim slučajem itekako uspjelo.

Međutim svi ti napisi i komentari nisu razriješili misterij eventualnoga pojavljivanja Lucyna muža na snimci. Za to bi ipak bila potrebna pomoć policije ili psihologa, ako ima osnove za takva postupanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 13:26