StoryEditorOCM
Životbiser mora

Osobni kuhar japanskog veleposlanika pokazao kako se radi sushi

Piše S. UZINIĆ
10. travnja 2016. - 00:31
biser_mora8-090416

Nikola Mishovski, Stipe Vujević, Goran Staničić, Toni Boban i Aleksandar Simjanovski finalisti 11. po redu "Bisera mora", međunarodnog kulinarskog festivala u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija.

Oni su najbolje plasirani cheefovi nakon maratonskog 36-satnog kuhanja koji se odvijao od 8 sati u petak do 20 sati u subotu.

Ovogodišnji "Biser mora" okupio je u Supetru preko 300 sudionika iz 21 zemlje pa je subota bila rezervirana za brojne prezentacije nacionalnih kuhinja.

Goste restorana "Adria" u kompleksu Svpetrvs hotela razveselio je, među ostalim, dolazak japanskog veleposlanika Keijia Idea čiji osobni kuhar Amano Yuhei je gostima pokazao kako se spravlja sushi.

Svoje specijalitete predstavila je ekipa iz Crne Gore, Ukrajine, Poljske, BiH, te Grčke i Srbije...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 01:34