StoryEditorOCM
ŽivotMALONOGOMETNI TURNIR

SRCEM ZA PALČIĆE: "Nezaboravno iskustvo!"

Piše PROMO
18. travnja 2024. - 14:38

U subotu, 13. travnja, teren NK Devetka bio je poprište uzbudljivog malonogometnog turnira koji je okupio 8 ženskih i 18 muških ekipa. Ovaj spektakl nije bio samo o sportskom natjecanju, već i o velikodušnosti, jer je sav prihod od događaja išao za podršku udruzi “Palčići”.

Natjecanje je bilo obilježeno iznimnim talentom i strašću za igrom. Ističemo nekoliko izvanrednih pojedinaca koji su zasluženo osvojili priznanja: Lotta Rendulić se istaknula kao najbolja strijelkinja, dok je Iva Bačić svojim bravurama među vratnicama zaslužila titulu najbolje golmanice. Klara Radmanović je pokazala svoje izvanredno umijeće te je proglašena najboljom igračicom.

U muškoj konkurenciji, titulu najboljeg igrača ponio je Matej Redlar, dok je Fran Suton bio neosporan među golmanima. Nikola Zlatunić je dokazao svoju izvanrednu golgetersku vještinu osvajajući titulu najboljeg strijelca turnira.

Na vrhu pobjedničkog postolja našla su se dva sjajna tima. U muškoj kategoriji, ekipa PWC pokazala je vrhunsku igru i osvojila prvo mjesto. U ženskoj konkurenciji, ekipa Crveni karton dominirala je terenom i zaslužila zlatnu medalju.

Ponosni domaćini, NK Devetka, dodijelili su pehar ekipi Žile za osvojeno treće mjesto koja je igrala je u čast pokojnog prijatelja Drage Žižaka (1984-2004) koji je sudjelovao u izgradnji samog kluba te bio dugogodišnji član NK Devetke i prijatelj organizatora, te je ekipa imala veliku podršku s tribina.

Atmosfera na turniru bila je nevjerojatna, a organizacija na vrhuncu. Zahvaljujemo svim ekipama, navijačima i volonterima koji su doprinijeli uspjehu ovog događaja. Vidimo se dogodine!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 14:47